Produktbilde

AluMarine 400U Scandi

En bedre og mer praktisk båt enn dette er det vanskelig å få tak i. 400U Scandi er en typisk bruksbåt som du ikke trenger å være redd for. Den egner seg også godt på et fjellvann der det er mye stein og ellers tøffe klimatiske forhold.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

AluMarine 400U Scandi

Klikk her for produktblad

 

 

SOLID OG ROBUST FAMILIE- OG HYTTEBÅT

AluMarine 400U Scandi er en solid og robust tur- og hyttebåt med svært mange bruksmuligheter. Båten har et høyt fribord, har en behagelig dørk, er bred og har lav vekt (kun 85 kg!). Den er stødig og stabil på vannet og er registrert for hele 6 personer. Dette gjør denne båten til en meget praktisk og god familiebåt.

 

LEVERES KLAR TIL BRUK

Hvis du ønsker, leverer vi båten både med motor og ferdigregistrert båttilhenger på ditt navn. Alt ”tipp-topp” og 100 % klar til bruk!

 

TEKNISKE DATA

 • Lengde:                                             3,99 m
 • Bredde:                                              1,52 m
 • Vekt:                                                  85 kg
 • Ant. personer:                                    6 stk
 • Maks motor:                                      20 hk
 • Motorstamme:                                   Kort (normal)
 • Lasteevne.                                         617 kg
 • Usynkbar:                                          Ja

 

FIN INNREDNING

AluMarine 400U Scandi har en praktisk og fin innredning og passer til alle som vil ha en bruksvennlig båt med gode og store tofter samt en flat dørk som inviterer til behagelige og hyggelige båtturer for hele familien. Båten egner seg til alle som vil ha en relativt liten båt, men som vil ha en båt som skal romme mange personer. Mange er svært glad i denne båten fordi den er så høy og trygg. Dette gjør at barna kan romstere trygt rundt i båten uten at mor og far trenger å være redd for at de skal falle i vannet.

Alumarine 400U Scandi er godkjent for motorer opp til 20 hk.

 

 

SVÆRT GOD ALLROUND BÅT

AluMarine 400U Scandi er en praktisk, lett, solid og svært bruksvennlig båt. Dette er en allround båt som brukes til fiske, badeturer, transport, frakt og hyggeturer. Båten passer like godt på fjell- og innenlandsvann som ved kysten. Båten har ypperlige kjøreegenskaper og er stødig og god i vannet. Den er godkjent for motor opp til 20 hk, men kan med stort hell også brukes med mindre motor.

 

GODKJENT FOR OPP TIL 20 HK 

400U Scandi er godkjent for motorer opp til 20 hk. Med tanke på at alle 15/20 hk motorer er bærbare (ca 50 kg), vil man få en kjempefin og praktisk kombinasjon mellom båt og motor hvis man velger en slik båt/motor-pakke. 400U Scandi er en solid båt, og veier kun 85 kg. Det betyr at det ikke er noe problem for 1-2 personer å håndtere denne båten også på land.

 

STOR FART MED LITEN MOTOR  

På grunn av båtens vekt og skrogets konstruksjon krever ikke denne båten stor motor for å plane. Båten er lettplanende og går pent i vannet. For alle som vil ha en planende båt anbefales det en 9,8 hk eller større motor til denne båten. Hvis båten skal benyttes av en familie, vil vi i de fleste tilfeller anbefale en 15-20 hk. For de som kun vil ha en funksjonell og saktegående fiske- og turbåt kan man benytte en motor fra 4 hk og oppover.

 

 

SOLID OG GOD – HØYT FRIBORD  

400U Scandi har et høyt fribord, og er solid laget. Dette betyr at båten er konstruert for å tåle mye sjø og høye bølger i forhold til båtens størrelse. Vi har blant annet solgt mange av denne båten til både Vestlandet og til Nord Norge der det ofte kan være røff sjø. En del bedrifter innen fiskeri og oppdrettsnæring velger denne og andre AluMarine båter når de trenger en robust og funksjonell båt til sitt daglige arbeid på vannet.

 

DENNE BÅTEN HAR MANGE FORDELER: 

 • Lav vekt i forhold til størrelse, soliditet og skrogform
 • Meget stabil
 • Masse plass og stort lastevolum – praktisk innredet
 • Solid og robust
 • En fin fiskebåt
 • Rask – krever liten motor i forhold til båtens størrelse
 • Lite vedlikehold
 • Enkel å håndtere
 • Lang levetid
 • Miljøvennlig

 

STILIG OG PEN

AluMarine 400U Scandi har pene linjer og den er stilig å se på. Båten har ikke det mørkeblå feltet utvendig på skrogsiden som kan sees på en del av bildene.

 

ALLROUND BÅT  

En bedre og mer praktisk båt enn dette er det vanskelig å få tak i. 400U Scandi er en typisk bruksbåt som du ikke trenger å være redd for. Den egner seg også godt på et fjellvann der det er mye stein og ellers tøffe klimatiske forhold.

  

SOLID, STERK OG HOLDBAR 

AluMarine 400U Scandi er laget av den aller beste og mest solide sjøvannsbestandige aluminiumen(AL-H36) som finnes i markedet. Dette er den samme kvaliteten som blant annet benyttes til produksjon av fly. Aluminium er lettere og dobbelt så sterkt som glassfiber, og varer i nærmest ubegrenset tid. Dessuten er aluminium miljøvennlig og 100 % resirkulerbart.Denne båten trenger du ikke være redd for å dra opp på stein og sand. Den varer nesten evig!

 

LITE VEDLIKEHOLD 

Aluminium er nesten vedlikeholdsfritt. Denne båten trenger du ikke være redd for å etterlate deg på hytta ved fjellet eller i skogen. Trekk den opp på land og snu den rundt. Det er nok.Når du eier en aluminiumsbåt som denne er du totalt fri for bekymringer.

 

ALUMINIUM = LAV VEKT OG STOR STYRKE 

Aluminium er svært sterkt og holdbart, men er også langt lettere enn både tre, glassfiber, plast og stål. De fleste som anskaffer seg en aluminiumsbåt av denne typen blir overrasket over hvor robust og god den er.

 

KVALITETSBÅTER

West System Norge AS tilbyr Norges bredeste og beste utvalg av små, funksjonelle og rimelige aluminiumsbåter. Etter mange år i bransjen har vi funnet fram til de aller beste og mest funksjonelle aluminiumsbåtene som finnes på markedet. Våre båter er produsert på fabrikker som alltid setter kvalitet, holdbarhet og soliditet i høysetet. Båtene går gjennom strenge kvalitetskontroller i alle produksjonsledd. Hver båt blir nøye kontrollert og sjekket før de pakkes og sendes til oss. De er laget for å holde i mange, mange år.

 

 

SJEKK HVOR BÅTEN ER PRODUSERT FØR DU TAR ET VALG!

Det tilbys mange ulike typer båter på det norske markedet og kvaliteten på det som tilbys varierer. Alle aluminiumsbåter som kan sammenlignes i pris med våre båter er laget i Kina.I Kina lages det mange bra båter, men kunsten å lage gode aluminiumsbåter har de ikke lært enda. Du skal derfor være bevisst på hvor båten du kjøper er produsert. Vi setter alltid kvalitet og soliditet i høysetet og når du kjøper en båt hos oss skal du vite at du har fått mye for pengene.

 

SNAKK MED VÅRE FAGFOLK

Det lønner seg alltid å kjøpe båt hos oss. Hos oss arbeider det voksne fagfolk som har mange års erfaring. Du er alltid velkommen til å snakke med en av oss. Vi vil veilede deg og hjelpe deg til å velge den beste båten for ditt formål. 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis