Produktbilde

Zodiac Cadet 310 ALU

For de fleste er Zodiac synonymt med gummibåt. Zodiac har en unik posisjon i markedet. Dette er fordi alle Zodiac båter holder en kvalitet i en klasse for seg selv.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

18.400,-

inkl. mva Kontakt oss Varenummer: Z11017

SOLID GUMMIBÅT MED ALUMINIUMSDØRK

Zodiac Cadet 310 ALU er en kompakt og lett båt med høy kvalitet. Båten leveres med en meget solid aluminiumsdørk, tofte, oppblåsbar kjøl, fotpumpe, årer, bærebag og reparasjonssett.

Zodiac Cadet ALU-serien leveres i følgende størrelser: 2,70, 3,10 og 3,50 m


 

ROBUST ALUMINIUMSDØRK

Zodiac Cadet ALU er utstyrt med aluminiumsdørk, noe som gjør den robust og brukervennlig til alle typer aktiviteter, eksempel dykking, fisking etc. Dette er også drømmebåten for barna og ungdommen i familien. Båten gjør god fart, selv med en liten motor.

 

Alle detaljer om bord i en Zodiac er solide og gjennomtenkte.
 

BESKRIVELSE

Båten holder meget høy kvalitet, og er perfekt som slepebåt/lettbåt og generell bruksbåt. Zodiac Cadet ALU 310 går svært stabilt og pent i sjøen, og er enkel å manøvrere, selv med tung last. Robuste dørkplater I ALUMINIUM sikrer stor slitestyrke, god funksjonalitet og lang levetid. Båten har solid PVC duk og oppblåsbar kjøl, noe som gjør den ekstra retningsstabil og stødig i vannet. Dette er ikke minst viktig når man benytter båten som slepejolle eller når den roes. Fordi båten har oppblåsbar kjøl vil den alltid ligge stabilt og fint etter "moderskipet" når den benyttes som slepebåt. Den oppblåsbare kjølen gjør at den ikke så lett blir tatt av hekkbølgen og andre bølger fra siden.

 

Båten er utstyrt med en solid og varig dørk


PRAKTISK OG SOLID

Denne båten passer for de som vil ha en liten og praktisk lettbåt som ikke tar så stor plass, men som allikevel rommer mye last. Båten er kompakt, og den er enkel å stue bort.

 


 

ZODIAC ER VERDENSLEDENDE PÅ GUMMIBÅTER

Med langt over en million solgte båter over hele verden er Zodiac den aller største produsenten av oppblåsbare gummibåter og RIB. Kontinuerlig forskning og utvikling gjør at Zodiac utstyrer sine båter ut ifra den seneste teknologiske utviklingen.

Dimensjoner
Lengde 310 cm
Bredde 160 cm
Vekt 39 kg
Diameter tube 45 cm
Generelt
Maks motor 15 hk
Maks personer 5 stk
Dørk Aluminium
Farge Lys grå og mørk blå
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2021 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis