Produktbilde

Peugeot ECO3 Dame Sort R50 Elsykkel

Med elsykkelen kan du hygge deg på sykkelsetet enten i byen eller i naturen. Nye steder kan utforskes fordi du gjerne sykler lengre enn du hadde tenkt. Oppoverbakker forseres enkelt - gled deg over hvor moro det faktisk er!

12.990,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: YLU7375002

Stikkord:

 • Utmerket by-/landeveissykkel
 • Komfortabel
 • Rask akselerasjon
 • Perfekt innstegssykkel
 • Tåler ruskevær
 • Perfekt for norske veier og forhold

 

Fransk kvalitetssykkel

Med elsykelen kan du hygge deg enten i byen eller i naturen. Nye steder kan utforskes fordi du gjerne sykler lengre enn du hadde tenkt. Oppoverbakker forseres enkelt - gled deg over hvor moro det faktisk er! 
Alle el-syklene fra Peugeot er produsert på CyclEuropes fabrikk i Frankrike. Dette gir deg en sykkel med ekte europeisk Peugeotkvalitet som er laget for å brukes i et barskt klima.

 

 

Perfekt innstegssykkel

EC03-200 er en hybrid sykkel fra Peugeot utstyrt med et 36V batterisystem med Egoing - 8,8 Ah litium-ion batteri som gir en rekkevidde på opptil ca 50 km. 
Sykkelen er utstyrt med Shimano Altus 7 girsystem, gaffel og sal designet for en komfortabel tur på veien. Enkelt og trygt å sykle i byen i full frihet takket være LED-belysning som standard foran og bak - for bruk i all slags vær. Hvis du skal ha en enkel innstegssykkel så er dette et utmerket valg.

 

Vanntett batteri

Litiumbatteriet er av høy kvalitet og tåler norsk klima. Uansett hvor mye det regner går batteriet uten unntak. Det tåler harde slag, tusenvis av utladninger og kulde. Hvis man sammenligner med de el. sykler som selges til 6.000-7.000,- er det fremst batteriet som stikker ut på denne sykkelen, kvaliteten er ekstremt mye bedre.

 

 

Rekkevidde

Rekkevidden på denne sykkelen er beregnet inntil 50km pr. ladning. Det skal sies at dette er under optimale forhold og på "Eco-mode", så i praksis kan man si at det er cirka 30 km på kjøremodus "High" og i 25 km/t med mye pushhjelp fra el. motoren. Dette er nok for de fleste brukernes behov men hvis man trenger lengre rekkevidde kan man vurdere å gå opp på f.eks. EM01 som har fantastiske 170 km rekkevidde.

 

Komponenter fra CyclEurope

Cycleurope er en del av "Grimaldi Group" og en av de ledende produsentene av sykler i Europa.

De lager sykler av følgende velkjente merker:  Bianchi, Crescent, DBS, Everton, Gitae, Kildemoes, Monark, Puch, Spectra, Tec, Definitive og Peugeot.
Dette garanterer god kvalitet gjennomgående på syklenes komponenter.

 

Forskjellige rammestørrelser

EC03-200 leveres i tre forskjellige rammestørrelser: 45, 50 og 55. Er man under 190 cm lang blir størrelse 45 eller 50 best. Er man høyere enn 190 cm bør man vurdere 55 som sin størrelse. For å være sikker bør man komme til butikken for å prøvesykle, kun det kan sikre at størrelsen blir helt riktig for just deg.

 

Komfort er prioritert

Konseptet EC03-200 er laget ut fra er at den skal være mulig å kjøpe av alle som ønsker å eie sin egen elsykkel. Prisen er lav og den er gjennomgående enkel å bruke og vedlikeholde. Peugeot har satt stor fokus på komfort med ergonomiske håndtak, komfortsadel (egnet for sykling i byen/på landsvei) og mellombrede dekk. 

Generelt
Vekt 25,5 kg
Kjøremodus 3 moduser (High/Normal/Eco)
Bremser Shimano V-brems
Ampere 8,8 Ah
Felger (tommer) 28"
Motor CyclEurope E-going
Gir Shimano Altus 7v
Volt 36 v
Maks hastighet 25 km/t
Rekkevidde Inntil 50 km
Batterimerke Panasonic
Batteritype Li-Ion
Ladetid (tomt) 4-5 timer

Relaterte produkter

 • Thule 9771 veggholder til sykkel

  Thule veggholder sørger for en funksjonell og enkel oppbevaring av sykler og sykkelholdere. Henges på veggen og sparer dermed gulvplass i garasjen. Den er utformet i aluminium med skumbeskyttelse.
  490,-
  Thule 9771 veggholder til sykkel

  Thule ProRide 591 Sykkelstativ

  Den mest elegante og praktiske fraktmetoden for sykler på biltaket – nå for sykler på opptil 20 kg. Thule Pro Rider et praktisk takmontert sykkelstativ i lett aluminiumskonstruksjon.
  1.890,-
  Thule ProRide 591 Sykkelstativ
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis