Produktbilde

Femund Ekstrasete til kano med justerbar rygg

Ved hjelp av Femund ”Ekstrasete til kano” løser man seteproblemet om bord i kanoen på en glimrende måte. Dette setet kan plasseres hvor som helst i kanoen og gir en fin ekstra sitteplass med god ryggstøtte ombord.

759,-

inkl. mva På lager: 10+ Varenummer: EDS614CD

Ekstrasete for kanoer og alle andre båter

Dette kanosetet brukes som et ekstrasete om bord i kanoen. Det plasseres i dørken og er beregnet for både voksne og barn. Denne stolen brukes også med hell rundt bålet eller på leirplassen når man ønsker å sitte godt og komfortabelt. Passer til hele familien (og barna elsker det!)

 

    

Femund ”Ekstrasete til kano” plasseres i kanoen der man selv ønsker.

Praktisk og funksjonelt

De fleste kanoene som finnes på det norske markedet (bortsett fra Vega Designs Femund II m/4 seter) har 2 eller maks 3 seter. Ofte har man derfor behov for 1-2 ekstraseter om bord i kanoen. Dette gjelder særlig for barnefamilier som skal på kanotur.

Ved hjelp av Femund ”Ekstrasete til kano” løser man seteproblemet om bord i kanoen på en glimrende måte. Dette setet kan plasseres hvor som helst i kanoen og gir en fin ekstra sitteplass med god ryggstøtte ombord.

Tekniske mål:

  • Ytre bredde på seteramme: 39,5 cm
  • Dybde på seteramme: 24 cm
  • Bredde seterygg: 39,5 cm
  • Høyde seterygg: 24 cm 

Mål sammenslått:

Bredde x dybde x høyde: 39,5 x 47 x 15 cm

 

Et håndlaget kvalitetsprodukt

Femund ”Ekstrasete til kano” er håndlaget av møbelsnekkere. Stolen har pene linjer, er pent å se på og leveres ferdig lakkert. Både stolsetet og ryggen er laget i lys rotting. Dette gir en behagelig og ventilert støtte for rumpe, lår og rygg. Ryggstøtten er justerbart slik at det kan tilpasses den enkeltes behov og ønsker.

Produktet er et tvers igjennom ordentlig og pent håndverk.

 

Bruk denne stolen når du sitter rundt bålet om kvelden

Hvor ofte har du ikke lengtet etter en god stol når du skal sitte rundt bålet om kvelden og kose deg med god mat og drikke? Denne funksjonelle stolen er en kombistol som passer like godt om bord i kanoen som på land, for eksempel rundt leirbålet. 

  

Denne stolen er lett og praktisk å ha med seg på tur…. 

Stolen kan slås sammen når det ikke brukes

    

Fordi man kan slå ryggstøtten ned, tar denne stolen liten plass å lagre. Den er derfor også enkel å frakte. Mange har med seg denne praktiske stolen om bord i større båter, i bobilen eller i campingvogna. Alle steder der man har behov for en bruksvennlig, pen og funksjonell stol, gjør denne stolen nytten.

Kos deg på tur!

Når man skal på kanotur er det viktig at alle koser seg og føler at turen blir behagelig og hyggelig. Med denne stolen sikrer du at alle sitter behagelig både i kanoen og på land. Særlig barna setter stor pris på å ha sin egen stol om bord. Da finner de seg fort til rette om bord og vil storkose seg.

 

Stolen plasseres i dørken i kanoen (eller i en annen båt). Da er du sikret å sitte som en prinsesse, prins, dronning eller konge!

Generelt

Femund kanoseter og stoler består av en serie på 4 ulike seter. Alle er håndlaget, er produsert i tre og leveres ferdig lakkert.

Sportspal 16 fot – rett akterspeil, bred - Grønn

Sportspal 16 fot med rett akterspeil på 76,2 cm i bredden for feste av liten motor. Leveres kun i grønn farge.
12.990,-
Sportspal 16 fot – rett akterspeil, bred - Grønn
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis