Produktbilde

Devold Breeze Woman Long Johns

Devold Breeze er myke og lette plagg som er strikket av en svært fin og eksklusiv ”Total Easy Care” merinoull. Dette er en ekstremt behagelig bukse.

Varenr. Variant Lager Pris inkl. mva
180-110-204-XS Devold Breeze Woman Long Johns Raspberry - XS På lager: 2 499,-

Devold Breeze er myke og lette plagg som er strikket av en svært fin og eksklusiv ”Total Easy Care” merinoull. Dette er en ekstremt behagelig bukse.

Denne buksen er spesielt utviklet for å bruke på dager da det er behov for et ultralett plagg som både varmer, puster og regulerer kroppstemperaturen. Devold Breeze er beregnet å bruke til alle årstider, både inne og ute. Devold Breeze har svært gode fukttransporterende egenskaper.

 

Isolasjonsevne og temperaturregulering

Plagg av merinoull har høy isolasjonsevne. Merinofiberne er svært krusete, og denne strukturen gjør at det er millioner av små luftlommer som stenger inne kroppsvarmen, og skaper en buffersone mot kulden. Merinoull har naturlige temperaturregulerende egenskaper. Den regulerer temperaturen ved å absorbere og slippe ut fuktighet. Når det er kaldt og den tørre ullen absorberer fuktighet, vil det bli satt i gang en prosess der ullen generere varme (”heat of sorption”). Dersom det er varmt vil ullen sørge for å regulere temperaturene ved å kjøle ned ved fordamping. Dette er samme prinsippet som kroppen vår bruker; vi svetter for å kjøle oss ned.

Plagget har en svalende effekt når det er varmt, og føles lunt og godt mot huden når det er kaldt i været. De ekstremt myke ullfibrene gjør at Devold Breeze også egner seg for alle som er sensitive for ull og vanligvis synes at ull klør.

Denne trøyen er perfekt som innerste lag når du skal ut på tur i skog, mark og på fjellet - året rundt.

Devold Breeze kan vaskes i maskin og tørkes i trommel ved lav temperatur.

Devold Breeze er laget av 100 % merinoull.

 

Spesifikasjoner:

  • Pustende
  • Fukttransporterende
  • Temperaturregulerende
  • Mulesingfri ull
  • Egnet for sensitiv hud
  • Ekstremt myke fibre
  • 100 % komfort

 

Materiale:

  • 100 % lett merinoull, 150 gr/m²
  • Fiber: Superfine 17,5 micron

 

Slik finner du din størrelse:

Vaskeanvisning:

 

Hvorfor bør du velge ull innerst mot huden?

Når gradestokken kryper nedover, eller du er aktiv og blir fuktig på kroppen, er det viktig å tenke på hva du har innerst mot huden. Langfibret merinoull, som er hovedfiberen i alle plaggene til Devold®, er et miljøvennlig og fornybart materiale, med helt enestående egenskaper. Merinofiberen er naturens eget mirakel. Den gir plagg som kan absorbere og slippe ut fuktighet, for å kjøle ned eller varme opp kroppen. Du blir raskt varm, men blir ikke overopphetet pga de eksepsjonelle pusteegenskapene til stoffet. Plagg i ren merinoull egner seg derfor godt til de fleste aktiviteter – uavhengig om det er sommer eller vinter.

 

Devold skaper ulltøy som beskytter mennesker mot vær og vind

Devold of Norway AS har produsert kvalitetsklær med ull som råmateriale siden 1853, noe som gjør de til den eldste produsenten av strikkede plagg i Norge.

Devold har et enormt utvalg av merino ull til friluftsbruk og for det profesjonelle markedet, en kombinasjon som gir kunnskap til innovasjon. Selv om det i dag er 160 år siden Ole Andreas Devold grunnla bedriften, er målsetningen den samme – å skape klær av høy kvalitet som beskytter mennesker mot vær og vind.

Produktene fra Devold har vært foretrukne av eventyrere på ekspedisjoner siden begynnelsen av det forrige århundret, og er det fremdeles i dag. Devold har lang erfaring med ekspedisjoner og kvalitetene på disse produkter kan du stole på under alle værforhold.

 

Om ull

Ullfiberen kan ta opp over en tredel av sin egen vekt med fuktighet uten å kjennes våt mot kroppen. Skitten ull lukter lite selv etter flere dagers bruk. Strikkestrukturen bidrar til at ullplaggene inneholder mye luft og isolerer bra selv når de er fuktige.  De færreste klør av merinoull, og jo tynnere fiberen er, desto mindre er sjansen.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis