Produktbilde

Avfetning og silikonfjerner, 1 l

Avfetningsvæske og silikonfjerner. Et spesialrensemidel for optimal avfetting av glassfiberoverflater. Fjerner alle voks- og oljerester. Svært effektiv. Bør brukes til rengjøring av flater før påføring av to-komp. lakk, maling og epoxy.

199,-

inkl. mva På lager: 10+ Varenummer: 852

Avfetningsvæske og silikonfjerner. Et spesialrensemidel for optimal avfetting av glassfiberoverflater. Fjerner alle voks- og oljerester. Svært effektiv.

Bør brukes til rengjøring av flater før påføring av to-komp. lakk, maling og epoxy. Dette for å forhindre at to-komponent produktet reagerer negativt på usynlige silikoner. Hvis du ikke er 100% sikker på at overflaten du skal behandle er silikonfri* så må du bruke silikonfjerner.

*Silikon finnes i så mangt. En vanlig kilde til problemer med to-komponent kan være silikoner som drysser fra håret ditt etter at det har blitt vasket med vanlig sjampo. Selv om man ikke ser disse små partiklene kan de ødelegge finishen på arbeidet ditt, med det resultat at du må pusse ned og gjøre jobben på nytt.

B-pakke 6 kg, herder 205 standard

B-pakke m/standard herder. Inneholder 5 kg base + 1 kg/205 herder (standard herder).
1.990,-
B-pakke 6 kg, herder 205 standard

Blandepinner i tre - 100 stk

Blandepinner til å blande og røre i epoxy, polyester, lakk, maling, beis etc. samt påføre sparkelmasser osv. Pinnene har avrundede hjørner. Billig, praktisk og godt verktøy.
99,-
Blandepinner i tre - 100 stk

A-pakke 1,2 kg, herder 205 standard

A-pakke m/standard herder. Inneholder 1 kg base + 0,2 kg/205 herder (standard herder).
599,-
A-pakke 1,2 kg, herder 205 standard

Blandebeger klar plast med mål, 0,8 l

Blandebeger i klar plast til lakk, maling, epoxy, polyester, beis etc. Laget i klar og sterk hardplast. Begeret er påført praktiske ml-mål som gjør at man kan foreta riktige doseringer og korrekte blandinger. Benyttes til å blande West System epoxy.
25,-
Blandebeger klar plast med mål, 0,8 l
Solution by DOTS as | Powered by Flexis