Produktbilde

Suvi 42 Kelo

En herlig robåt

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

17.990,-

inkl. mva Kontakt oss Varenummer: SUVI42KELO

Suvi 42 Kelo

 

 

En herlig robåt

Tenk deg å ro stille utover et speilblankt vann, en stille morgen med fiskekroken hengende ute. Fisken vaker og lager ringer i vannet. Du har hele dagen foran deg, ingen maser eller krever noe av deg og båten skyter god fart når du ror med rolige åretak…
Suvi 42 Kelo er en herlig båt fra Suvi som gir deg gode opplevelser i naturen og et godt frikvarter fra hverdagen.

 

Tekniske data

 • Lengde:                                             4,20 m
 • Bredde:                                              1,40 m
 • Vekt:                                                  106 kg
 • Antall personer:                                 3 stk
 • Anbefalt motor:                                 2,5 hk (kort stamme)
 • Fortøyningsøye:                                 Ja
 • Gripehåndtak i baugen:                     Ja
 • Forsterket akterspeil:                         Ja
 • 2 stk låsbare oppbevaringsrom:         Ja
 • Farge:                                                 Hvit innvendig/grå-grønn utvendig
 • Materiale:                                           Glassfiber
 • Lensehull m/bunnpropp:                    Ja
 • Transportabel midtre sittebenk.         Ja
 • Fenderlist:                                          Ja
 • CE-godkjent:                                     Ja


Standard utstyr som følger med båten:

 • 1 stk sett med 8 fots årer (båten kan utstyres med 2 stk åresett)
 • 1 stk sett åregafler
 • 1 stk bunnpropp

 

Ekstrautstyr

 • Rekkesett i syrefast stål – 100 cm (et på hver side av båten)
 • HavnepresenningCa. fart i knop
 

Motor

1 pers.

2 pers.

3 pers

2,5 hk

Ca. 5 knop

Ca. 5 knop

Ca. 4 knop

 

Tenk deg en herlig sommerdag der du putrer rundt holmer og skjær med en liten motor bak på hekken, på let etter en fin bukt der du kan ta morgenbadet i fred og ro. Ja, muligheten for å realisere drømmene er ikke egentlig så vanskelig. Ikke trenger det å være så kostbart heller…
Suvi 42 Kelo er en prisgunstig og god båt.

 

 

En fullblods robåt

Suvi 42 Kelo er en fullblods robåt som også er beregnet for motor. Dette er den optimale båten for deg som vil ha en enkel, pen og veldig velfungerende båt til fiske, roing og alle typer kos på vannet. Båten er en fryd og ro. Den er rask, retningsstabil og lettrodd på alle måter.

 

Praktisk innredning: Båten har to låsbare rom. Dette er svært praktisk. Her kan du låse inn bensintank, puter, fiskesaker eller annet utstyr.


Leveres med årer og åregafler

Suvi 42 Kelo leveres med et sett årer som er vinklet og er beiset i en pen grå farge som harmonerer med båtens farge. Det følger også med åregafler.
Skroget er grå-grønt og framstår som meget pent og sklir naturlig inn i naturens egne farger.

Båten er hvit innvendig, har en pen finish og er utstyrt med fenderlist rundt hele båten. Foran i baugen har båten et eget syrefast håndtak som både er pent og praktisk.

 

En kjempegod robåt

Suvi 42 Kelo er en suveren båt med alle de egenskaper en slik ro- og motorbåt skal ha. Dette er en fantastisk båt som inneholder ”det beste av det beste” hva sjø- og roegenskaper angår. Man merker fort at den skyter stor fart når du legger kraft i åretakene. Det er godt sig i båten og den er enkel å styre og manøvrere.

Anbefalt motorstørrelse for Suvi 42 Kelo er motor opp til 2,5 hk og båten registrert og godkjent for 3 personer. Båten fungerer også utmerket i kombinasjon med en elektrisk motor.


Dette er en flott ro- og fiskebåt med klassiske former og design. Båten passer både på fjellvann, i elver, på sjøen eller på skogsvann. 

 

    

    

På Suvi 42 Kelo finner du mange fine detaljer..

 

Pene linjer og lekker finish
 

Legg merke til de pene linjene i skroget. Dette er en båt som er konstruert, tegnet og nøye designet på bakgrunn av mange års kunnskap og lange tradisjoner for gode robåter. Suvi 42 Kelo har strøken finish, både innvendig og utvendig.

 

Enkel å håndtere, enkel å bruke

Suvi 42 Kelo veier 106 kg og er derfor relativt enkel å håndtere på land og sjøsette. Det er ingen problemer for en person å håndtere denne båten. Den er lett å få ut på vannet, trekke opp på land eller få opp på en tilhenger. Båten har en solid kjøl. Dette gjør at den kan trekkes opp på strand og stein uten at man trenger å være så redd for båten. Dette er en båt som er bygget for å brukes.Suvi 42 Kelo er en robust og god bruksbåt som både kan ros og kjøres med motor. Båten er romslig og den har suverene roegenskaper. Båten er anbefalt for bensinmotorer opp til 2,5 hk eller ulike typer elektriske motorer. Hvis man ønsker å sitte litt lenger fram i båten når man kjører den med motor, kan man benytte en ”forlenger” på rorkulten.

 

Kan ros av 1 eller 2 personer

Suvi 42 Kelo kan ros av 1 eller 2 personer på samme tid. Det er feste for 2 par åregafler på relingen. Når 2 personer ror denne båten på samme tid og man finner samme takt og rytme, ja, da går det virkelig unna. 

 

Kjempefin fiskebåt

Finere og mer funksjonell fiskebåt skal man lete lenge etter. Denne båten har alt man trenger! Suvi 42 Kelo er ideell enten man vil fiske med stang, oter eller sette garn. Vi har erfaring med at mange Suvi-båter benyttes i lakseelver. Man har god plass om bord til både fiskeutstyr og diverse remedier, og det er nok plass til å lande fisken trygt ombord og rett i fiskekassa.  

 

 

Suvi 42 Kelo er enkel å manøvrere både med årer og motor…

 

 

 

 

 

Fordi båten er så lett å manøvrere og styre i den retningen man ønsker, synes mange at dette er den perfekte fiskebåten. Suvi 42 Kelo passer like godt på sjøen langs kysten som på innlandsvann.

 

Den midtre sittebenken kan løsnes og tas ut hvis man ønsker det. Dette gir ekstra stor plass i båten. Dette kan være praktisk ved for eksempel garnfiske. Sittebenken kan også brukes til å sitte på når man går i land på en holme eller et annet sted…

 

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis