Produktbilde

NORPOL Wax W-70

NORPOL Voks W-70 er en 1-komponent god silikonfri voks som brukes både når man skal støpe med polyester og epoxy (m/eventuelt glassfiberduk) i former og når man skal vokse/polere båtskrog og biler. Boksen inneholder 425 gram og holder til ca 40-50m2.

349,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: WA68409-14

VED STØPING I FORMER

Når man påfører denne voksen på formens overflate danner den en hard og motstandsdyktig film som sikrer at "laminatet" slipper og løsner fra underlaget etter at det har herdet. Voksen er lett og fin å jobbe med.

Etter at man har påført NORPOL Voks W-70 på formens overflate anbefales det at man i tillegg (hvert fall når man skal vedlikeholde formen) påfører slippmiddel (eks PolySystem slippmiddel)

 

NORPOL VOKS TIL BIL OG BÅT

NORPOL Voks W-70 kan også benyttes som vanlig voks på båt og bil. Voksen legges lett på med en svamp for hånd. Legg på et tynt lag, eks. 60 X 60 cm. Poler deretter vekk voksen med polergarn uten tørk. Gå over området igjen med en nytt polergarn. Husk, voksen vil være vanskelig å fjerne dersom denne blir liggende å herde. Fortsett å legge på voks på et nytt område, men husk overlapp. Når polergarnet nr. 1 begynner å bli mettet av voks kastes denne og du bruker nytt og rent polergarn. Bruk gjerne maskin for å polere voksen, men erfaringen viser at du får det beste resultatet på blå båter hvis du polerer for hånd.

 

Hvis man legger litt flid i voksingen av båtens skrog eller bilens overflater vil man slippe mye arbeid med rengjøring senere.

 

SAMMENSETNING

NORPOL Voks W-70 inneholder ren Carnauba voks, oljedestillater, emulgator og vann. NORPOL Voks W-70 er silikonfri.
 

UTSEENDE/EGENSKAPER

Farge, fast voksmasse:  Gul til gråbrun
Lukt:  Nesten luktfri
Oppløselighet:  Delvis i hydrokarboner, uløselig i vann.  


LAGRING 

NORPOL Voks W-70 har lagringstid på minst 24 måneder hvis den blir lagret i original, uåpnet boks på et tørt og kjølig sted. Unngå frost og langvarige temperaturer over 30 °C.   

Aceton, 1L

Løsningsmiddel for rengjøring i forbindelse med polyester og gelcoatarbeid. Kan også brukes til rengjøring av verktøy.
110,-
Aceton, 1L

Aceton, 1L

Løsningsmiddel for rengjøring i forbindelse med polyester og gelcoatarbeid. Kan også brukes til rengjøring av verktøy.
110,-
Aceton, 1L

Plastikksparkel, 2 stk

Sparkel i hardplast. Brukes til å sparkle epoxy og polyester-blandinger. Når massen har herdet på sparkelen kan denne brekkes løs, og sparkelen kan deretter benyttes på ny. Leveres i pakke med 2 stk.
95,-
Plastikksparkel, 2 stk

Juniorpakke 600 g, herder 205 standard

Inneholder 0,5 kg base + 0,1 kg/205-herder (standard herder).
395,-
Juniorpakke 600 g, herder 205 standard

Anode Yanmar 1 GM

Sinkanode for Yanmar.
64,-
Anode Yanmar 1 GM

A-pakke 1,2 kg, herder 206 langsom

A-pakke m/langsom herder. Inneholder 1 kg base + 0,2 kg/206 herder (langsom herder). 206 herder skal ikke brukes i lavere temperatur enn 16 ºC.
599,-
A-pakke 1,2 kg, herder 206 langsom
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis