Produktbilde

West Safe 270

Båtene er produsert i en pen rød farge (PVC). Dette gjør WEST Safe til et førstevalg for alle som ønsker seg en trygg, sjøsikker og brukervennlig gummibåt. Alle WEST Safe-båtene leveres med ekstra utstyr og mange finesser.

7.490,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: WS270R

WEST Safe er en solid, trygg og meget god gummijolle. WEST Safe gummibåter finnes i størrelsene 2,70, 2,90 og 3,20 meter. Båtene er som bildene viser produsert i en pen rød farge (PVC). Dette gjør WEST Safe til et førstevalg for alle som ønsker seg en trygg, sjøsikker og brukervennlig gummibåt. Alle WEST Safe-båtene leveres med ekstra utstyr og mange finesser som vi vet at den kresne båteier setter stor pris på.

Båten selges til lav pris fordi vi tar den eksklusivt inn til Norge, direkte fra produsent uten mellomledd.

 

GENERELT

"WEST Safe" er en serie spesialproduserte gummibåter som har blitt en stor suksess. Dette er unike gummibåter som vi selv har fått laget hos en av verdens ledende båtprodusenter. Her er alle detaljer tenkt på. Kvaliteten og soliditeten på båtene ligger i høyeste klasse.Denne gummibåten er produsert og laget 100 % etter våre spesifikasjoner, krav og ønsker. Som Norges største leverandør av gummibåter gjennom 15 år vil vi anbefale denne båtserien på det varmeste.

 

 

"WEST Safe" leveres i rød farge med hvit/svart sprutlist, og framstår som en stilig og unik båt med ekstra pen design og fin utforming. WEST Safe gummibåter finnes i størrelsene 2,70, 2,90 og 3,20 meter. Båten har polyesterarmert og solid PVC duk og oppblåsbar kjøl.Legg merke til at det er montert på festeringer bak på pongtongene. Dette gjør det enkelt å fortøye båten til brygga (hvis været og vinden tillater det).

 

TRYGGHET OG SIKKERHET

Vi vet at de fleste setter sikkerhet øverst på listen over hva som er viktigst å tenke på når man er på sjøen. At man er trygg når man er på vannet er det aller viktigste. På grunn av båtens farge er den alltid lett å se, oppdage og observere på sjøen. Derfor har denne modellserien også fått det betegnende navnet ”WEST Safe”.

Denne gummijollen tilfredsstiller alle de strenge krav man skal stille til en god lettbåt: Den er solid og varig, den tåler store belastninger og den er lett å se på vannet, selv når det er mye sjø og høye bølger. Mange foreldre som lar barna bruke gummibåten alene ser det som en stor trygghet at båten er så lett å observere og få øye på, også på avstand.

Mange som har sjøen og havet som sin arbeidsplass velger derfor ”WEST Safe” gummibåter. Foruten mange vanlige sjøglade kunder, selger vi denne båten til blant annet flere oppdrettsanlegg, organisasjoner og kommunale virksomheter.

 

STANDARD UTSTYR SOM FØLGER MED BÅTEN:

 • Solide sleperinger
 • Kraftig fender- og sprutlist
 • Tofte
 • Ekstra toftefeste bak
 • Taurekke
 • Ekstra fortøyningsringer på bakre pongtonger
 • Ekstra løfteringer på innsiden av pongtongene
 • Fotumpe
 • Reparasjonssett
 • 2 stk bærebager
 • Akterspeil og dørk i solid vannfast finèr som er epoxybehandlet
 • Øyebolter i syrefast stål følger med for å feste på akterspeilet hvis ønskelig
 • 1 stk sett m/årer

 

    

WEST gummibåter holder meget høy kvalitet og er bedre utrustet enn noen andre sammenlignbare gummibåter på markedet. Denne båten passer for de som vil ha en liten, trygg og praktisk lettbåt som ikke tar så stor plass, men som allikevel rommer mye last. 

 

BESKRIVELSE

Båten er perfekt som slepebåt/lettbåt og er garantert alle barn og ungdom sin drømmebåt. ”WEST Safe” 270 går svært stabilt og pent i sjøen, og er enkel å manøvrere, selv med tung last. Robuste dørkplater sikrer stor slitestyrke, god funksjonalitet og lang levetid. Båten har polyesterarmert og solid PVC duk og oppblåsbar kjøl, noe som gjør den ekstra retningsstabil og stødig i vannet. Dette er ikke minst viktig når man benytter båten som slepejolle eller når den roes. Fordi båten har oppblåsbar kjøl vil den alltid ligge stabilt og fint etter "moderskipet" når den benyttes som slepebåt. Den oppblåsbare kjølen gjør at den ikke så lett blir tatt av hekkbølgen og andre bølger fra siden.

 

PRAKTISK OG SOLID

Denne båten passer for de som vil ha en liten, trygg og praktisk lettbåt som ikke tar så stor plass, men som allikevel rommer mye last. Båten er kompakt, og er enkel å stue bort i de to bærebagene som følger med båten.

 

BÅTEN HAR EKSTRA FORSTERKNINGER

”WEST Safe” har ekstra forsterkninger som gjør at den varer enda lenger og tåler røft bruk.Det er montert en ekstra solid og sterk PVC-list (se bilder) både under kjølen og under bakre pongtonger. Dette gjør at man kan trekke båten opp på sand og stein uten at det er fare for at båten går i stykker. Når man er alene, har man av og til behov for å løfte båten opp foran og trekke den etter seg. Ekstra forsterkninger bak på og under pongtongene gjør da at man ikke ødelegger båten.

   

”WEST Safe” er utstyrt ekstra forsterkninger under kjølen og under/bak på pongtongene.Dette er tykke, beskyttende og slitesterke PVC-lister som gjør båten motstandsdyktig mot mekanisk slitasje.

 

KJENNETEGN

 • Båten holder godt på luften fordi selve PVC-duken og ventilene er av ekstra god kvalitet. Dette er svært viktig.
 • Åregafler, sleperinger og andre innfestninger er robuste og solide.
 • Alle WEST-båtene utstyrt med ekstra toftefeste. Dette betyr at du kan feste toften enten foran eller bak i båten eller utstyre den med en ekstra tofte i tillegg til den som følger med båten.
 • WEST-båtene er utstyrt med mange ekstra festeringer plassert på ulike steder på båten. Dette gjør den praktisk å fortøye og/eller løfte. Det følger også med øyebolter i syrefast stål som man kan feste på akterspeilet hvis man ønsker dette.
 • Båten er konstruert og avstivet på en slik måte at den er både trygg og behagelig å ro og kjøre med motor.
 • Selve dørken er laget i vannfast marine kryssfiner. Denne er så overflatebehandlet med epoxy, noe som sikrer ekstra lang levetid.
 • Båten leveres med forsterket akterspeil. Dette merker man spesielt godt når man benytter båten sammen med motor.
 • Båten er enkel og lett å montere og pakke sammen. Det følger med to praktiske transportbager til å pakke båten ned i.
 • Båten kan utstyres med snap-davit.
 • Det er montert en ekstra robust og sterk PVC-list (se bilder) både under kjølen og under bakre pongtonger.
 • Båten har 2 stk bærehåndtak bak på pongtongene.

 

     

”WEST Safe” 270 har solide slepe- og festeringer montert på flere steder.

 

    

Båten har en festerem med ”klipslås” for å sikre/feste bensintanken i dørken.

     

 

Man kan montere snapdavit-fester på siden av båten. Båten er utstyrt med 2. stk toftefester. Det følger med 1. stk tofte når man kjøper båten. Man kan kjøpe en ekstra tofte hvis man ønsker dette. Med 2. stk tofter øker man sittekapasiteten betraktelig.

Dimensjoner
Lengde 270 cm
Bredde 153 cm
Vekt 48 kg
Størrelse nedpakket 110 x 65 x 40cm
Generelt
Maks motor 10 hk
Antall personer 3 + 1 stk
Farge Rød med hvit/svart sprutlist
Dørk Vannfast kryssfiner
Lastekapasitet 436 kg
Antall kammere 3+1 (kjøl)

Bok, Knop & Stikk

Knop & Stikk henvender seg i første rekke til dem som ønsker kunnskap om tau og knuter i forbindelse med båt og båtliv. Ikke desto mindre inneholder den elementer som vil være av interesse for en mye bredere leserkrets.
311,20
Bok, Knop & Stikk
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2022 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis