Produktbilde

Kajakksett til Multisport 270

Ved å kjøpe dette kajakksettet som består av et sete med høy rygg kan du enkelt gjøre båten om til en behagelig og god ”sit-on-top” kajakk. Setet med høy rygg gjør at du sitter godt og bekvemt, og at padleturen blir ekstra hyggelig.

1.190,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: AGMS270KK

Multisport 270 er som navnet tilsier en multifunksjonell båt. Ved å kjøpe dette kajakksettet som består av et sete med høy rygg og deler til padleåre kan du enkelt gjøre båten om til en behagelig og god ”sit-on-top” kajakk. Setet med høy rygg gjør at du sitter godt og bekvemt, og at padleturen blir ekstra hyggelig.

Padleåren setter du sammen med toppen av masten til seilet for å få lang åre som vist på bildet under.

 

 

Informasjon om produktet fra aquaglide.com (på engelsk):

Kayak option fits all Multisport models. Converts the Multisport into a comfortable, stable, sit-on-top kayak. Includes folding padded seat with mesh storage compartment that’s perfect for a beverage, lunch, or light jacket. Aluminum shaft paddle ends clip into the top section of the Multisport mast with convenient spring pins.

Multisport 270

Multisport 270 er en unik og fantastisk fin båt. Dette er en oppblåsbar båt som kan brukes som seilbåt, seilbrett, kajakk eller tube, alt etter hva du ønsker deg. Og det beste av alt, den kan pakkes ned i en bag og tar minimalt med lagringsplass!
6.990,-
Multisport 270

Lalizas Sigma oppblåsbar automatvest

Lalizas Sigma automatvest har et lett og enkelt design som gjør den komfortabel å ha på seg. Dette er et brukervennlig og kostnadseffektivt alternativ til de dyrere vestene på markedet.
549,-
Lalizas Sigma oppblåsbar automatvest
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis