Produktbilde

Krabbekoker m/stativ og gryte

Komplett krabbekokersett.

1.869,-

inkl. mva Nettlager: 20+ Varenummer: 1032081

 

 

 

 

Komplett krabbekoker m/stativ og gryte

 

Perfekt til koking av krabbe, hummer og kreps. Kan også brukes til ølbrygging. Inneholder gasskoker, slange med regulator, stativ, aluminiumgryte på 40 liter med solid innerrist.

 

 
Vår krabbekoker egner seg meget godt til å koke krabber, kreps, hummer, etc.Med denne krabbekokeren kan du invitere til stor fest!

Dette er et komplett og kraftig krabbekokersett bestående av gasskoker, slange/regulator, stativ og 40 liter aluminiumsgryte med solid innerrist. Med en effekt på hele 9,65 kW vil både krabbekoking og annen utendørs matlaging gå som en lek! Krabbekokesettet har høy effekt og kun tillatt til å bruke utendørs.

Brenneren og gryten kan tas fra hverandre og brukes separat
 

Tekniske data:

Komplett krabbekokersett.
Effekt 9,65 KW
Forbruk 665 g/t
CE godkjent

Inneholder:

Gasskoker
Slange med regulator
Stativ
Aluminiumgryte (40 liter) med solid innerrist

 

 

 

Denne kokeren gir deg mange muligheter!

Kjelen har ubegrensede muligheter, og kan foruten krabber brukes til for eksempel kreps, hummer, blåskjell, pinnekjøtt, smalahove og ulike gryteretter. Dessuten kan du benytte den til ølbrygging!


Gryten må skylles med ferskvann etter bruk med saltvann.

 


Med en god koker som kan brukes utendørs, har du uendelig mange muligheter til å lage fantastisk mat som alle setter pris på!


Denne kokeren gir deg store muligheter til å lage alle slags gryteretter!

Scotty 780 redningsfløyte

Dette er en god ”sikkerhets” fløyte. Den er billig i innkjøp, tar liten plass, er lett og er veldig nyttig å ha hvis du først trenger den.
99,-
Scotty 780 redningsfløyte

Hiko Åresnor

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig.
197,-
Hiko Åresnor

Hiko Åresnor

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig.
197,-
Hiko Åresnor

Relaterte produkter

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis