Produktbilde

Typhoon Multisport 5 Hinge tørrdrakt

Typhoon Multisport 5 Hinge har forsterkning på kne og rumpe. Lateks hånledd, neopren hals, tisseluke og og ekstra skjørt for overlapping med spruttrekk. Den har åpning og glidelås rundt livet som forenkler jobben med å ta av og på drakten.

Før fra 6.490,-

Nå fra 4.543,-

inkl. mva
Varenr. Variant Lager Pris inkl. mva
100165-0013 Typhoon Multisport Hinge - Gul - S På lager: 1 4.543,-

- 30%

En svært god tørrdrakt fra Typhoon er tilbake i ny versjon

Da denne tørrdrakten først ble introdusert til padlesporten fikk den raskt en stor tilhengerskare. Nå er den tilbake i to nye varianter: Multisport 5 Hinge og Multisport 5 (Back Entry). Begge draktene har dobbel hals, lateks mansjetter rundt håndledd og sokker. Forskjellen er at Multisport 5 Hinge har glidelås i livet og neoprene i halsen, mens Multisport 5 (Back Entry) har gildelås på ryggen og lateks i halsen.

Typhoon Multisport 5 Hinge har forsterkning på kne og rumpe. Lateks hånledd, neopren hals og tisseluke. Denne drakten sikrer deg alltid en tørr og behagelig opplevelse, både i kajakken og i vannet. Drakten har en 4-lags pustende membran. Glidelås i plast og ekstra skjørt for overlapping med spruttrekk.

 

Drakten er beregnet til både kvinner, menn og juniorer

Drakten passer til alle som padler kajakk og som vil holde seg tørre og varme på kroppen uansett hvor kaldt og surt det er. Gleden ved å ha på seg en god tørrdrakt når man padler oppdager man først etter at man har prøvd den. Komforten og padlegleden øker betraktlig når man erfarer at man holder seg tørr og varm etter mange timers padling, selv i lave temperaturer, mye sjøsprøyt og dårlig vær.

 

SLIK FINNER DU DIN STØRRELSE:

Størrelse

Maks omkrets rundt bryst

Maks høyde

S - Small

91 cm

168 cm

SM - Small Medium

96 cm

173 cm

M - Medium

102 cm

178 cm

LM- Large Medium

107 cm

183 cm 

L- Large

112 cm

188 cm

XL - Extra Large

117 cm

193 cm

XXL - Extra Extra Large

122 cm

198 cm

 

Enkel å ta på seg

Drakten er svært behagelig og bekvem å ha på seg, og det beste er at den er enkel og ukomplisert å ta på og av seg.

Typhoon Multisport 5 Hinge har åpning og glidelås rundt livet som forenkler jobben med å ta av og på drakten.

 

Videoen under viser en annen drakt, men glidelåsprinsippet rundt livet er det samme. De andre egenskapene vår kollega forklarer om drakten i denne videoen stemmer nødvendigvis ikke.

 

Det anbefales sterkt å benytte padlesko i kombinasjon med tørrdrakt

Selve foten i tørrdrakten er produsert i relativt slitesterkt materiale (samme materiale som resten av drakten). Det anbefales allikevel at man benytter en padlesko utenpå den innebygde foten når man skal gå på fjell, stein og sand. På denne måten forhindrer man at det går hull på foten i tørrdrakten. Dessuten er det langt mer behagelig å gå og bevege seg når man har padlesko på foten.

 

Multisport 5 har sokker i samme materiale som resten av drakten og tisseluke.

 

Med denne tørrdrakten kan du padle hele året!

Ved hjelp av denne tørrdrakten kan du padle og kose deg hele året, uansett årstid. Vi anbefaler deg at du bruker ulltøy og/eller fleece under denne drakten.  Da vil du alltid være varm og god når du padler.

 

Vanntett og pustende

Tørrdrakten er laget i et vanntett 4-lags materiale med pustende membran. Den har neopren i hals og lateks mansjetter i håndledd. Innebygget sokk er integrert i drakten. 

 

Robust og solid

Typhoon er laget for å tåle tøffe forhold med mye sjø og påkjenning. Den er perfekt å padle med på kalde og våte høst- og vinterdager.

Drakten har ekstra forsterkninger på knær og i rumpa.

Typhoon Multisport 5 er en tørrdrakt som er designet for profesjonelt bruk. Det betyr at også du som amatør og hobbypadler vil ha ekstra stor glede av å bruke denne drakten.

I tillegg til at mange padlere benytter denne tørrdrakten, brukes den også av brannfolk, redningsarbeidere og til mange andre typer vannsport, eks. seiling etc.

 

Informasjon om produktet fra typhoon-int.co.uk (på engelsk):

This new addition to the collection stays true to its core by being a high performance, versatile and robust drysuit. As the name suggests the revolutionary hinged entry system has been incorporated into the suit making it incredibly easy to self-don, whilst providing unrivalled freedom of movement.

Features

 • TX4 Breathable Quad Ply Fabric throughout
 • Hypercurve hinge zip position for unrivalled comfort and ease of donning
 • External neoprene waist band with adjustments
 • Neoprene neck seal
 • Latex cuff seals with cuff covers
 • Flat zipped pocket with drain holes on the upper sleeve
 • Cordura reinforced, seat and knee pads
 • YKK plastic zip to help reduce weight and increase flexibility
 • Internal braces and buckle
 • PU Con zip fitted as standard
 • Fabric socks
 • 3 year workmanship warranty
 • Reflective taping on the cuff
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis