- 37%

Produktbilde

Kajakk, Challenger K2

Challenger K2 er en holdbar og god tandemkajakk til rolige elver, innsjøer, vann og kystbruk. Kajakken leveres komplett med 2 stk. padleårer, pumpe bag og manual med i prisen. Her får du virkelig mye for pengene!

Før: 1.899,-

1.199,-

inkl. mva På lager: 20+ Varenummer: 1038396

Challenger K2 er en holdbar og god tandemkajakk til rolige elver, innsjøer, vann og kystbruk. Kajakken leveres komplett med 2 stk. padleårer, pumpe bag og manual med i prisen. Her får du virkelig mye for pengene!

 

TEKNISKE SPESIFIKASJONER:

  • Lengde: 351 cm
  • Bredde: 76 cm
  • Høyde: 38 cm
  • Vekt: 18 kg
  • Beregnet for antall personer: 2 stk.
  • Lastekapasitet: 190 kg

 

SVÆRT ENKEL OG RASK Å MONTERE

Challenger K2 er en oppblåsbar tandemkajakk som er laget i et solid vinyl-materiale. Den er derfor svært enkel og rask å montere. Det tar bare noen få minutter fra du pakker kajakken opp til du har blåst den opp og kan starte padleturen.

 

Ta med deg kona, kjæresten, vennen din eller barna på en hyggelig padletur. Det er garantert en suksess og alltid et høydepunkt på dagen.

 

BEHAGELIG OG TRYGG Å PADLE

Kajakken leveres med et behagelig oppblåsbart sete, noe som gjør at du sitter godt og bekvemt, og at padleturen blir ekstra hyggelig. Challenger K2 er stabil og du føler deg alltid trygg i den når du padler. Styrefinnen som du monterer fast under kajakken gjør den ekstra retningsstabil.

 

Kajakken passer til alle, både kvinner, menn, barn og ungdom. Dette er en kajakk som hele familien tar stor glede av. Den er solid, stabil og god å padle.

 

ALLSIDIG FAMILIEKAJAKK

Challenger K2 er en prisgunstig og svært allsidig kajakk for alle som ønsker å oppleve flotte dager på vannet sammen med andre. Kajakken er laget for at man skal kunne padle 2 personer samtidig, men det er også fullt mulig å padle den for en person. Det at kajakken har så stor fleksibilitet gjør Challenger K2 til en spesielt funksjonell kajakk og det er ikke rart at så mange familier kjøper denne kajakken. Dette er en kajakk som innbyr til hyggelige og opplevelsesrike stunder på vannet.

 

Det er svært enkelt og raskt å blåse kajakken opp og gjøre den klar for tur. Dette er en kajakk du kan ha med deg over alt, enten du skal på tur med båt, bil. fly, tog eller buss. Challenger K2 er beregnet for både barn, ungdom og voksne. Det følger med 2 stk padleårer når du kjøper denne kajakken.

 

TA MED DEG DENNE KAJAKKEN NÅR DU ER PÅ BÅTTUR

Båten egner seg også glimrende til å ha med seg når man er på båttur. Når man ligger i havn og har lyst til å oppleve litt av skjærgården rundt er denne kajakken fin å benytte. Med denne kajakken kan man padle inn i grunne farvann og inn blant holmer og skjær der man ellers ikke kommer til med større båter. På denne måten får man utforsket og oppdaget omgivelsene på en fin måte. Ikke noe er så fredfullt og godt som å gli lydløst gjennom vannet og studere naturen på nært hold.

Når man ikke skal bruke kajakken mer og det er på tide og dra videre med "moderskipet" kan enten kajakken henge etter, legges opp på dekk eller enkelt pakkes ned og stuves bort i båten. Husk, denne kajakken kan du enkelt brette sammen og putte ned i en liten bag.

 

Challenger K2 har et strømlinjeformet og pent design. De friske og fine fargene gjør den godt synlig på vannet. Dette er virkelig mye kajakk for pengene!

    

Kajakken er utstyrt med praktisk lastestrikk foran på dekket. Dette gjør at du enkelt kan få med deg bagasje når du er ute på vannet og padler.

 

 

LETT Å FRAKTE - LETT Å BÆRE

Dette er en veldig praktisk farkost som du kan ha glede av i mange sammenhenger. Du kan bære med deg båten og frakte den dit du vil uten problemer. Kajakken er lett (kun 18 kg), kompakt og enkel å håndtere.

 

Challenger K2 kan enkelt bæres inn på fjellet, fraktes med på sykkel, bil, tog og buss eller tas med i fly når du skal på ferietur.

Relaterte produkter

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis