Produktbilde

Zodiac 300 Compact RIB

Zodiac 300 Compact RIB er en solid, lett og robust RIB fra Zodiac.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

 

Dette er en lettvekts RIB som kan slås sammen ved at hekken foldes ned. Dermed kan båten enkelt transportes på biltaket og ellers stues bort der man måtte ønske det.
Zodiac 300 Compact RIB har glassfiberbunn med akterspeil i vannfast kryssfiner.

 

Båten leveres komplett med årer, åregafler, pumpe, tofte, reparasjonssett og bærebag.


TEKNISKE DATA

Lengde:                                                    300 cm
Bredde:                                                    156 cm
Vekt:                                                          48 kg
Maks motor:                                            10 hk
Stammelengde på motor:                      Kort (normal)
Antall personer:                                       4 stk


GENERELT

En ”RIB” er en båt med glassfiberskrog og gummipongtonger. Zodiac 300 Compact RIB kombinerer det beste fra to båttyper: Den har kjøreegenskapene til en glassfiberbåt og vekt og stabilitet som en gummibåt.

Zodiac 300 Compact RIB er perfekt som jolle- og hyttebåt.
Compact RIB-serien fra Zodiac finnes i lengde på både 250 cm og 300 cm.

Båten holder høy kvalitet og er perfekt som slepebåt/lettbåt og er garantert alle barn og ungdom sin drømmebåt. Zodiac Cadet Rib går svært stabilt og pent i sjøen. Den er enkel å manøvrere, selv med tung last.

Båten har et skrog og dørk i glassfiber mens pongtongene er laget i sterk PVC.
Zodiac Compact RIB tar sjø, bølger og slag godt, og båten er retningsstabil og stødig i vannet. Dette er ikke minst viktig når man benytter båten som slepejolle eller som robåt.

Denne båten passer for de som vil ha en liten og praktisk lettbåt som ikke tar så stor plass, men som rommer mye.
Båten er kompakt, og er enkel å stue bort hvis nødvendig. Når man slipper ut luften i pongtongene blir båten nesten helt ”flat”, og det er lett å oppbevare den i en garasje, kjeller eller lignende.  Når luften er ute er den også lett å frakte med seg på et biltak.

Zodiac 300 Compact RIB er en perfekt ungdomsjolle som virkelig går unna selv med en relativt liten motor på hekken.

 

ZODIAC GUMMIBÅTER ER ET FENOMEN

For de fleste er Zodiac synonymt med gummibåt og RIB i god kvalitet. Zodiac har alltid hatt en unik posisjon i markedet. Dette er fordi alle Zodiac båter holder en kvalitet som er i en klasse for seg selv. Zodiac er noe dyrere enn andre tilsvarende merker på markedet, men når man kjøper en Zodiac, vet man at man får den aller beste kvaliteten.

 

LAV VEKT

Et av Zodiacs store fortrinn er båtenes vekt. Zodiac produserer lette båter, men ivaretar samtidig en unik soliditet og svært slitesterke båter. For mange betyr det mye at vekten på båten er lav. Dette er en av flere grunner til at man skal velge en Zodiac gummibåt.BESTE KVALITET

Med over en million solgte båter over hele verden er Zodiac den aller største produsenten av oppblåsbare båter. Kontinuerlige ambisiøse forsknings- og utviklingsprosesser gjør at Zodiac utstyrer sine båter ut i fra den seneste teknologiske utviklingen.
Zodiac har oppfunnet de fleste nyvinninger som har ledet til bl.a. de oppblåsbare løsningene (oppblåsbar kjøl, Futura skroget, oppblåsbar bunn) og det nye konseptet med Acti-V skroget som Cadet Fastroller er utstyrt med. Alle Zodiac produkter tilfredsstiller internasjonale standarder og de strengeste kvalitetskrav.

Zodiac Compact RIB modellene tilbyr alle de viktige kvalitetene en fritidsbåtbruker er på jakt etter: Kompakt, uovertruffen kapasitet, robust (sveiset struktur) og et innovativt utseende.

Svært gode oppdriftsegenskaper og maksimal stabilitet gir den beste sikkerhet. Denne unike båten har god lastekapasitet og uovertruffen plass. Kompakt og enkel å montere/demontere. Dessuten er den lett å lagre.

Relaterte produkter

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis