- 32%

Produktbilde

Old Town Heron Jr

Heron Jr gir de aller yngste en god mulighet til å prøve seg for første gang i god kajakk, og oppleve naturen på nært hold.

Før: 4.990,-

3.390,-

inkl. mva På lager: 5 Varenummer: OTHERONJR

Heron Jr veier bare 11,8 kg, er 2,3 meter lang og har en lastekapasitet på ca 45,4 - 52,2 kg.

 

Endelig en barnekajakk som fungerer slik den skal!

Kajakkpadling er absolutt ikke bare for voksne personer. Mange barn tar stor glede av å mestre sin egen kajakk på sjøen og ingenting er så topp som når hele familien kan dra ut på kajakktur sammen.

Alt for ofte plasseres barna oppi en alt for stor og lang kajakk og gleden og mestringsevnen blir desto mindre. Da forsvinner fort lysten til å bli med på tur neste gang mamma eller pappa finner fram kajakken.

Markedet oversvømmes av kajakker for voksne personer, og Old Town Heron Jr er en av de få alternativene som kan tilby barn et godt padletilbud.

Den første padleopplevelsen

For de som liker padling har Norge en fantastisk natur å fremvise. Den interessen som barna får i voksen alder avhenger mye av de opplevelsene som de får mens de er unge.

Heron Jr gir de aller yngste en god mulighet til å prøve seg for første gang i god kajakk, og oppleve naturen på nært hold.

 

Informasjon om produktet fra oldtowncanoe.com (på engelsk):

Kids, this is your boat. And what a performer! We designed Jr. to be nimble and maneuverable for the smaller paddler. Extremely efficient for its size, this lightweight kayak glides well and tracks straight. You’ll also find plenty of stability for those family splash fights. Of course small arms can get tired after all of that paddling and splashing, so we also included our innovative Tag Along Tow System, making it easy to tow ‘em to shore if need be.

 

Features

  • Tag Along tow system
  • Extremely lightweight
  • Contoured padded seat designed to fit kids
  • Foam billet
  • Bow and stern carry handles
Dimensjoner
Lengde 230 cm
Bredde 63,5 cm
Dybde 26,7 cm
Vekt 11,8 kg
Spruttrekk størrelse
Generelt
Cockpitåpning 41,3 x 88,9 cm
Lastekapasitet 45,4 - 52,2 kg
Materiale Polyetylen (plast)
Farge Gul og rød (sunrise)

Carlisle Saber - Barneåre 2-delt

En flott kajakkåre for barn. Kort og elegant, denne padleåren er lett i vekt og tilpasset barn. Denne kvalitetsåren er liten og lett, noe som gjør den perfekt for mindre hender å gripe og manøvrere.
799,-
Carlisle Saber - Barneåre 2-delt

Riot Escape 12 Angler - fiskekajakk

Stabil, solid og praktisk fiske- og jakt kajakk. En av våre bestselgere!
Riot Escape 12 Angler er en praktisk og perfekt fiske- og jaktkajakk. Denne kajakken passer til all slags fiske og mange typer jakt.
4.990,-
Riot Escape 12 Angler - fiskekajakk

Zip Tech silikonvoks for glidelåser på tørrdrakt etc.

For at du skal sikre deg at glidelåsen på tørrdrakten din alltid skal gå enkelt og fint, bør du jevnlig smøre glidelåsen med silikonvoks. Dette er en billig og meget smart investering.
129,-
Zip Tech silikonvoks for glidelåser på tørrdrakt etc.

Hiko Åresnor

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig.
169,-
Hiko Åresnor

AE Ultralight 4-delt kajakkåre

Kompakt, lett og ultraportabel 4-delt kajakkåre designet for maksimal portabilitet. Pakkes ned til bare 60 cm i lengde og veier bare 669 gram, noe som gjør den kompakt nok og lett nok til å ta med overalt.
990,-
AE Ultralight 4-delt kajakkåre
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis