Produktbilde

Femund Seterygg i treverk

Denne ”stolen” består av en ramme som du plasserer oppå kanosetet. Når du har plassert ”Femund Seterygg” på kanosetet i kanoen, slår du opp ryggen i setet, og vips, så har du et behagelig sete med god hvile for ryggen.

590,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: EDS428D

Gir god komfort og en avslappende sittestilling

Femund Seterygg gir deg god støtte for ryggen og en avslappende og god sittekomfort i kanoen. Dette er en enkel, men et veldig funksjonelt og godt hjelpemiddel når du padler. 


Dette rygglene benyttes i kombinasjon med eksisterende kanoseter i kanoen

Denne ”stolen” består av en ramme som du plasserer oppå kanosetet. Når du har plassert ”Femund Seterygg” på kanosetet i kanoen, slår du opp ryggen i setet, og vips, så har du et behagelig sete med god hvile for ryggen. Denne seteryggen passer til nesten alle kanoer som har tradisjonelle kanoseter.

 

  

Denne seteryggen sikrer deg en komfortabel og fin tur…


Et håndlaget kvalitetsprodukt

Femund Seterygg er håndlaget av møbelsnekkere. Produktet er enkelt konstruert, men er tvers igjennom et ordentlig håndverk. Setet er produsert i solid treverk og leveres ferdig lakkert.

Denne seteryggen tar liten plass å lagre, er enkelt å frakte og det er med på å gjøre kanoturen til en enda bedre opplevelse, både for store og små i familien.
 

Tekniske mål:

  • Ytre bredde på seteramme: 42-37 cm (blir smalere inn mot seteryggen)
  • Dybde på seteramme: 36 cm
  • Bredde seterygg: 32,2 cm
  • Høyde seterygg: 45 cm

Mål sammenslått:

Bredde x dybde x høyde: 42,3 x 45,0 x 8,2 cm


Denne seteryggen passer til alle kanoer med tradisjonelle kanoseter med tykkelse/høyde på seterammen på opp til 2,4 cm

 

 

Det tar nøyaktig 1-3 sekunder å plassere Femund Seterygg på kanosetet. Et enkelt spor i underkant av setet sikrer at rygglenet sitter godt og stødig på kanosetet. Det trengs ingen verktøy for å feste denne seteryggen.

 

Generelt

Femund kanoseter og stoler består av en serie på 4 ulike seter. Alle er håndlaget, er produsert i tre og leveres ferdig lakkert.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis