Produktbilde

Kokatat GORE-TEX® Expedition tørrdrakt

Utviklet med tilbakemeldinger fra en rekke globale ekspedisjoner, er den legendariske Kokatat GORE-TEX® Expedition tørrdrakt laget av GORE-TEX® med Cordura® forsterking på rumpe og knær. Den har en dobbel justerbar overdel og myk sammenleggbar hette.

14.490,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: DSUEXP

Dette er en legendarisk og veldig populær tørrdrakt!
Kokatat Expedition som er produsert i GORE-TEX®, og er solgt i tusentalls eksemplarer over hele verden. Kanskje en av de beste tørrdraktene som noen gang er produsert!
 

 

Denne drakten har blitt en referanse når det gjelder tørrdrakter til padling. Dette er markedets alle ypperste tørrdrakt angående funksjonalitet, passform og kvalitet. Her er det ikke spart på noe. Tørrdrakten har en såkalt ”Front Entry” glidelås. Det vil si en glidelås som går ned på skrå foran på brystet.
Kokatat tester alle sine tørrdrakter svært nøye og gir livstidsgaranti på fabrikasjonsfeil.

Farger på drakten: Rød/oransje, grå og sort
 

Kokatat gir livstidsgaranti på fabrikasjonsfeil

Kokatat tester alle sine tørrdrakter svært nøye før de blir levert fra fabrikken.
Alle draktene blir fylt 100 % fulle med vann for deretter å bli testet og utsatt for trykkluft. Kokatat gir livstidsgaranti på fabrikasjonsfeil.

Hvis du går i tankene om å kjøpe deg en ordentlig kvalitetstørrdrakt som skal vare lenge og fungere optimalt, skal du kjøpe denne. Vi kan love deg at du blir fornøyd!

 

 

      

      
Drakten har en kraftig og solid Optiseal® vanntett glidelås foran med metalltenner og beskyttelsesklaff. Dette gjør at det er enkelt å ta drakten på og av seg.
Det er gode mansjetter i håndleddene slik at drakten alltid holder seg tett og tørr.


Sammendrag av tekniske detaljer:

 • Laget av kraftig 3-lags Evolution GORE-TEX® og Cordura®
 • Slitesterkt, vanntett og pustende materiale
 • Forsterkninger av Cordura® i både sete og på knærne
 • Drakten har dobbelt justerbart skjørt
 • Justerbar, myk og sammenleggbar stormhette
 • Latexmansjetter i hals og håndledd
 • Kraftig Optiseal® vanntett glidelås foran med metalltenner og beskyttelsesklaff
 • Refleks på armene
 • Tisseluke
 • Lommer med glidelås på begge armene
 • Luftefunksjon på bryst/skulder
 • Strammemekanisme med borrelås i skjørtet og ved anklene
 • God plass til lue inne i hetta
 • Integrerte sokker i Gore- TEX®

 

Utviklet av entusiaster for entusiaster

Kokatat GORE-TEX® Expedition er utviklet med erfaringer fra utallige ekspedisjoner i ugjestmilde strøk, og brukes av mange av de dyktigste havpadlerne over hele verden. Dette er kort og godt en optimal tørrdrakt for både de som driver vanlig amatørpadling og de som skal på lange strabasiøse ekspedisjoner.


Produsert i det aller beste materiale

Denne drakten er laget av kraftig 3-lags Evolution GORE-TEX® med forsterkninger av Cordura® i både sete og på knærne. Drakten har dobbelt skjørt (justerbart) i midjen for å gi en tett overlapping med spruttrekket. Dette sikrer alltid tørr og behagelig padling. Draktens unike materiale sikrer at du kan padle i timevis uten å bli fuktig og våt. GORE-TEX® både puster og er vanntett. Dessuten er drakten lett og behagelig å ha på seg.

 

 

 

Kokatat GORE-TEX® Expedition justering med borrelås i ankel, integrerte vanntette sokker, forsterkning på knær og tisseluke for menn.


Mange verdifulle detaljer

Kokatat GORE-TEX® Expedition er utstyrt med alle de detaljene som gjør at du blir ekstra fornøyd! Tørrdrakten har en justerbar, myk og sammenleggbar stormhette som kan brettes inn i kragen. Den har latexmansjetter i hals og håndledd og en kraftig Optiseal® vanntett glidelås med metalltenner. Videre er denne fantastiske tørrdrakten utstyrt med refleksdetaljer på armene for god synlighet i dårlig lys, ”tisseluke”, lommer på armene med glidelås, luftefunksjon på bryst/skulder, behagelig strammemekanisme med borrelås i skjørtet og ved anklene. Selve sokkene er laget i GORE-TEX®.

Tørrdrakten har en såkalt ”Front Entry” glidelås. Det vil si en glidelås som går ned på skrå foran på brystet.


    

Tørrdrakten har en justerbar, myk og sammenleggbar stormhette (med refleks) som kan brettes inn i kragen. Det er god plass til lue inni hetten.

 

Optimal kvalitet

Kokatat har gjennom 30 år stått for den optimale kvalitet når det gjelder tørrdrakter, padlevester og annet padleutstyr. Kokatat er kompromissløse når det gjelder valg av materiale og måten de bruker dette på. De velger kun den beste løsningen i alt de gjør, og har stort fokus på alle detaljer inkludert funksjonalitet, bevegelighet, slitestyrke etc. når de designer og produserer tørrdrakter.

West System Norge AS har Norges største lagerførte utvalg av tørrdrakter.

 

Det anbefales sterkt å benytte padlesko i kombinasjon med tørrdrakt

Selve foten i tørrdrakten er produsert i relativt slitesterkt materiale. Det anbefales allikevel at man benytter en padlesko utenpå den innebygde foten når man skal gå på fjell, stein og sand. På denne måten forhindrer man at det går hull på foten i tørrdrakten. Dessuten er det langt mer behagelig å gå og bevege seg når man har padlesko på foten.

 

Vedlikehold av tørrdrakten etter bruk:

 

Valg av størrelse

 

XS*

S

M

L

XL

XXL

XXXL

L king

Høyde

154-163

157-168

157-182

178-188

183-193

182-198

182-195

178-188

Bryst

81-86

91-96

101-107

112-117

122-127

132-137

142-147

142-147

Midje

66-71

76-81

81-86

91-96

101-107

107-112

117-122

142-147

Hofte

n/a

91-96

101-107

107-112

117-122

122-127

n/a

127-132

Innsøm

n/a

71-76

76-81

81-86

86-89

86-91

n/a

81-86

Ermer

76

81

86

88

91

94

94

88

Vekt

45-57

52-64

63-79

79-91

91-109

100-118

100-118

109-127

Nakke

S

S

L

L

L

L

L

L

Håndledd

S

S

L

L

L

L

L

L

Sokk

S

S

M

M

M

L

L

M

Alle størrelser er i cm / kg.

Størrelser vi ikke har i nettbutikken kan spesialbestilles.

 

Sokk

Sko

Drakt

 

minimum

max

 

S

6 (38)

8 (41)

XS, S

M

9 (42)

11 (45)

M-XL, L King

L

12 (46)

15 (49)

XXL

       

 

   

Drakten har dobbelt justerbart skjørt

 

 

 

Kokatat GORE-TEX® Expedition er produsert i kraftig 3-lags Evolution GORE-TEX® og Cordura®. Dette sikrer deg en alltid like tørr og god drakt.


Hvis du skal unne deg en ny tørrdrakt som du virkelig vil få glede av I årene som kommer anbefaler vi deg at du kjøper denne drakten!

 

 

 

Relaterte produkter

 • Zip Tech silikonvoks for glidelåser på tørrdrakt etc.

  For at du skal sikre deg at glidelåsen på tørrdrakten din alltid skal gå enkelt og fint, bør du jevnlig smøre glidelåsen med silikonvoks. Dette er en billig og meget smart investering.
  149,-
  Zip Tech silikonvoks for glidelåser på tørrdrakt etc.

  McNett Aquasure – kontaktlim 2x7g

  McNett Aquasure® er kontaktlimet for permanente reparasjoner på omtrent alt av utstyr til vannsport. Kan brukes på tørrdrakter, våtdrakter og annet utstyr som brukes i kontakt med vann.
  149,-
  McNett Aquasure – kontaktlim 2x7g

  Gear Aid REVIVEX Impregneringsspray for tørrdrakt, 300ml

  Høykvalitets impregnering og vannbeskyttelse for yttertøy fra Gear Aid(tidligere McNett). Revivex durable water repellent spray gjennoppretter den vannavisende membranen på GORE-TEX® jakker lignende vanntett pustende yttertøy(som kajakkbekledning).
  289,-
  Gear Aid REVIVEX Impregneringsspray for tørrdrakt, 300ml

  Gear Aid REVIVEX® UV Spray, 120ml

  Gear Aid REVIVEX® UV Spray beskytter tekstiler og utstyr mot skade fra solen over tid. UV stråler fra solen kan virkelig skade for eksempel en kajakk, et telt, en tørrdrakt og man kan se fargen tydelig falme.
  209,-
  Gear Aid REVIVEX® UV Spray, 120ml
 • Gear Aid Smøring for glidelås med børste

  Gear Aid Zipper Cleaner and Lubricant gjør akkurat det navnet tilsier og kan brukes til å rense og smøre en rekke ulike type glidelåser. Produktet het tidligere McNett Zip Care, og kommer fortsatt i 60ml flaske med en liten børste på toppen.
  119,-
  Gear Aid Smøring for glidelås med børste

  Gear Aid Tenacious GORE-TEX reparasjonslapper

  When GORE-TEX® jacket get a tear, don’t despair. Fix it with Tenacious Tape GORE-TEX Fabric Patches. This GORE-TEX patch kit contains two adhesive-backed fabric repair tape.
  139,-
  Gear Aid Tenacious GORE-TEX reparasjonslapper

  Gear Aid Pro Cleaner, Vaskemiddel for Tørrdrakter

  Revivex Pro Cleaner makes it easy to care for technical jackets, ski pants, tents and sleeping bags. The gentle formula is designed to clean GORE-TEX® and synthetic fabrics safely and effectively.
  139,-
  Gear Aid Pro Cleaner, Vaskemiddel for Tørrdrakter
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis