Produktbilde

Suzuki DF 300 hk - 4-takt, Digital kontrollboks

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

 

5 års garanti

Suzuki har 5-års motorgaranti på alle påhengsmotorer. Dette betyr et problemfritt eierskap og sikkerhet for deg som er glad i å være på vannet og ikke tenke på bekymringer.

 

Suzuki lager suverene båtmotorer

Suzuki har et stort og komplett utvalg av 4-taktsmotorer med gjennomprøvd og prisbelønt teknologi, og Suzuki har et navn og et rykte som det Norske båtfolket verdsetter mer enn noen gang. Hvis du spør en Suzuki-eier på brygga om han er fornøyd med motoren sin, vil du alltid se et stort smil og få en bekreftelse på at han er fornøyd.

 

Teknisk informasjon

Motortype 

4-takter, Flerpunkts sekvensiell elektr. innsprøytning

Maks effekt

220,7 kW / 300 hk

Sylindre

V6 (55-grader)

Slagvolum

4,028 cc

Stammelengde

X-Lang: 635 mm, XX-Lang: 762mm

Anbefalt turtall 

5700 - 6300 O/min.

Vekt

X-Lang: 274 kg XX-Lang: 279 kg

 Annet

 Lean Burn forbrenningskontroll

 

Ledende motorteknologi

Suzuki bruker svært mye tid, energi, kunnskap og de mest avanserte teknologiene for å utforske og utvikle teknologier og design som gir de utenbordsmotorer som har mest overlegen kvalitet i form av bedre ytelse, lengre holdbarhet, lavere drivstofforbruk og mer stillegående drift.

50 år etter lanseringen av Suzukis første utenbordsmotor er Suzuki fortsatt ledende innen utenbordsmotorteknologi. De har dominert industrien med prisbelønte innovasjoner og design år etter år.

Suzuki er lidenskapelig opptatt av å designe og skape de beste utenbordsmotorene på markedet. På den måten får mest mulig ut av den tiden du tilbringer på vannet.
Suzuki har lidenskap for perfeksjon. Det betyr at de jobber kontinuerlig for å få ny og innovativ teknologi ut på markedet. Dette vil du alltid merke når du kjører en Suzukimotor.

 

Suzuki antikorrosjonsbehandling

Både saltvann og ferskvann sliter på motorene. Derfor beskytter Suzuki sine motorer med egne innovative antikorrosjonsbehandling. Epoxy primer smøres rett på aluminiumen for å gi maksimal feste på overflaten. Deretter påføres svart metallisk lakk som toppes av en klar akrylresinfinish. Alt dette sikrer at motoren din holder seg pen og fin lenge.

 

Suzuki er kvalitet tvers i gjennom

Suzuki har frembrakt flere avanserte og miljøvennlige teknologiske innovasjoner enn noen annen båtmotorprodusent. Suzuki har dermed et forsprang i bransjen, både på kraft, ytelse, holdbarhet og kvalitet.

Verdsetter du en driftsikker og sterk motor som går og går og gjør alt det den får beskjed om, år etter år? Ja, da skal du velge Suzuki! 

 

En kraftig motor

Motoren har en rekke egenskaper som gir både gode ytelse og bekymringsfritt bruk.

Med en stor "push" og krefter over hele turtallskurven er motoren suveren både når det gjelder last og fart. Og selvsagt er den en av klassens mest stillegående og miljøvennlige.

 

Meget god drivstofføkonomi: Les hvorfor!

Suzukis firetaktere er kjent for drivstoff økonomisk drift som gjør at motorene kan kjøres lenger på mindre bensin.

Suzuki tilbyr nå motorer med ”Learn Burn” innsprøytningskontroll i hele spekteret fra DF9,9B til 300 hk. Med ”Learn Burn” kontrollsystem er du garantert markedets mest bensingjerrige utenbordsmotorer. ”Learn Burn” systemet optimaliserer luft/drivstoff blandingen etter driftsforholdene og gir et blandingsforhold mellom luft og bensin på inntil 18:1. Det vanlige er å bruke ca 14:1. Resultatet gir en betydelig reduksjon av drivstofforbruk. Dette er både hyggelig for lommeboken og miljøet! Suzuki oppfyller de strengeste standardene når det gjelder utslipp.

 

Siste og beste teknologi

Vannavkjølt bensintilførsel sørger for optimal motortemperatur uavhengig av varierende bruksforhold. Suzuki 4-takter yter kontinuerlig og trøbbelfritt.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis