Produktbilde

Terhi 445 C

Familiens favoritt - fungerer perfekt med en 20 hk motor - gjennomgangbar, nedfellbar midttofte - lanterneuttak - som standard har den alt det nødvendige utstyret man trenger - stilig og funksjonelt interiør - store låsbare oppbevaringsrom

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

46.900,-

inkl. mva Kontakt oss Varenummer: TERHI445C

Se prisliste for Terhi-modellene her

 • Familiens favoritt
 • Fungerer perfekt med en 20 hk motor
 • Gjennomgangbar, nedfellbar midttofte
 • Stilig og funksjonelt interiør
 • Store låsbare oppbevaringsrom
 • Selvlensende (motor og en person) 

 

 

Ekstrautstyr til 445 C

 • Havnekalesje
 • Puter
 • Baugrekke (haifinne)
 • Akterrekke

 

Beskrivelse

Terhi 445C er en bruksvennlig båt med styrekonsoll som passer til det meste. Båten er bare 445 cm, men rommer allikevel mye. Terhi 445 er en moderne småbåt der hver cm er godt utnyttet. Båten har en utrolig fin innredning, og man føler at den er større enn den faktisk er. Med en bredde på hele 185 cm er båten både stødig og trygg. Her får man en fantastisk fin hyttebåt til en relativt lav pris.

 

Tekniske data:

 • Lengde: 445 cm
 • Bredde: 185 cm
 • Vekt: 220 kg
 • Leveres med styrekonsoll
 • Ant. personer: 5 stk
 • Anbefalt motor: 20-30 hk
 • Maks motor: 30 hk
 • Motorstamme: Lang
 • Farge: Hvit
 • Standard utstyr: 8” årer
 • Selvdrenering: Ja

 

Båtbladet ”Båtliv” skriver følgende om Terhi 445:

”Terhi 445 är praktisk, säker, ekonomisk, tyst och miljövänlig. Båten finns i två olika modeller: med rorkultstyrning eller som styrpulpet.

I Terhi 445 har båtföretaget skapat rymliga och praktiska förvaringsutrymmen och samtidigt lämnat tillräckligt med utrymme för att passagerarna ska kunna röra sig snabbt och säkert i båten. Mittbänken är monterad så att den enkelt kan fällas ut med en rörelse. När bänken är infälld lämnas en öppen planlösning. Låsbara förvaringsutrymmen finns i fören (3 st) och en i aktern. Terhi 445 har stora öppna ytor och passar väldigt bra för den som behöver transportera större saker. Båten går bra i sjön med en 15 hk motor och är ett perfekt val som båt till stugan eller som fiskebåt. Till båten finns ett stort utbud av tillval så man kan utrusta båten efter eget behov.Terhi 445 är en stadig båt. När båten ligger still kan man utan problem röra sig runt om i båten utan att båten börjar tippa och man tappar balansen. Båten går enkelt upp i planing med en 20 hk motor och är väldigt lättkörd. Terhi 445 lämpar sig till personer i alla åldrar, vill man ha bättre lastförmåga och använda båten till nöjesåkning kan man välja 30 hk motor. Naturligtvis går det även att ro båten.

Terhi-båtarnas sandwichkonstruktion gör båten osänkbar och otroligt tyst även i grov sjö. Det inre och yttre skalet består av kraftig, slagfast och väderbeständig ABS-termoplast. Utrymmet mellan skalen fylls med vattenavvisande polyuretanskum som fäster i det inre och yttre skalet. Slutresultatet blir en tyst, stark och vridstyv sandwichkonstruktion. I praktiken en osänkbar båt”.

 

Selvdrenerende

NB! Båten er selvlensende!Dette betyr at regnvann dreneres ut av båten og den får aldri sjansen til å fylle seg.

 

Terhi 445 kan benyttes til mange formål

Båten er en glimrende turbåt, fiskebåt, robåt eller arbeidsbåt. Se bildene.Godkjent for hele 30 hk. Dette er en trygg og god familiebåt.

 

Båten er en drøm i sjøen

Terhi 445C er en unik og veltilpasset universalbåt som går lett i plan.  Båten er også god å ro. Det er denne kombinasjonen som gjør båten så unik. Nå trenger du ikke lenger å ha to båter, Terhi 445C dekker "alle" behov. Den er meget stabil og god båt takket være skrogets fasong og den stabiliserende kjølen.Den gode lastekapasiteten gjør Terhi 445C til en stor båt i et lite format til en meget fornuftig pris. Som transportmiddel tar den hele familien eller en større last trygt til og fra hytta.Båten er overraskende rask og går veldig fint i vannet.

 

Praktisk innredning

Båten er utstyrt med god oppbevaringsplass, og den er spesialdesignet for funksjonell oppbevaring av årene.

 

Usedvanlig smakfull og funksjonell innredning

Finske Terhi har produsert småbåter i mange, mange år. Terhi 445C er et resultat av veldig mange års erfaring når det gjelder hvordan man skal innrede en liten båt på best mulig måte.Studer bildene og la deg imponere.

 

Kjempefin fiskebåt

Båten er ideell som fiskebåt, enten man vil fiske med stang, oter eller sette garn. Man har relativt god plass om bord til både fiskeutstyr og andre remedier. Fordi båten er så lett å manøvrere og styre i den retningen man ønsker synes mange at dette er den ideelle fiskebåten.

 

Stødig og usynkbar

Terhi 445C har god stabilitet og trygge sjøegenskaper. Den er som alle andre Terhibåter usynkbar. Båten passer til alle som vil ha en ujålete, robust, solid og god båt til riktig pris. Denne båten anbefales på det varmeste.

 

Snakk med våre fagfolk

Hos oss arbeider det voksne fagfolk som har mange års erfaring i båt og på vannet. Du er alltid velkommen til å snakke med en av oss. Vi vil veilede deg og hjelpe deg til å velge den beste båten for ditt formål.

 

Dimensjoner
Lengde 445 cm
Bredde 185 cm
Vekt 280 kg
Generelt
Antall personer 5 stk
Maks motor 30 hk
Maks motorvekt 80 kg
Maksfart (2 pers) -
Standard utstyr Styrekonsoll, rekker og badestige
Lengde styrekabel -
Lengde kontrollkabel -
CE-Kategori C
Selvdrenering Ja
Farge Hvit
Motorspesifikasjoner
Stammelengde Lang
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis