Produktbilde

Zodiac Cadet Fastroller 325

Zodiac Cadet Fastroller er en kompakt og lett modellserie i høy kvalitet. Alle modellene leveres med kraftig oppblåsbar dørk og en svært solid og kraftig opplåsbar V-kjøl (Acti-V).

23.600,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: Z11421

Denne gummibåten passer godt for alle som etterstreber rask oppmontering og demontering samt en båt med lav vekt og gode sjøegenskaper. Båten veier 38 kg.

Zodiac Cadet Fastroller er en kompakt og lett modellserie i høy kvalitet. Alle modellene leveres med kraftig oppblåsbar dørk og en svært solid og kraftig opplåsbar V-kjøl (Acti-V).

STANDARD UTSTYR SOM FØLGER MED BÅTEN:

  • Bærehåndtak
  • Årer
  • Tofte
  • Fotumpe
  • Reparasjonssett
  • Bærebag

BESKRIVELSE

Dette er en båt i en klasse for seg selv når man tar vekt og soliditet i betraktning.Zodiac Cadet Fastroller er en sikker og lett gummibåt som egner seg godt som slepebåt, fiskebåt eller rett og slett til fine turer i skjærgården.

Båten er utstyrt med en solid høytrykks V-bunnskonstruksjon som skjærer gjennom bølgende som en kniv. Den vibrasjonsdempende dørken gir en myk og behagelig båttur.

 

ENKEL OG PRAKTISK

Båten pakkes raskt ned eller pumpes fort opp av kun en person. Kort sagt, dette er en meget funksjonell, praktisk og prisgunstig kvalitetsbåt fra Honda! Lett og komfortabel, men allikevel trygg og robust.

 

Når du har en Zodiac fastroller er det enkelt å dra på tur. Man pakker ned båten på bare noen få minutter.

 

ZODIAC ER ET FENOMEN

For de fleste er Zodiac synonymt med gummibåt. Zodiac har en unik posisjon i markedet. Dette er fordi alle Zodiac båter holder en kvalitet i en klasse for seg selv. Zodiac er noe dyrere enn andre tilsvarende merker på markedet, men når man kjøper Zodiac, vet man at man får den aller beste kvaliteten.

ROBUST OG SLITESTERK

Robuste dørkplater sikrer stor slitestyrke, god funksjonalitet og lang levetid.Båten har polyesterarmert PVC duk og oppblåsbar kjøl, noe som gjør den ekstra retningsstabil og stødig i vannet. Dette er ikke minst viktig når man benytter båten som slepejolle eller når den roes. Fordi båten har oppblåsbar kjøl vil den alltid ligge stabilt og fint etter "moderskipet" når den benyttes som slepebåt. Den oppblåsbare kjølen gjør at den ikke så lett blir tatt av hekkbølgen og andre bølger fra siden.

 

Zodiac innehar en unik kvalitet og design, og de robuste pongtongene gir en meget god stabilitet, samt gjør båten meget enkel å manøvrere selv ved tung last. Dette er en gummibåt som anbefales på det varmeste.

Dimensjoner
Lengde 325 cm
Bredde 168 cm
Vekt 38 kg
Diameter tube 45 cm
Generelt
Maks motor 10 hk
Maks personer 5 stk
Dørk Høytrykksdør
Farge Lys grå
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis