Produktbilde

SUP Atlas (Monster) 12´0"

Ny 2019 modell! Aqua Marina Atlas er et flott allround padlebrett, beregnet for padlere opp til ca. 120 kg. Brettet er stort og romslig og tåler mye vekt. Atlas er svært stabilt og er produsert med lettvekts «drop stitch» teknologi.

4.990,-

inkl. mva På lager: 20+ Varenummer: BT-ATP

Aqua Marina Atlas

 

 

Aqua Marina Atlas er et flott allround padlebrett, beregnet for padlere opp til ca. 120 kg. Brettet er stort og romslig og tåler mye vekt. Atlas er svært stabilt og er produsert med lettvekts «drop stitch» teknologi, noe som gir et ideelt forhold mellom stivhet og vekt. Dette SUP-brettet anbefales til alle større padlere og/eller til de som skal ha med seg en del bagasje.

 

FØLGENDE ER INKLUDERT I PRISEN:

1 x SUP ATLAS - SUP brett
1 x Padleåre
1 x Leash (sikkerhetssnor)

1 x Luftpumpe
1 x Praktisk bag for transport og lagring
1 x PVC lapper 2 stk (lim må kjøpes separat)
1 x Lastestrikk for montering på d-ringene
1 x Styrefinne

 

Tips: Bruk en leash som du fester til ankelen din. Da får du enklere tak i brettet hvis du skulle være uheldig å falle i vannet.

 

ATLAS – ET HERLIG BRETT

Atlas er et meget godt brett som er beregnet for både nybegynnere og for de som har padlet SUP en del tidligere. Dette er et allround brett med ekstra stor bæreevne, og er beregnet til personer opp til ca.120 kg. Atlas er et fantastisk morsomt brett å padle. Det er meget retningsstabilt og enkelt å håndtere. Dette allround-brettet regnes for å være meget godt, og blir plassert blant de beste oppblåsbare padlebrettene på markedet i sin klasse. Brettet har et svært godt forhold mellom stivhet og vekt.

 

 

TEKNISKE DATA

Lengde: 366 cm
Bredde: 84 cm
Tykkelse: 15 cm
Vekt: 11 kg
Antall personer: 1 stk.
Maks lastekapasitet: Ca. 170 kg
Passer for padlere opp til ca. 120 kg
Volum: 380 liter
Antall finner: 1 stk.

 

 

LAGET FOR Å TÅLE MYE VEKT

Hvis du er en stor padler, og skal kjøpe deg et solid, varig og funksjonelt SUP-brett, skal du seriøst vurdere Aqua Marina Atlas. Dette brettet er bygget for å tåle mye vekt og fungere optimalt på vannet med mye bagasje og stor tyngde.

 


Dette er et allround brett med ekstra stor bæreevne, noe som betyr at det er beregnet til personer opp til ca.120 kg.

 

DU FÅR ALT DU TRENGER I EN OG SAMME PAKKE

 

 

Når du kjøper dette brettet, får du med deg alt du trenger. Det følger med en Aqua Marina double action-pumpe, som gjør at du pumper opp brettet raskt og enkelt, samt en ryggsekk som gjør det enklere å bære brettet, åren, sikkerhetslinen og senterfinnen.

«Magic backpack» er en justerbar polyester ryggsekk med borrelåser som sikrer åren og pumpen. Den er produsert i forsterket polyester og har polstrede skulderstropper.

Padleåren, «Sports III Paddle» er en justerbar 3-delt åre i aluminium som veier 900 gram. Skaftet er laget av 1 mm tykk aluminium, er 165 - 210 cm langt og har 3 trinn. Skaftet har en diameter på 29 mm. Bladet er laget av 70% nylon og 30% glassfiber, og er 42 cm langt og 20 cm bredt. 

Senterfinnen kan du enkelt sette på og ta av brettet. Vi anbefaler deg alltid å bruke sikkerhetslinen som følger med i pakken.

 


Brettets fasong og form gjør at det er enkelt og trygt å padle med. Brettet tåler relativt mye sjø. Det er enkelt å manøvrere, selv for nybegynnere. Monster er fint på hytta, i båten eller på biltur. Det er trygt, stabilt og lettpadlet. Dette er et av de mest populære og brukervennlige brettene i sin klasse på markedet.

 

PUMPES OPP OG ER KLART TIL BRUK ETTER KORT TID

 

 
Atlas er et oppblåsbart brett som man pumper opp og gjør klart til bruk på kun noen få minutter. Etter bruk kan du ta ut luften og pakke det ned i den medfølgende bagen. Enklere, smartere og mer praktisk kan du ikke få det! Atlas veier bare 11 kg og tar liten plass i baggen som følger med i prisen. Dette er som de andre brettene våre, et meget prisgunstig og slitesterkt SUP-brett.

 

 

https://www.westsystem.no/files/images/Stand%20up%20paddle/Swoosh%2010/G33007_021.jpg https://www.westsystem.no/files/images/Stand%20up%20paddle/Swoosh%2010/G33007_022.jpg
Det er enkelt å frakte med seg dette SUP-brettet i baggen som følger med, uansett om du tar buss, bil eller tog…

 

ET NØYE UTVALGT PRODUKTSPEKTER

Vi har brukt mye tid på å plukke ut og velge de SUP-brettene på markedet som gir våre kunder mest verdi for pengene. Våre SUP-brett holder meget god kvalitet, og de har alle en hyggelig prislapp. Du kan sammenligne med alle andre brett på markedet, og du finner ikke like gode og prisgunstige brett noe sted. En av årsakene til dette er at vi kjøper alle våre brett i store volum direkte fra produsenten. Dette sparer deg som kunde for mange penger.

 


Atlas er et kjempefint allround brett. Det veier bare 11 kg og er derfor enkelt å løfte og bære med seg. Brettet er beregnet for personer opp til ca. 120 kg.

 

LETT, RASK OG GOD I SJØEN

Atlas er et stabil og morsomt brett å padle. Man føler at man alltid har kontroll på brettet når man er ute på vannet og padler. Brettet glir veldig godt i vannet og er en glede å padle, både for nybegynnere og for de som er mer trenet. Det er retningsstabilt og enkelt å håndtere.

 

MEGET HØY KVALITET

Aqua Marina Atlas produseres hos en av verdens største produsenter av oppblåsbare brett, og er kjent for å levere gjennomførte og gode SUP-brett i meget høy kvalitet.

Dette er et høykvalitetsbrett som er produsert i meget solid materiale for lang holdbarhet og høy styrke. Brettet vil holde seg meget godt i mange år, og det tåler røft bruk av alle i familien. Her er det topp ytelse og kvalitet i alle ledd, fra ventil til dropstitch-materialet, skrogform, avtakbar finne osv.

 


Atlas måler 366 x 84 x 15 cm. Det har også en avtagbar senterfinne. Brettet har et volum på hele 380 liter og maks lufttrykk er 15 PSI (pounds per square inch) eller 1,03 bar. Maks last er 170 kg, mens anbefalt vekt på padleren er opp til 120 kg. Brettet veier kun 11 kg. 
 


Atlas padlebrett har integrerte D-ringer og elastisk strikk for å feste bagasjen på dekk.  Brettet har et solid gummihåndtak og en fotplate som gir maksimalt grep og komfort og som gjør det enklere å manøvrere, selv i ekstreme svinger, og raske vendinger.

 

MORSOMT Å LEKE MED

Atlas er kjempemorsomt å bruke til lek og moro, også som en badeplattform for de minste barna.

 

TA MED DEG SUP-BRETTET NÅR DU ER PÅ BÅTTUR

Atlas egner seg glimrende til å ha med seg på båttur. Når man ligger i havn og har lyst til å oppleve litt av skjærgården rundt er dette brettet fint å benytte. Med dette SUP-brettet kan man padle inn i grunne farvann og inn blant holmer og skjær der man ellers ikke kommer til med større båter. På denne måten får man utforsket og oppdaget omgivelsene på en fin måte. Ikke noe er så fredfullt og godt som å gli lydløst gjennom vannet og studere naturen på nært hold. Når man står på et SUP-brett har man også god utsikt over alt som rører seg på og i havet.

Når man ikke skal bruke brettet mer og det er på tide og dra videre med "moderskipet" kan enten brettet henge etter, legges opp på dekk eller enkelt pakkes ned og stues bort i båten. Husk, dette SUP-brettet kan du enkelt brette sammen og putte ned i baggen som følger med. Brettet veier bare 11 kg.

 

LETT Å FRAKTE - LETT Å BÆRE

Dette SUP-brettet er enkelt å frakte dit du vil uten problemer. Det er lett, kompakt og håndterbart. Brettet kan enkelt bæres inn på fjellet, fraktes med på bil, tog og buss eller tas med i fly når du skal på ferietur.

 

https://www.westsystem.no/files/images/Stand%20up%20paddle/Camo10/G33005_012.jpg

 

 STAND UP PADLING” ER EN AV VERDENS RASKEST VOKSENDE SPORTSAKTIVITETER

SUP blir mer og mer populært, og flere og flere oppdager hvor utrolig morsomt det er å padle SUP. Interessen for SUP brett vokser også kraftig i Norge. Mange har skjønt hvor fantastisk fint det er å padle stående på et stødig og lett manøvrerbart brett som glir lydløst på vannet. Dette er en enkel, billig og fin måte å komme seg ut på vannet. Du trenger verken mye utstyr eller erfaring for å ta stor glede av et SUP brett.

 

ENKELT Å LÆRE, ENKELT Å BRUKE

De fleste vil etter kort tid føle seg komfortabel på et SUP brett. Du vil kanskje føle deg litt ustødig helt i starten og de første gangene du prøver det, men det er virkelig verdt tiden å bli fortrolig med brettet. Du får nemlig så utrolig mye igjen for det senere. Det beste er å begynne å padle på stille og flatt vann en dag det ikke blåser. Da vil du ha mest kontroll og ganske raskt få balansen og lære deg den teknikken som trengs for å mestre brettet.

Hvis du kjenner deg litt usikker i starten kan du begynne å padle mens du sitter på knærne. Etter hvert som du kjenner at du får balansen og føler deg trygg kan du reise deg opp på bena. Du vil fort kjenne at du blir trygg. Når du har funnet balansen og du behersker brettet har du mange fine stunder foran deg. Da er det bare å padle og nyte naturen rundt deg samtidig som du er i aktivitet og får trening. Dette er en fin måte å trene samtidig som du ikke merker at du gjør det. Når du står på brettet og padler bruker du et hundretalls ulike muskler fra fotsålene, gjennom hele kroppen og opp til hodet. Du kan padle i din egen takt, kose deg og samtidig trene ben, armer, rygg, mave og bryst.

 

HVORFOR STARTE MED STAND UP PADLING?

Den store fordelen med SUP er at du ikke trenger noen tidligere erfaring for å nyte padleturen. Man trenger ikke å ha mye kondisjon eller være spesielt sterk for å ta glede av et SUP brett. Terskelen for å mestre og kose seg på vannet er med andre ord lav. SUP er derfor en fin familieaktivitet og en veldig fin måte å være sammen på. Det er ikke tilfeldig at SUP er en av de raskest voksende sportsaktiviteter i verden.

 

KONKLUSJON

Hvis du eller familien ønsker dere et prisgunstig og fint SUP brett, så er dette brettet et meget godt valg.

 

KJEMPEMORSOMT Å PADLE SUP

Tenk deg å nærmest sveve bortover vannet, stående oppreist, kunne se langt utover horisonten og titte ned i vannet og få med seg alt som rører seg under overflaten. Dette er en herlig følelse! Noen sammenligner det å «suppe» med å gå på vannet.

 

https://www.westsystem.no/files/images/Stand%20up%20paddle/Camo10/G33005_006.png
Å padle SUP sammen er noe av det hyggeligste og morsomme man kan gjøre.

 

https://www.westsystem.no/files/images/Stand%20up%20paddle/Camo10/G33005_016.jpg
Vi har brukt mye tid på å plukke ut og velge de SUP-brettene på markedet som gir våre kunder mest verdi for pengene. Våre SUP-brett holder meget god kvalitet, og de har alle en hyggelig prislapp. Du kan sammenligne med alle andre brett på markedet, og du finner ikke like gode og prisgunstige brett noe sted. En av årsakene til dette er at vi kjøper alle våre brett i store volum direkte fra produsenten. Dette sparer deg som kunde for mange penger.

 

VI HAR ET STORT UTVALG AV ULIKE SUP-BRETT

Vi fører et bredt utvalg av prisgunstige og gode SUP-brett. Vi har både oppblåsbare brett og SUP-brett i hardplast. Vi lagerfører SUP-brett brett for barn, unge, kvinner og menn i alle aldre. I den senere tid opplever vi også stor etterspørsel etter såkalte Yoga-brett. Dette er SUP-brett som er noe bredere i forhold til lengde enn andre brett. Se hele utvalget vårt på vår nettside.

 

Noen sammenligner det å «suppe» med å gå på vannet.

 


Atlas er et trygt og godt valg hvis du skal kjøpe SUP-brett

Dimensjoner
Lengde 366 cm
Bredde 84 cm
Tykkelse 15 cm
Vekt 11 kg
Generelt
Antall personer 1 stk
Lastekapasitet 170 kg
Volum 380 liter
Maks trykk 15 PSI
Antall finner 1
Pakkens størrelse 95 x 43 x 27cm

Aqua Marina SUP-snor 8' - sort

Et slikt bånd kan spare deg for mye svømming eller kanskje til og med redde livet ditt. Det er derfor vi anbefaler bruk av sikkerhetssnor og redningsvest eller flytehjelpemiddel når du padler SUP.
219,-
Aqua Marina SUP-snor 8' - sort

Riot Åresnor

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig. I helsort farge.
79,-
Riot Åresnor

AE Padleåre SUP 2-delt justerbar - bred

SUP padleåre fra Advanced Elements. Delbar ned til 95 cm og justerbar fra 170 - 210 cm.
1.190,-
AE Padleåre SUP 2-delt justerbar - bred

Padlevest, kajakk / kano rød - Baltic

Klassisk padlevest. Lett, smidig og meget slitesterk. Spesielle flyteelementer som tørker ekstra raskt. Forsterket med skulderbånd. Mage og skrittbelte med hurtigspenne. Lomme på brystet. 40-130 kg
469,-
Padlevest, kajakk / kano rød - Baltic

Padlevest, kajakk / kano rød - Baltic

Klassisk padlevest. Lett, smidig og meget slitesterk. Spesielle flyteelementer som tørker ekstra raskt. Forsterket med skulderbånd. Mage og skrittbelte med hurtigspenne. Lomme på brystet. 40-130 kg
469,-
Padlevest, kajakk / kano rød - Baltic

SUP Carbon Guide 3-delt padleåre

Hvis du er villig til å legge litt ekstra i en padleåre, skal du kjøpe denne. Da vil du få en padleåre som du vil bli fornøyd med og som du vil få masse glede av. Tatt i betraktning til årens materialer og kvalitet er den også prisgunstig.
999,-
SUP Carbon Guide 3-delt padleåre

Hiko Åresnor

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig.
169,-
Hiko Åresnor

SUP Fusion 10´4"

Ny modelle for 2019!
Fusion er et allround oppblåsbart SUP-brett med stor oppdrift. Brettet er beregnet for personer opp til ca 125-130 kg. Dette brettet gir kjempegode opplevelser, og passer derfor til de aller fleste.
3.990,-
SUP Fusion 10´4

SUP Fusion 10´4"

Ny modelle for 2019!
Fusion er et allround oppblåsbart SUP-brett med stor oppdrift. Brettet er beregnet for personer opp til ca 125-130 kg. Dette brettet gir kjempegode opplevelser, og passer derfor til de aller fleste.
3.990,-
SUP Fusion 10´4

AE Padleåre SUP 2-delt justerbar - smal

SUP padleåre fra Advanced Elements. Delbar ned til 95 cm og justerbar fra 170 - 210 cm.
1.190,-
AE Padleåre SUP 2-delt justerbar - smal

Relaterte produkter

 • SUP "Stand Up Paddling" justerbar åre - carbon

  Superlett justerbar åre for oppblåsbare brett laget i karbon.
  1.949,-
  SUP "Stand Up Paddling" justerbar åre - carbon

  Typhoon Vortex Våtdrakt 3mm

  The Vortex is the perfect choice for every session. Whatever the sport, the Vortex provides all the protection and performance you’ll ever need.
  1.690,-
  Typhoon Vortex Våtdrakt 3mm

  SUP Finne, reservedel

  Passer til alle Aqua Marine SUP - brett produsert etter 2015.
  SUP Finne, reservedel

  Pakksekk med ryggstropp til SUP

  Pakksekk med behagelig bærestropper til SUP fra Aqua Marina.
  249,-
  Pakksekk med ryggstropp til SUP
 • SUP brett Vibrant

  På få timer kan de fleste bli drevne prettpadlere. Dette er brettet som er lett å håndtere for junior og lette brukere. Ideelt brett for å komme tidlig i gang med en stadig mer populær vannsport. Brettet er oppblåsbart og tar derfor liten plass i båten/bilen under transport. leveres med pumpe ig bæreveske.
  2.890,-
  SUP brett Vibrant

  SUP brett - Vapor

  På få timer kan de fleste bli drevne prettpadlere. Dette er allroand brett som er raskt i forhold til størrelsen, stabilt og velegnet for oppdagelsesferder i skjærgården. Det er oppblåsbart og tar derfor liten plass i båten/bilen under transport. leveres med pumpe, åre og bæreveske.
  5.499,-
  SUP brett - Vapor

  SUP brett Brezze m/åre

  På få timer kan de fleste bli drevne prettpadlere. Dette er allroand brettet for de som vil ha et lite og lett brett som er enkelt å manøvrere. Brettet er oppblåsbart og tar derfor liten plass i båten/bilen under transport. leveres med pumpe, åre og bæreveske.
  4.999,-
  SUP brett Brezze m/åre

  SUP Finne - senter, stor 2014-modell

  Passer SUP fra Aqamarina kjøpt i 2014
  239,-
  SUP Finne - senter, stor 2014-modell
 • SUP Carbon Guide 3-delt padleåre

  Hvis du er villig til å legge litt ekstra i en padleåre, skal du kjøpe denne. Da vil du få en padleåre som du vil bli fornøyd med og som du vil få masse glede av. Tatt i betraktning til årens materialer og kvalitet er den også prisgunstig.
  999,-
  SUP Carbon Guide 3-delt padleåre

  SUP Finne - Racing

  Racing finne som gir økt retningsstabilitet. Passer alle brett fra Aqua Marina etter 2014
  289,-
  SUP Finne - Racing
 • Advanced Luggage Bag 90L w/rolling wheel

  Trillebag på 90L som passer SUP brettene fra Aqua Marina
  849,-
  Advanced Luggage Bag 90L w/rolling wheel

  WindPaddle Makani SUP-seil

  Makani er et WindPaddle seil som er spesialkonstruert for SUP. Med WindPaddle SUP-seil kan du på en enkel og rask måte montere et funksjonelt og fint seil på SUP-brettet ditt.
  1.290,-
  WindPaddle Makani SUP-seil

  Padlesete for SUP-brett - AquaMarina

  Dette er et løst sete som man kan montere på SUP-brettet. Av og til kan det nemmelig være fint å padle SUP-brettet som en kajakk. Da kan man montere et slikt sete på SUP-brettet og padle brettet med vanlige kajakkårer.
  369,-
  Padlesete for SUP-brett - AquaMarina

  Elektrisk pumpe 12v for SUP og vannsport

  12V DC elektrisk pumpe opp til 20PSI fra Aqua Marina.
  1.699,-
  Elektrisk pumpe 12v for SUP og vannsport
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis