Produktbilde

West System Gir pumpe med høy kapasitet

Denne doseringspumpen er laget for å dosere West System epoxy i store volum. Den egner seg svært godt til større prosjekter og til de som bruker mye epoxy og ofte. Denne pumpen er meget gunstig for verksteder og "selvbyggere".

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

Denne doseringspumpen er laget for å dosere West System epoxy i store volum.

Den egner seg svært godt til større prosjekter og til de som bruker mye epoxy og ofte. Denne pumpen er meget gunstig for verksteder og "selvbyggere".

 

Pumpen holder svært god kvalitet og varer i mange, mange år.

Denne doseringspumpen koster mange penger, men man vil etter en tid ha spart inn disse pengene pga effektivitetsbesparelser i arbeidet. De som har kjøpt denne pumpen lovpriser den og kan ikke tenke seg hverdagen uten. Ved hjelp av denne doseringspumpen unngår man søl og kliss. Dessuten sikrer man til en hver tid et korrekt blandingsforhold mellom resin og herder.

 

309 pumpen er svært god, enkel og behagelig å jobbe med.

Man heller herder og resin (base) i hvert sitt kammer, og dreier deretter på hjulet når man ønsker å få ut ferdigblandet epoxy. Epoxyen kommer da ut av tuten i korrekt blandingsforhold. Ved å rotere hjulet på pumpen vil den dosere ca. 5,68 liter per minutt.

Beholderne rommer opp til 7,5 liter Resin (base) og 3,7 liter herder.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis