Produktbilde

Peugeot ET01-Herremodell - Landsvegs elsykkel!

Med elsykkelen kan du hygge deg på sykkelsetet enten i byen eller i naturen. Nye steder kan utforskes fordi du gjerne sykler lengre enn du hadde tenkt. Oppoverbakker forseres enkelt - gled deg over hvor moro det faktisk er!

27.900,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: PEUGEOT_ET01_HERRE

Kvalitet

Alle elsyklene fra Peugeot er produsert på Cycleropes fabrikk i Frankrike. Dette gir deg en sykkel med ekte europeisk Peugeotkvalitet som er laget for å brukes i et barskt klima.

 

Den beste elsykkelen på markedet

ET01 er en fantastisk hybridsykkel fra Peugeot utstyrt med en sterk Boschmotor. Batteriet er også fra Bosch med god effekt og hele 11 ampere. Dette gir en rekkevidde på 160 km i maksimale forhold og på ECO-modus. Utstyrt med Shimano SLX 10v girsystem, gaffel og sal designet for maksimal prestanda på grus eller asfaltsvei. Bremssystemet brukt på denne sykkelen er ekstremt effektivt samtidlig som det gir en jevn og direkte respons ved bremsing.

Prisen er fantastisk i forhold til hva du får! Er du en nybegynner eller erfaren spiller ikke noen rolle - alle elsker ET01 etter de har prøvd den. 

 

Stikkord: Allsidig sykkel/mange bruksområder - Lang rekkevidde - Lastmuligheter bak - Høy effekt - Toppkvalitet 

Generelt
Vekt 17,1 kg
Kjøremodus 4 moduser (Turbo/Sport/Tour/Eco)
Bremser Shimano M355 Hydraulisk skivebrems
Ampere 11 Ah
Felger (tommer) 28"
Motor Bosch
Gir Shimano SLX10v
Volt 36 v
Maks hastighet 25 km/t
Rekkevidde Inntil 160 km
Batterimerke Bosch
Batteritype Li-Ion
Ladetid (tomt) 3-4 timer

Relaterte produkter

 • Thule 9771 veggholder til sykkel

  Thule veggholder sørger for en funksjonell og enkel oppbevaring av sykler og sykkelholdere. Henges på veggen og sparer dermed gulvplass i garasjen. Den er utformet i aluminium med skumbeskyttelse.
  490,-
  Thule 9771 veggholder til sykkel

  Thule ProRide 591 Sykkelstativ

  Den mest elegante og praktiske fraktmetoden for sykler på biltaket – nå for sykler på opptil 20 kg. Thule Pro Rider et praktisk takmontert sykkelstativ i lett aluminiumskonstruksjon.
  1.890,-
  Thule ProRide 591 Sykkelstativ
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis