- 20%

Produktbilde

Necky Looksha 17

Looksha 17 er tilpasset medium til større padlere og rikelig med utstyr. God stabilitet, fantastiske glideegenskaper og topp akselrasjon sørger for at sterke strømmer, bølger eller vind ikke vil stoppe deg!

Før: 9.990,-

7.990,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: NELOOK17

KAJAKKPAKKENE INNEHOLDER:

Komfortpakken: Kajakk, padleåre med skaft i glassfiber, padlevest og spruttrekk

Proffpakken: Kajakk, padleåre med skaft i karbon, padlevest og spruttrekk

 

- god stabilitet, fantastisk glid og akselrasjon!

- stor lastekapasitet på opp til 170 kg!

- ekstra store lukeåpninger og god plass.

 

STANDARDUTSTYR:

  • 2 stk bærehåndtak
  • 2 stk sikkerhetsliner
  • 2 stk vanntette lagringsrom
  • 2 stk elastiske bagasjestropper
  • Overliggende ror
  • Justerbare fotpedaler
  • Polstret spesialsete

 

EN FANTASTSTISK LASTEEVNE, fart og stabilitet

Looksha 17 er tilpasset medium til større padlere og rikelig med utstyr. Når du pakker ned utstyret vil du få glede av de store lukeåpningene foran og bak, som er de største Necky noensinne har produsert. God stabilitet, fantastiske glideegenskaper og topp akselrasjon sørger for at sterke strømmer, bølger eller vind ikke vil stoppe deg!

 

 

STØDIG, TRYGG OG STABIL

Necky Looksha 17 er en stødig og stabil kajakk, og de fleste vil føle seg trygg i den.

Den er laget i Polyethylene, og tåler derfor svært mye slitasje. Dette er en typisk havkajakk som man ikke trenger å være så redd for og som kan brukes av alle. Den er solid og er laget for å tåle mye.

Looksha 17 har stort lastevolum og det er heller ingen problemer med å dra på overnattingsturer med den.

Kajakken er utstyrt med både ror og vanntette lasterom. Looksha 17 har alle de kvalitetene som skal til for å ta ordentlig glede på vannet, enten det er blikk stille eller det blåser og det er høye bølger.

 

 

SVÆRT BEHAGELIG SETE OG MAKSIMALT GOD SITTEKOMFORT

Looksha 17 er utstyrt med Necky`s spesielle ”ACS komfortsete”. Dette er et sete som alle som har prøvd det setter utrolig stor pris på.

 

Setet er svært behagelig og bekvemt, og du føler virkelig at du oppnår den beste sittekomfort du kan ha i en kajakk. Seteløsningen har regulerbar lår- og ryggstøtte.

looksha14_04.jpg

looksha14_03.jpg  

 

 

BÅDE HØY PRIMÆR- OG SEKUNDÆRSTABILITET

Looksha 17 er både stødig og fin å sette seg opp i, og den tar bølgene fint når du padler. Kajakken kombinerer stabilitet, vekt, volum og pen design på en svært god måte. Kajakken er lett, lekker og funksjonell, og oppfører seg eksemplarisk i sjøen.

 

STOR OG GOD COCKPIT

Looksha 17 er tilpasset medium til større padlere, og har en stor og romslig cockpit slik at også større personer enkelt kan gå inn og ut av den.

 

STOR LASTEKAPASITET 

looksha14_05.jpgDenne kajakken har lastekapasitet på hele 170 kg!

Dette er bra å vite hvis det er tyngre padlere som skal benytte den eller du skal ha med deg mye bagasje på tur.

Når du pakker ned utstyret vil du få glede av de store lukeåpningene foran og bak, som er de største Necky noensinne har produsert.

 

ET FUNKSJONELT OG GODT RORSYSTEM

Roret betjenes på en enkel måte og er laget for å tåle en støyt. Det kan enkelt heises opp og legges ned bak på akterdekket. Dette gjør det enkelt å skyve kajakken opp og ned fra sandstrender, fjell etc.

 

FINISH

Necky kajakkene er kjent for sin meget pene design og fine finish. Skroget har lekre former og alle detaljer er skikkelig gjennomført på alle vis. Necky (USA) har i mange år vært kjent for å lage noen av markedets beste kajakker. Looksha er ikke noe unntak, og denne modellen (som så mange andre Necky kajakker) er i løpet av de siste årene solgt i tusentall. Dette er ikke tilfeldig.

 

SOLID OG PRAKTISK

Denne kajakken tåler det meste, og er nærmest uslitelig. Dette gjør at den egner seg veldig godt på hytta der det er mange brukere eller for alle som vil ha en sterk og holdbar kajakk som skal vare i mange år. Dette er en av markedets beste og mest anvendelige tur- og havkajakker med ror.

Dimensjoner
Lengde 530 cm
Bredde 60,3 cm
Vekt 30,8 kg
Spruttrekk størrelse
Volum
Generelt
Cockpitåpning 83,8 x 43,8 cm
Lastekapasitet 147,4 - 170,1 kg
Materiale Polyetylen (plast)
Anbefalt vekt på padler
Ror eller Skeg
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis