Produktbilde

Zodiac Cadet 270 Roll Up

Båten veier bare 33 kg. Dette gjør at den enkelt kan løftes opp på dekk og brygge og håndteres av en person.

12.500,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: Z11013

Dette er en trygg, sikker og lett gummibåt som egner seg godt som slepebåt, fiskebåt eller rett og slett til fine turer i skjærgården. Store og gode pongtonger i forhold til båtens størrelse sikrer god stabilitet, flyteevne og maksimal sikkerhet. Båten veier bare 33 kg. Dette gjør at den enkelt kan løftes opp på dekk og brygge og håndteres av en person.

 

 

STANDARD UTSTYR SOM FØLGER MED BÅTEN:

  • Bærehåndtak
  • Årer
  • Tofte
  • Fotumpe
  • Reparasjonssett
  • Bærebag

 


En Zodiac Cadet Roll Up er også drømmebåten for de minste i familien!

 

ENKEL Å HÅNDTERE

Cadet 270 Roll Up er laget for å kunne håndteres raskt og effektivt. Dette er gummibåten for alle som vil ha en liten og mest mulig praktisk båt. Båten pakkes raskt ned eller pumpes fort opp av kun en person. Kort sagt, dette er en meget funksjonell, praktisk og prisgunstig kvalitetsbåt fra Zodiac.

Lett og komfortabel, men allikevel trygg og robust. Her finner du smarte løsninger og detaljer som du vil sette pris på. Båten har spiledørk og er godkjent for motor opp til 4 hk.

 

ZODIAC GUMMIBÅTER ER ET FENOMEN

For de fleste er Zodiac synonymt med gummibåt. Zodiac har en unik posisjon i markedet. Dette er fordi alle Zodiac båter holder en kvalitet i en klasse for seg selv. Zodiac er noe dyrere enn andre tilsvarende merker på markedet, men når man kjøper Zodiac, vet man at man får den aller beste kvaliteten. Denne båten passer for de som vil ha en liten og praktisk lettbåt som ikke tar stor plass og som rommer mye. Båten er kompakt, og er enkel å stue bort i en hendig bærebag som følger med båten.

 

Dette er en trygg, sikker og lett gummibåt som egner seg godt som slepebåt.

 

LAV VEKT

Et av Zodiacs store fortrinn er båtenes vekt. Zodiac produserer lette båter, men ivaretar samtidig en unik soliditet og svært slitesterke båter. For mange betyr det mye at vekten på båten er lav. Dette er en av flere grunner til at man skal velge en Zodiac gummibåt.

Zodiac innehar en unik kvalitet og design, og de overdimensjonerte pongtongene gir en meget god stabilitet, samt gjør båten meget enkel å manøvrere selv ved tung last. Dette er en meget anvendelig gummibåt som anbefales på det varmeste.


Zodiac Cadet Roll Up er svært praktisk å ha med seg som lettbåt når man er på båttur.Roll Up-serien leveres i følgende størrelser: 2,0 m, 2,4m og 2,6 meter.

Dimensjoner
Lengde 260 cm
Bredde 160 cm
Vekt 33 kg
Diameter tube 45 cm
Generelt
Maks motor 4 hk
Maks personer 3+1 stk
Dørk Spiledørk
Farge Lys grå og mørk blå
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis