Produktbilde

Peugeot EFB01 Fatbike Orange R46 Elsykkel

Med elsykkelen kan du hygge deg på sykkelsetet enten i byen eller i naturen. Nye steder kan utforskes fordi du gjerne sykler lengre enn du hadde tenkt. Oppoverbakker forseres enkelt - gled deg over hvor moro det faktisk er!

36.900,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: YLU0204601

Stikkord:

 • Utmerket terrengsykkel
 • Meget godt feste i gjørme/snø etc.
 • Stabil
 • Solid
 • Meget lang rekkevidde
 • Toppkvalitet
 • Kan mestres av alle

 

Fransk kvalitetssykkel

Med elsykelen kan du hygge deg enten i byen eller i naturen. Nye steder kan utforskes fordi du gjerne sykler lengre enn du hadde tenkt. Oppoverbakker forseres enkelt - gled deg over hvor moro det faktisk er! 
Alle el-syklene fra Peugeot er produsert på CyclEuropes fabrikk i Frankrike. Dette gir deg en sykkel med ekte europeisk Peugeotkvalitet som er laget for å brukes i et barskt klima.

 

Perfekt terrengsykkel

EFB01-Fatbike er en elsykkel fra Peugeot utstyrt med et 36V batterisystem med Bosch - 11 Ah litium-ion batteri som gir en rekkevidde på opptil ca 170 km. 
Utstyrt med Sram 10 girsystem, gaffel og sal designet for maksimal ytelse i terreng. Takket vare de 4" brede dekkene får du godt feste i alt fra snø til gjørme, stein og gress. Denne sykkelens primære bruksområde er i skauen og i skog, ikke på asfaltert vei.  

 

Kvalitetsbatteri fra Bosch

Det er ikke mange batteriprodusenter med like godt renommé som Bosch. Mange har erfaringer med f.eks. el. verktøy produsert av dem og kvalitetsbevisste foretrekker derfor Bosch batterier på sin elsykkel foran andre merker med mindre godt rykte.

 

Rekkevidde

Rekkevidden på denne sykkelen er beregnet inntil hele 170km pr. ladning. Det skal sies at dette er under optimale forhold og på "Eco-mode", så i praksis kan man si at det er cirka 80 km på kjøremodus "High" og i 25 km/t med mye pushhjelp fra el. motoren. Dette er nok for de fleste brukernes behov.

 

Solid og lett ramme

EFB01 leveres med en ramme laget av høykvalitets aluminium. Dette gir en lav vekt kombinert med meget god holdbarhet. Når du sitter på sykkelen føler man veldig tydelig at den ikke føles "plastig" uten robust og stiv i materialet. Det blir i tillegg meget lav vibrasjon i dette materialet, noe man setter stor pris på når man sykler i høy hastighet.

 

Skivebremser

Sykkelen er utstyrt med hydrauliske skivebremser fra Shimano. Shimano er en av verdens største produsenter av sykkelbremser med høy kvalitet. M396 som sitter på EFB01 er en brems som gir en myk men rask respons. Vedlikeholdet er minimalt og levelengden på disse er beregnet til 5-8+ år med normalt slitasje.

Generelt
Vekt 20,1 kg
Kjøremodus 4 moduser (Turbo/Sport/Tour/Eco)
Bremser Shimano M396 - 160 mm
Ampere 11 Ah
Felger (tommer) Kenda 26"x4,0"
Motor Bosch Performance Line
Gir Sram 10v
Volt 36 v
Maks hastighet 25 km/t
Rekkevidde Inntil 170 km
Batterimerke Bosch
Batteritype Li-Ion
Ladetid (tomt) 4-5 timer

Relaterte produkter

 • Thule 9771 veggholder til sykkel

  Thule veggholder sørger for en funksjonell og enkel oppbevaring av sykler og sykkelholdere. Henges på veggen og sparer dermed gulvplass i garasjen. Den er utformet i aluminium med skumbeskyttelse.
  490,-
  Thule 9771 veggholder til sykkel

  Thule ProRide 591 Sykkelstativ

  Den mest elegante og praktiske fraktmetoden for sykler på biltaket – nå for sykler på opptil 20 kg. Thule Pro Rider et praktisk takmontert sykkelstativ i lett aluminiumskonstruksjon.
  1.890,-
  Thule ProRide 591 Sykkelstativ
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis