Produktbilde

Ocean Trident 13 Sunrise Nyhet kommer 2019!

Ocean Trident 13 Angler er kjent for sine gode padleegenskaper og sjødyktighet. Den er raskt, lett å manøvrere og fantastisk god og fiske fra.

13.990,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: OCTRI13AC

Ocean Trident 13 Angler

 

Rask allround fiskekajakk med gode egenskaper

Ocean Trident 13 Angler er en fantastisk fin allround fiskekajakk som takler de fleste forhold og som egner seg til alle typer fiske. Med denne kajakken kan du fiske alt fra sjøørret, makrell, havabbor, gjedde, kveite med mye mer. Kajakken gir deg det du behøver av både komfort og funksjonalitet.  Trident 13 Angler er beregnet å bruke både langs kysten i ruskete vær og på innlandsvann og i elver.

 

Tekniske spesifikasjoner

 • Lengde:                                                          4,1 m
 • Bredde:                                                          74,9 cm
 • Vekt:                                                              30,4 kg
 • Antall personer:                                             1 stk
 • Lastekapasitet:                                               215,5 kg
 • Antall seter:                                                   1 stk   
 • Bredde på sete:                                              43,2 cm
 • Lukeåpning:                                                   50,8 x 28,9 cm           
 • Materiale:                                                       Polyetylen
 • Bærehåndtak:                                                            Ja
 • Justerbare fotpedaler:                                    Ja
 • Akterdekk med lastestrikk:                           Ja
 • Mulighet for feste av ekkolodd:                   Ja
 • Mulighet for feste av fiskestangholdere:      Ja
 • Innfelte fiskestangholdere:                           2 stk
 • Feste for padleåre                                          Ja
 • Stort oppbevaringsrom foran sete                 Ja
 • Farge:                                                            Camo (se bilder under)


Enkel å padle

Ocean Trident 13 Angler er kjent for sine gode padleegenskaper og sjødyktighet. Den er raskt, lett å manøvrere og fantastisk god og fiske fra. Den møter bølger, strømmer og vannet på en fantastisk god måte. I denne kajakken har du full kontroll!
Kajakken er utstyrt med et romslig lasterom med luke som er sikret med ekstra festeremmer med Cross Lock ™ system.


Fart og god manøvreringsevne

Trident 13 Angler innehar den optimale kombinasjonen av fart, manøvreringsevne, sjøegenskaper og stabilitet. Kajakken har et behagelig sete og justerbare fotpedaler. Dette gjør at du enkelt finner den perfekte sittestillingen.
Kajakken er konstruert og bygget for å tåle mye sjø, høye bølger og mye strie strømmer.
 


Ocean Trident 13 Angler er praktisk og fint innredet. Det er denne camofargen båten leveres i.


En hyggelig prislapp

Hvis du sammenligner med alle tilsvarende fiskekajakker på markedet, vil du fort oppdage at Trident 13 Angler har en hyggelig pris. Her får du mye fiskekajakk for relativt lite penger. Dette er også en av grunnene til at vi selger så mange av den. De som kjøper denne kajakken er alltid fornøyde.


Både for amatører og proffene

Trident 13 Angler passer like bra for de som har mye trening om bord i en fiskekajakk og de som ikke har prøvd denne morsomme sporten tidligere. Du vil aldri bli skuffet over en Ocean Trident 13. Den oppfører seg alltid eksemplarisk.

Kajakken veier ikke mer enn 30,4 kg. Dette betyr at den er ganske enkel å løfte opp på biltaket. Det gjør at det er enkelt å flytte seg mellom de ulike fiskeplassene. Vi selger også gode traller som er spesialdesignet for fiskekajakker.


Designet av fiskere for fiskere

Alle fiskekajakkene fra Ocean er utviklet og designet i nært samarbeid med erfarne fiskere som har padlet fiskekajakker i mange år. Utgangspunket for denne kajakken var å lage en best mulig fiskekajakk på 13 fot. Dette har de klart, og båten oppfyller alle de kravene du skal sette til en god fiskekajakk.

Hva slags fisk du vil fiske og hvor du vil fiske, avgjør du. Det som er helt sikkert er at Ocean Trident 13 Angler ikke setter begrensninger for deg. Denne kajakken vil du ha stor glede av i mange, mange år.
 


Trident 13 Angler er en rask kajakk. Lang og relativt slank.

 

Rask og retningsstabil

Kajakken har et skrog som gjør den enkel og god å padle. Den er relativt smal og lang, og derfor rask. Trident 13 Angler er retningsstabil og lystrer dine kommandoer slik en god fiskekajakk skal gjøre.

Når man bruker Trident 13 i en del vind vil man merke at den ”torpederer” bølgene på en god måte. Det anbefales allikevel at du pakker inn bagasje og utstyr i vanntette bagger eller benytter lasterommet med lokk. På den måten vil utstyret du bringer med deg alltid holde seg tørt uansett hva slags vær du er ute i. 


Gode bærehåndtak

Trident 13 Angler er utstyrt med 4 stk bærehåndtak, et på hver side, et foran i baugen og et bak på kajakken. Dette gjør at den er balansert og enkel å bære.


Spesiallaget tralle for fiskekajakker
 

Vi har utviklet en spesialtralle for Trident 13 Angler og andre fiskekajakker. Denne trallen er beregnet for vekt opp til 150 kg, har store kraftige hjul og triller som en drøm…


Solid

Båten er laget i polyetylen og er derfor svært solid og robust. Den er slitesterk og tåler mye, og du trenger ikke å være redd for at stein, fjell og annet skal skade den. Fiskekajakkene fra Ocean tåler det meste.


Anbefales på det varmeste

Kajakken passer både på innlandsvann, langs kysten og i elver. Den er glimrende til både flue- og slukfiske i rolig farvann og sakteflytende elver. Dette er også en kajakk som egner seg for alle som liker å fotografere og observere fugler og dyr i naturen.

Med Trident har 13 Angler har du alle muligheter for å realisere dine drømmer og ønsker om å fiske og jakte fra kajakk. Trident 13 er laget av entusiaster for entusiaster!

Ocean er en av verdens ledende produsenter (samme produsent som Old Town) av fiske- og jaktkajakker, og kvaliteten og funksjonaliteten på kajakkene fra Ocean ligger i den aller høyeste divisjonen.
 

Det har skjedd en stor utvikling av fiskekajakker…

For ikke så mange år siden var tanken om å bruke en kajakk som fiskebåt helt fjern og urealistisk. Noen få ”hardcore”-sportsfiskere gjorde dette allikevel, og enkelte produsenter begynte så smått å utvikle kajakker spesifikt for fiske. I dag produserer og leverer produsentene ”Ocean”, ”Old Town” og ”Native” de aller beste fiskekajakkene på markedet.

Femund Stor - Kajakktralle

Dette er den største størrelsen i denne populære og praktiske tralleserien.
895,-
Femund Stor - Kajakktralle

WaterSlide - beskyttelsesmatte for sikker lasting av kajakk

Thule Waterslide beskyttelsesmatte for sikker lasting av kajakk
349,-
WaterSlide - beskyttelsesmatte for sikker lasting av kajakk

WaterSlide - beskyttelsesmatte for sikker lasting av kajakk

Thule Waterslide beskyttelsesmatte for sikker lasting av kajakk
349,-
WaterSlide - beskyttelsesmatte for sikker lasting av kajakk
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis