Produktbilde

Peugeot EM02 - Kombinert mountain/landeveis elsykkel

Med elsykkelen kan du hygge deg på sykkelsetet enten i byen eller i naturen. Nye steder kan utforskes fordi du gjerne sykler lengre enn du hadde tenkt. Oppoverbakker forseres enkelt - gled deg over hvor moro det faktisk er!

29.900,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: PEUGEOT_EM02

Kvalitet

Alle elsyklene fra Peugeot er produsert på Cycleropes fabrikk i Frankrike. Dette gir deg en sykkel med ekte europeisk Peugeotkvalitet som er laget for å brukes i et barskt klima.

 

Utrolig prestanda

EM02 er en fantastisk og lett hybridsykkel fra Peugeot utstyrt med en Panasonic motor på 250 Watt. Batteriet er fra Bosch med god effekt og 8,8 ampere. Dette gir en rekkevidde på 100 km i maksimale forhold og på ECO-modus. Noe som er unikt med EM02 er at den har selvladning via dynamo som man kan velge for å lade sykkelen under tur. Utstyrt med Shimano XT/SLX girsystem, gaffel og sal designet for maksimal prestanda i alle forhold er dette en sykkel som ikke vil skuffe noen. Bremssystemet brukt på denne sykkelen er ekstremt effektivt samtidlig som det gir en jevn og direkt respons ved bremsing.

Prisen er fantastisk i forhold til hva du får! Er du en nybegynner eller erfaren spiller ikke noen rolle - alle elsker EM02 etter de prøvd den. 

 

Stikkord: Allsidig sykkel/mange bruksområder - Medium rekkevidde - God demping - Høy effekt - Toppkvalitet 

Generelt
Vekt 19,8 kg
Kjøremodus 3 moduser (+1 Auto +2 Selvladning)
Bremser Tektro Draco Hydrauloc
Ampere 8,8 Ah
Felger (tommer) 27,5"
Motor Panasonic 250W
Gir Shimano XT/SLX
Volt 46 v
Maks hastighet 25 km/t
Rekkevidde Inntil 100 km
Batterimerke Bosch
Batteritype Li-Ion
Ladetid (tomt) 3-4 timer

Relaterte produkter

 • Thule 9771 veggholder til sykkel

  Thule veggholder sørger for en funksjonell og enkel oppbevaring av sykler og sykkelholdere. Henges på veggen og sparer dermed gulvplass i garasjen. Den er utformet i aluminium med skumbeskyttelse.
  490,-
  Thule 9771 veggholder til sykkel

  Thule ProRide 591 Sykkelstativ

  Den mest elegante og praktiske fraktmetoden for sykler på biltaket – nå for sykler på opptil 20 kg. Thule Pro Rider et praktisk takmontert sykkelstativ i lett aluminiumskonstruksjon.
  1.890,-
  Thule ProRide 591 Sykkelstativ
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis