Produktbilde

Femund LUXUS Ekstrasete til kano

De fleste kanoene som finnes på det norske markedet (bortsett fra Vega Designs Femund II m/4 seter) har 2 eller maks 3 seter. Ofte har man derfor behov for 1-2 ekstraseter om bord i kanoen. Dette gjelder særlig for barnefamilier som skal på kanotur.

849,-

inkl. mva På lager: 2 Varenummer: EDS122050D

Et flott ekstrasete som gjør padleturen til en behagelig opplevelse

Dette kanosetet brukes som et ekstrasete om bord i kanoen. Det plasseres i dørken og er beregnet for både voksne og barn. Stolen brukes også med hell rundt bålet eller på leirplassen når man ønsker å sitte godt og komfortabelt.

Dette ”luxus” setet har et godt og bredt sete i rotting. Setet er nedfelt i forkant slik at lårene får god støtte og hviler ekstra godt.

 

      

Stolen plasseres i dørken i kanoen (eller i en annen båt). Da er du sikret å sitte som en prinsesse, prins, dronning eller konge!

 

 

Passer for alle som ønsker å være mer enn 2 stk i kanoen   

De fleste kanoene som finnes på det norske markedet (bortsett fra Vega Designs Femund II m/4 seter) har 2 eller maks 3 seter. Ofte har man derfor behov for 1-2 ekstraseter om bord i kanoen. Dette gjelder særlig for barnefamilier som skal på kanotur.

Ved hjelp av Femund ”LUXUS” Ekstrasete til kano løser man seteproblemet om bord i kanoen på en glimrende måte. Dette setet kan plasseres hvor som helst i kanoen og gir en fin ekstra sitteplass med god ryggstøtte ombord.

Tekniske mål:

  • Ytre bredde på seteramme: 44,7 cm
  • Dybde på seteramme: 27,8 cm
  • Bredde seterygg: 41,2 cm
  • Høyde seterygg: 36,4 cm 

Mål sammenslått:

Bredde x dybde x høyde: 44,7 x  45,5 x 11,8 cm

 

Et håndlaget kvalitetsprodukt

Femund ”Ekstrasete til kano” er håndlaget av møbelsnekkere. Stolen har pene linjer, er pent å se på og leveres ferdig lakkert. Både stolsetet og ryggen er laget i lys rotting. Dette gir en behagelig og ventilert støtte for rumpe, lår og rygg. Ryggstøtten er justerbart slik at det kan tilpasses den enkeltes behov og ønsker.

Produktet er et tvers igjennom ordentlig og pent håndverk.

 

Bruk denne stolen når du sitter rundt bålet om kvelden

 

     

Hvor ofte har du ikke lengtet etter en god stol når du skal sitte rundt bålet om kvelden og kose deg med god mat og drikke? Denne funksjonelle stolen er en flerbruksstol som passer like godt om bord i kanoen som på land, for eksempel rundt leirbålet.  

Stolen kan slås sammen når den ikke brukes 

  

Denne stolen er lett og praktisk å ha med seg på tur….

Fordi man kan slå ryggstøtten ned, tar stolen liten plass og er enkel å lagre. Den er derfor også enkel å frakte. Mange har med seg denne praktiske stolen om bord i større båter, i bobilen eller i campingvogna. Alle steder der man har behov for en bruksvennlig, pen og funksjonell stol, gjør denne stolen nytten.

 

Kos deg på tur!

Når man skal på kanotur er det viktig at alle koser seg og føler at turen blir behagelig og hyggelig. Med denne stolen sikrer du at alle sitter godt både i kanoen og på land. Særlig barna setter stor pris på å ha sin egen stol om bord. Da finner de seg fort til rette og storkoser seg!

Generelt

Femund kanoseter og stoler består av en serie på 4 ulike seter. Alle er håndlaget, er produsert i tre og leveres ferdig lakkert.

Nordmarka - Sammenleggbar kano/kajakktralle

Markedets aller beste sammenleggbare kanotralle og kajakktralle. Dette er en suveren kano- og kajakktralle med ekstra store hjul og fantastisk god brukervennlighet. Trallen er håndlaget og har en lasteevne på opp til 100 kg!
2.490,-
Nordmarka - Sammenleggbar kano/kajakktralle

Vega Designs Femund I m/3 seter

Femund 16 er fint innredet med 3 gode seter. Mellom setene er det romslig med plass til å legge ulik type bagasje. Hvis man ønsker kan man også plassere et ekstra sete her. Dette er praktisk å vite hvis man skal ha med seg en ekstra passasjer.
4.990,-
Vega Designs Femund I m/3 seter
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis