Produktbilde

Powerbank Kodak

Portabel powerbank på 5200 mAh.

489,-

inkl. mva På lager: 4 Varenummer: 1008249

Portabel powerbank på 5200 mAh.

Flatt batteri? Her er løsningen!

Alle har vi vel vært ute for å gå tom for strøm, enten det er på mobilen, nettbrettet, pc`n eller andre enheter som trekker strøm.

Med denne har du ekstra strøm til flere oppladinger av din smarttelefon eller nettbrett når du ikke har annen tilgang til lademulighet. Den lades selv fra et hvilket som helst USB uttak fra tom til full på 6 timer, og kan lades opp til 500 ganger. 4 lysdioder viser status på enheten. Denne nødladeren er smart å ha med seg på padletur eller hvis du er på tur der det er langt til strøm.

Powerbank-laderen kan enkelt lades opp og tas med på hytta, bilturen, ferien eller på jobb. Dermed har du et kraftig trådløst batteri ekstra i lomma!

 

Teknisk informasjon:

  • Leveres med USB-ladekabel
  • Størrelse: 87x45x21 mm
  • Vekt: 126 g
  • Batteritype: Li-Ion 5200 mAh
  • CE godkjent

 

Med dagens strømsluk av noen smarttelefoner trenger alle en nødlader. Vi anbefaler deg Portabel powerbank fra Kodak. Hvis du har med deg denne på tur, er du alltid trygg.

 

Fiskestang, Kast & Pilk, 3 deler - Kinetic

Når du ønsker å kombinere casting og pilking - uten å begrense mulighetene! Kyst & Boat kan kaste sluker fra 20-80 g, og kommer med sin egen pilk-topp som gir muligheter for pilking med 500 g pilker og jigger! Kraftig og robust snelle med monofilament.
649,-
Fiskestang, Kast & Pilk, 3 deler - Kinetic

Sikkerhetskniv – Typhoon Dragon 7 cm

Dette er en skarp kniv med tagger på den ene siden. Kniven har butt spiss slik at du ikke kan stikke deg selv ved et uhell samt flat skrutrekker i tuppen og flaske åpner. Kniven kan festes i flytevester, beltet eller andre egnete steder.
279,-
Sikkerhetskniv – Typhoon Dragon 7 cm
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis