Produktbilde

Gitane MTB Titan Sort R47 Elsykkel

Peugeot - Gitane MTB er en av våre bestselgere. Dette er en meget prisverd og allsidig elsykkel.

17.900,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: YLG1644701

Gitane MTB er en av våre bestselgere. Dette er en meget prisverd og allsidig elsykkel.

 

Stikkord:

 • Perfekt for norske veier og forhold
 • Lav vekt: 19,8 kg
 • Hydraulisk skivebrems
 • Antall gir: 10
 • Maks hastighet: 25 km/t
 • Rekkevidde: Inntil 50 km
 • Kvalitetsbatteri fra Bosch
 • Ladningstid: 4-5 timer
 • Allsidig sykkel m/ mange bruksområder
 • God demping
 • Motor med mye trekkraft
 • Perfekt innstegssykkel
 • Tåler ruskevær

 

 

Fransk kvalitetssykkel

Med elsykelen kan du hygge deg enten i byen eller i naturen. Nye steder kan utforskes fordi du gjerne sykler lengre enn du hadde tenkt. Oppoverbakker forseres enkelt - gled deg over hvor moro det faktisk er! 
Alle el-syklene fra Peugeot er produsert på CyclEuropes fabrikk i Frankrike. Dette gir deg en sykkel i toppkvalitet som tåler Norges røffe klima. 

Utmerket ytelse

Gitane MTB er en fantastisk elsykkel fra Peugeot utstyrt med en Cycleurope E-going motor. Batteriet er fra Bosch med god effekt og 8,8 ampere. Dette gir en rekkevidde på 50 km i maksimale forhold og på ECO-modus. Gitane MTB er utstyrt med Shimano Decore 10v girsystem, gaffel og sal designet for maksima ytelse uansett i hva for miljø du bruker sykkelen i.

Sykkelen er av toppkvalitet og her får man maksimal glede for pengene.

 

Kvalitetsbatteri fra Bosch

Det er ikke mange batteriprodusenter med like godt renommé som Bosch. Mange har erfaringer med f.eks. elektriske verktøy produsert av Bosch og kvalitetsbevisste foretrekker derfor Bosch batterier på elsykkelen sin fremfor andre merker. Når man brukt opp batterikapasiteten må man kun lade i 4 timer for å få fulladet batteri.

 

 

Rekkevidde

Rekkevidden på denne sykkelen er beregnet inntil 50km pr. ladning. Det skal sies at dette er under optimale forhold og på "Eco-mode", så i praksis kan man si at det er cirka 30 km på kjøremodus "High" og i 25 km/t med mye pushhjelp fra el. motoren. Dette er nok for de fleste brukernes behov men hvis man trenger lengre rekkevidde kan man vurdere å gå opp på f.eks. EM01 som har fantastiske 170 km rekkevidde.  

 

Komponenter fra CyclEurope

Cycleurope er en del av "Grimaldi Group" og en av de ledende produsentene av sykler i Europa.

De lager sykler av følgende velkjente merker:  Peugeot , Bianchi, Crescent, DBS, Everton, Gitae, Kildemoes, Monark, Puch, Spectra, Tec og Definitive.

 

Forskjellige rammestørrelser

Gitane MTB leveres i to forskjellige rammestørrelser, 47 og 53. Er man under 190 cm lang blir størrelse 47 best. Er man lengre enn 190 cm bør man vurdere 53 som sin størrelse. For å være sikker bør man komme til butikken for å prøvesykle, kun det kan sikre at størrelsen blir helt riktig for just deg.

 

Solid og lett ramme

Gitane MTB leveres med en ramme laget av høykvalitets aluminium. Dette gir en lav vekt kombinert med meget god holdbarhet. Når du sitter på sykkelen føler man veldig tydelig at den ikke føles "plastig" uten robust og stiv i materialet. Det blir i tillegg meget lav vibrasjon i dette materialet, noe man setter stor pris på når man sykler i høg hastighet.

 

Skivebremser

Sykkelen er utstyrt med hydrauliske skivebremser fra Tektro. Tektro er en av verdens største produsenter av sykkelbremser med høy kvalitet. HDC300 som sitter på sykkelen er en brems som gir en rask men myk respons. Vedlikeholdet er minimalt og levetiden lang.

 

Generelt
Vekt 19,8 kg
Kjøremodus 3 moduser (High/Normal/Eco)
Bremser Tektro hydraulisk skivebrems HDC300/160 mm
Ampere 8,8 Ah
Felger (tommer) 27,5"
Motor Cycleurope E-going
Gir Shimano Decore 10v
Volt 36 v
Maks hastighet 25 km/t
Rekkevidde Inntil 50 km
Batterimerke Bosch
Batteritype Li-Ion
Ladetid (tomt) 4-5 timer

Relaterte produkter

 • Thule 9771 veggholder til sykkel

  Thule veggholder sørger for en funksjonell og enkel oppbevaring av sykler og sykkelholdere. Henges på veggen og sparer dermed gulvplass i garasjen. Den er utformet i aluminium med skumbeskyttelse.
  490,-
  Thule 9771 veggholder til sykkel

  Thule ProRide 591 Sykkelstativ

  Den mest elegante og praktiske fraktmetoden for sykler på biltaket – nå for sykler på opptil 20 kg. Thule Pro Rider et praktisk takmontert sykkelstativ i lett aluminiumskonstruksjon.
  1.890,-
  Thule ProRide 591 Sykkelstativ
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis