Produktbilde

Boracol 20-2Bd Prof

Boracol 20-2Bd Prof benyttes på treverk og mur (fasader, kjellere, vaskerom etc) til bekjempelse av Ekte Hussopp og insektangrep. Boracol 20-2Bd Prof virker ikke mot muggsopper. NB! Boracol 20-2Bd Prof er kun for profesjonell bruk.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

Boracol finnes i følgende forpakninger: 1 liter / 2,5 liter / 5 liter / 10 liter / 25 liter 

 

Boracol er et svært effektivt impregneringsmiddel som benyttes for å forebygge og bekjempe sopp og insektangrep. Boracol 20-2Bd Prof benyttes på treverk og mur (fasader, kjellere, vaskerom etc) til bekjempelse av Ekte Hussopp og insektangrep. Boracol 20-2Bd Prof virker ikke mot muggsopper.

NB! Boracol 20-2Bd Prof er kun for profesjonell bruk.

 

Egenskaper

Boracol legger seg ikke bare på overflaten av det behandlede treverket, men trenger inn i selve kjerneveden. Dette er viktig, og helt avgjørende for at impregneringen skal bli fullgod og vare lenge.

Boracol trenger inn i både tørt, fuktig og vått treverk, og ødelegger vekstvilkårene til soppen slik at denne dør. Det er altså kombinasjonen av evnen til å trenge inn i treverket og den effektive utryddelsen av soppen som gjør Boracol til et unikt impregneringsmiddel for treverk i båt eller andre konstruksjoner. En behandling/påføring av Boracol kan ha så god effekt at den virker opp mot 3 år, avhengig av materialet og klimatiske forhold.

Boracol-produktene er meget effektive og virkningsfulle. Som bruker av Boracol kan du være trygg på at du benytter det mest effektive produktet mot sopp, mugg og innsekter.

 

Påføring av Boracol

Boracol er lett å arbeide med, og påføres på treverket med pensel, rulle, sprøyting eller dypping. Boracol skalikkefortynnes. Bruk alltid hansker og beskyttelsesbriller.

 

Forbruk

2-4m² per liter, avhengig av overflatens beskaffenhet.

 

Forbehandling

Før påføring skal overflaten være rengjort. Hvis overflaten er misfarget, kan man vaske med for eksempel klorin som også vil fjerne eventuell vond lukt.

 

Rengjøring

Verktøy etc rengjøres med vann.

 

Oppbevaring

Boracol 20-2Bd Prof kan være temperaturfølsom, og kan i lav temperatur være vanskelig å sprøyte med.

 

Holdbarhet

2-3 år i uåpnet emballasje.

 

Boracol finnes i følgende varianter:

Boracol Special: -for bekjempelse av alger, mose, råte, muggsopp på tre, og murverk samt lettere insektangrep.

Boracol Teak Special: -for bekjempelse av alger, mose, råte, muggsopp på tre, og murverk samt lettere insektangrep. Spesielt effektiv på teak og teakdekk.  

Boracol 20-2Bd Prof (kun for profesjonell bruk): -mot råte, hussopp og insektangrep i treverk samt til desinfeksjon av murverk i forbindelse med bekjempelse av "ekte hussopp".

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis