Produktbilde

WEST SUP 10,6 fot

- Oppblåsbart SUP-brett - pumpes opp på få minutter! - Kun 13 kg - Lav vekt, prisgunstig og slitesterk

4.990,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: WSUP10

- Oppblåsbart SUP-brett - pumpes opp på få minutter!- Kun 13 kg- Lav vekt, prisgunstig og slitesterk

 

Standardutstyr som følger med:

  • Praktisk bag for transport og lagring
  • Reparasjonssett

 

Et prisgunstig og fint SUP brett

WEST SUP brett leveres i 3 størrelser: 8,5, 10,6 og 12,6 fot

WEST SUP 10,6 fot er et superfint SUP-brett. Dette er et oppblåsbart brett som man pumper opp og gjør klart til bruk på kun få minutter. Etter bruk kan du ta ut luften og pakke det ned i den medfølgende bagen. Enklere, smartere og mer praktisk kan du ikke få det!

 

Lett, rask og god i sjøen

WEST SUP 10,6 er et stabil og morsomt brett å padle. Dette er et typisk brett som de yngste i familien vil ta veldig stor glede av. Fordi det ikke er lenger enn 320 cm er det enkelt og lett å manøvrere.

Brettet glir veldig godt i vannet og er en glede å padle, både for nybegynnere og for de som er mer trenet. Det er retningsstabilt og enkelt å håndtere.

Lav vekt, kompakt og slitesterkt

WEST SUP 10,6 ser ut og fungerer som et annet SUP-brett i glassfiber eller hardplast, men det er mye lettere og dessuten sammenleggbart. Hele farkosten får plass i en bærbar bag, og monteres eller pakkes ned på bare noen få minutter.

Også morsomt å leke med

Dette SUP brettet kan med hell brukes som en badeplattform for de minste barna. Det er alltid populært.

Ta med deg dette brettet når du er på båttur

WEST SUP 10,6 egner seg glimrende til å ha med seg på båttur. Når man ligger i havn og har lyst til å oppleve litt av skjærgården rundt er dette brettet fint å benytte. Med dette SUP-brettet kan man padle inn i grunne farvann og inn blant holmer og skjær der man ellers ikke kommer til med større båter. På denne måten får man utforsket og oppdaget omgivelsene på en fin måte. Ikke noe er så fredfullt og godt som å gli lydløst gjennom vannet og studere naturen på nært hold. Når man står på et SUP-brett har man også god utsikt over alt som rører seg på og i havet.

Når man ikke skal bruke brettet mer og det er på tide og dra videre med "moderskipet" kan enten brettet henge etter, legges opp på dekk eller enkelt pakkes ned og stues bort i båten. Husk, dette SUP-brettet kan du enkelt brette sammen og putte ned i en liten bag. Det veier bare 13 kg.

Lett å frakte - Lett å bære

WEST SUP 10,6 er enkelt å frakte dit du vil uten problemer. Det er lett, kompakt og håndterbart. Brettet kan enkelt bæres inn på fjellet, fraktes med på bil, tog og buss eller tas med i fly når du skal på ferietur. 

West System Norge AS leverer spesialkonstruerte bæresekker med eller uten magebelte som kan brukes når du skal bære med deg SUP-brettet.

 

Montering

SUP-brettet er svært enkel å montere. Du pakker det ut, pumper det opp og gjør det klart til bruk på bare noen få minutter. Dette kan gjøres av hvem som helst.

Stand Up Padling” er en av verdens raskest voksende sportsaktiviteter i verden

SUP blir mer og mer populært, og flere og flere oppdager hvor utrolig morsomt det er å padle SUP. Interessen for SUP brett vokser også kraftig i Norge. Mange har skjønt hvor fantastisk fint det er å padle stående på et stødig og lett manøvrerbart brett som glir lydløst på vannet. Dette er en enkel, billig og fin måte å komme seg ut på vannet. Du trenger verken mye utstyr eller erfaring for å ta stor glede av et SUP brett.

Enkelt å lære, enkelt å bruke

De fleste vil etter kort tid føle seg komfortabel på et SUP brett.Du vil kanskje føle deg litt ustødig helt i starten og de første gangene du prøver det, men det er virkelig verdt tiden å bli fortrolig med brettet. Du får nemmelig så utrolig mye igjen for det senere. Det beste er å begynne å padle på stille og flatt vann en dag det ikke blåser. Da vil du ha mest kontroll og ganske raskt få balansen og lære deg den teknikken som trengs for å mestre brettet.

Hvis du kjenner deg litt usikker i starten kan du begynne å padle mens du sitter på knærne. Etter hvert som du kjenner at du får balansen og føler deg trygg kan du reise deg opp på bena. Du vil fort kjenne at du blir trygg. Når du har funnet balansen og du behersker brettet har du mange fine stunder foran deg. Da er det bare å padle og nyte naturen rundt deg samtidig som du er i aktivitet og får trening. Dette er en fin måte å trene samtidig som du ikke merker at du gjør det. Når du står på brettet og padler bruker du et hundretalls ulike muskler fra fotsålene, gjennom hele kroppen og opp til hodet. Du kan padle i din egen takt, kose deg og samtidig trene ben, armer, rygg, mave og bryst.

Hvorfor starte med Stand Up Padling?

Den store fordelen med WEST SUP er at du ikke trenger noen tidligere erfaring for å nyte padleturen. Man trenger ikke å ha mye kondisjon eller være spesielt sterk for å ta glede av et SUP brett. Terskelen for å mestre og kose seg på vannet er med andre ord lav. SUP er derfor en fin familieaktivitet og en veldig fin måte å være sammen på. Det er ikke tilfeldig at SUP er en av de raskest voksende sportsaktiviteter i verden.

Konklusjon

Hvis du eller familien ønsker dere et prisgunstig og fint SUP brett, bør dere velge et av brettene fra WEST-serien.

Dimensjoner
Lengde 320 cm
Bredde 82 cm
Tykkelse 15 cm
Vekt 13 kg

Gummibåtpumpe Bravo 10

Manuell båtpumpe "Bravo 10". Med dobbelt kammer og eget uttak for høyt trykk. Leveres med adapter til de fleste ventilstørrelser.
599,-
Gummibåtpumpe Bravo 10

AE Padleåre SUP 2-delt justerbar - bred

SUP padleåre fra Advanced Elements. Delbar ned til 95 cm og justerbar fra 170 - 210 cm.
1.190,-
AE Padleåre SUP 2-delt justerbar - bred

AE Padleåre SUP 2-delt justerbar - bred

SUP padleåre fra Advanced Elements. Delbar ned til 95 cm og justerbar fra 170 - 210 cm.
1.190,-
AE Padleåre SUP 2-delt justerbar - bred
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis