Produktbilde

Femund Klassisk kanostol

Dette er en skikkelig god kanostol som kan foldes sammen etter bruk. Stolen er lav nok og stødig slik at det ikke vil gå utover stabiliteten i kanoen. Dette er kort sagt en svært komfortabel stol som anbefales på det varmeste.

895,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: EDS20142D

Denne kanostolen benyttes i kombinasjon med eksisterende kanoseter i kanoen

Dette er en flott kanostol som passer til alle tradisjonelle kanoseter.”Femund Klassisk kanostol” plasseres oppå det tradisjonelle kanosetet som allerede er montert i kanoen, og vips, så har du et godt og behagelig sete med god støtte for lår og rygg.

Kongen av kanostoler

Dette er en skikkelig god kanostol som kan foldes sammen etter bruk. Stolen er lav nok og stødig slik at det ikke vil gå utover stabiliteten i kanoen. Dette er kort sagt en svært komfortabel stol som anbefales på det varmeste.

   

 

Et håndlaget kvalitetsprodukt

Femund Klassisk kanostol er håndlaget av møbelsnekkere. Stolen har pene linjer, er pent å se på og leveres ferdig lakkert. Både stolsetet og ryggen er laget i lys rotting. Dette gir en behagelig og ventilert støtte for rumpe, lår og rygg. Produktet er et tvers igjennom ordentlig og pent håndverk.

Stolen kan slås sammen når det ikke brukes

 

http://cdn-products.harmonygear.com/39667_700.jpg                 http://cdn-products.harmonygear.com/39663_700.jpg

Fordi man kan slå ryggstøtten ned, tar denne stolen liten plass å lagre. Den er derfor også enkel å frakte.

 

Tekniske mål:

  • Ytre bredde på seteramme: 40-34,5 cm (blir smalere inn mot seteryggen)
  • Dybde på seteramme: 36,5 cm
  • Bredde seterygg: 30,5-35,5 cm
  • Høyde seterygg: 38,5 cm 

Mål sammenslått:

Bredde x dybde x høyde: 40 x 48 x 12 cm

 

   

Dette setet passer til alle kanoer med tradisjonelle kanoseter med tykkelse/høyde på seterammen på opp til 2,4 cm

Bruk denne stolen når du sitter rundt bålet om kvelden

Hvor ofte har du ikke lengtet etter en god stol når du skal sitte rundt bålet om kvelden og kose deg med god mat og drikke? Femund Klassisk kanostol er en kombistol som passer like godt om bord i kanoen som på land, for eksempel rundt leirbålet.

Du løsner stolen enkelt fra kanosetet på 2 sekunder. Det er med andre ord svært enkelt å ta med seg dette setet fra kanoen og opp til leirplassen.

 

   

I dette setet har du god plass og hvile for lår, rumpe og rygg.Det tar nøyaktig 1-3 sekunder å plassere denne stolen på kanosetet. Et enkelt spor i underkant av setet sikrer at stolen sitter godt og stødig på kanosetet. Det trengs ingen verktøy for å feste denne kanostolen.

Kos deg på tur!

Når man skal på kanotur er det viktig at alle koser seg og føler at turen blir behagelig og hyggelig. Med Femund Klassisk kanostol sikrer du at alle sitter behagelig både i kanoen og på land.

 

Femund Klassisk kanostol er Kongen av kanostoler…Alle som ser dette setet ombord i din kano vil misunne deg…

 

Generelt

Femund kanoseter og stoler består av en serie på 4 ulike seter. Alle er håndlaget, er produsert i tre og leveres ferdig lakkert.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis