Produktbilde

Werner Nantahala - Ukuttet

Nantahala er en solid, velkonstruert og lett kanoåre og sørger for at du enkelt glir trygt gjennom strykene! Werners Nantahala er en lettvektsåre utformet for vanlig fritidsbruk- og elvepadling.

2.399,-

inkl. mva På lager: 6 Varenummer: WENANU

Nantahala er en solid, velkonstruert og lett kanoåre og sørger for at du enkelt glir trygt gjennom strykene! Werners Nantahala er en lettvektsåre utformet for vanlig fritidsbruk- og elvepadling. Padlebladet er spesialtilpasset for elvepadling og fungerer utmerket i stryk. Den symmetriske bladutformingen responderer umiddelbart på endringer i frem overtak, støttetak og styretak. Werner Nantahala har et ukuttet skaft, klart for individuell tilpasning.
 

TEKNISKE DATA:

Overflateareal: 1182 cm2
Åreblad, lengde × bredde: 55 × 21,5 cm
Vekt nåt åren er 147 cm: 751 g
Anbefalt lengde: 137–157 cm


EN KJEMPEGOD PADLEÅRE

Nantahala gir deg en utmerket balanse mellom stor styrke og jevne tak. Glassfiberbladet er utformet for allsidighet og allround padling innen hobby- og elvepadling. Det myke og symmetriske bladet gir et godt skyv med myke fremover- og bak overtak.
Årens glassfiberskaft med ovalt grep gir økt kontroll og god komfort. Det forbedrede T-grepet i ABS-plast er utformet for maksimal kontroll og bedre holdbarhet.


SLIK FINNER DU RIKTIG LENGDE PÅ PADLEÅREN DIN

Finn riktig lengde ved å sitte rett opp og ned i en stol. Grip åren i halsen (der bladet glir over i skaftet). Snu åren opp-ned og plasser håndtaket mellom bena. Du bør nå se rett på pekefingeren din. Legg til lengde for dypere kanoer eller trekk fra lengde for grunnere båter og kanoer med dekk.


MERK:

142–147 cm passer 80 % av alle elvepadlere, men du må tilpasse årelengden etter din egen høyde og hva slags kano du har. Anbefalt lengde er 137–157 cm.
Denne padleåren kan du kappe og tilpasse slik du ønsker.

Ally 16,5` DR

Kanoen kan enkelt pakkes ned i en pakksekk og bæres på ryggen. Ally 16,5`er og blir den optimale allrounderen!
13.990,-
Ally 16,5` DR

Stort reparasjonssett (Ekspedisjonssett)

Dette settet består av diverse duker, lim, klips, rør etc. og er smart å ha med seg på lengre turer.
1.599,-
Stort reparasjonssett (Ekspedisjonssett)
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis