Produktbilde

Necky Elias

Necky Elias er en smidig, leken og god turkajakk som lystrer deg akkurat slik en god kajakk skal gjøre.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

KAJAKKPAKKENE INNEHOLDER:

Komfortpakken: Kajakk, padleåre med skaft i glassfiber, padlevest og spruttrekk

Proffpakken: Kajakk, padleåre med skaft i karbon, padlevest og spruttrekk

 

  • Beregnet til menn og kvinner mellom ca 65 og 100 kg.
  • Necky Elias er en smidig, leken og god turkajakk som lystrer deg akkurat slik en god kajakk skal gjøre.

 

Endelig kan vi tilby deg en større utgave av den populære Necky Eliza!

Necky Elias er en videreutvikling og en større variant av den meget populære Necky Eliza (toppselger og meget populær blant kvinner). Elias er noe lenger og har et mer volumiøst skrog enn det Eliza har. Samtidig har denne kajakken den samme hurtigheten og smidigheten som Eliza.

Enkelt sagt kan vi si at Elias er en større utgave av Eliza, og den passer både menn og kvinner mellom ca 65-100 kg. Kajakken er en drøm å padle og anbefales på det varmeste!

 

 

En populær kajakk for mange

Elias måler 4,7 meter og er ekstremt effektiv i vannet i forhold til sin lengde. Når man padler denne kajakken merker man fort at man ikke trenger å bruke mye krefter for å drive den framover i god marsfart. Dette er en kajakk som appellerer til mange og som de fleste (både menn og kvinner) derfor vil finne svært behagelig og god å padle.
Necky Elias er en perfekt kajakk for dags- og helgeturer. At denne kajakken bare veier 25,4 kg gjør den ikke mindre attraktiv. Dette er siste generasjon polyetylen kajakk. Dette betyr at Elias er en lett, stiv og solid kajakk med gode fartsegenskaper og flott finish.

 

Padling tester Necky Eliza og Necky Elias

Klikk her eller på overskriften for å lese testen på padlesiden.no

 

En kvalitetskajakk av de sjeldne

Foruten stor ytelse har kajakken alle de kvaliteter en god kajakk skal ha. Den er hurtig, har god lastekapasitet, har lav vekt, er retningsstabil og er utstyrt med gode og funksjonelle løsninger.

Necky Elias har 2 romslige lasterom, et behagelig og justerbart sete samt et meget godt rorsystem.

Enkel å padle

Kajakkens form og design gjør at den oppfører seg eksemplarisk i vannet, at man kan ta raske svinger med den og ellers å manøvrere den slik man ønsker det til enhver tid.  
Necky Elias har et lekkert design og har mye volum både akter og i baugen, mens den er lavere i midten ved cockpiten. Dette gir kajakken et stort lastevolum, noe som gjør at den egner seg bra til å dra på overnattingstur med.

Når du padler Necky Elias vil du raskt merke hvor stabil og sikker den kjennes i sjøen, selv når du er ute i høye bølger og ruskevær. Mange vil si at denne polyetylenkajakken har den samme stabiliteten og farten som en glassfiberkajakk.
Elias er kjent for å ha en tørr gange og holde god fart selv i motsjø og dårlig vær.

 

Beregnet til menn og kvinner mellom ca 65 og 100 kg.

Mens Elias sin søsterkajakk Eliza først og fremst er beregnet for kvinner, er Necky Elias konstruert for en bredere gruppe padlere, både menn og kvinner med vekt mellom ca 65 og 100 kg.


Et funksjonelt og godt rorsystem

Roret betjenes på en enkel måte og er laget for å tåle en støyt. Det kan enkelt heises opp og legges ned bak på akterdekket. Dette gjør det enkelt å skyve kajakken opp og ned fra sandstrender og fjell.

Kajakkens form og gode rorsystem gjør den svært retningstabil og god i sjøen. Hvis man ønsker kan man også fint manøvrere denne kajakken uten ror når det ikke blåser for mye.

 

 

Dette er en kajakk med svært mange kvaliteter. Elias er en unik allround kajakk med suverene egenskaper. Kajakken kombinerer fart, stabilitet, vekt, volum og lekker design på en svært god måte. Kajakken har en behagelig seteløsning samt gode knestøtter.

 

Finish

Necky kajakker er kjent for sin meget pene design og fine finish. Skroget har lekre former og alle detaljer er skikkelig gjennomført på alle vis.

 

Veldig solid

Denne kajakken tåler det meste, og er nærmest uslitelig. Dette gjør at den egner seg veldig godt på hytta der det er mange brukere eller for alle som vil ha en veldig sterk og holdbar kajakk.

 

Konklusjon

Hvis du er ute etter en suveren allround kajakk som mange i familien kan ta glede av, så er Necky Elias er meget godt valg. Stikkord: Solid, pen. stabil, rask, stort lastevolum, og riktig pris.

Dimensjoner
Lengde 470 cm
Bredde 56,5 cm
Vekt 25,4 kg
Spruttrekk størrelse
Volum
Generelt
Cockpitåpning 81,9 x 40,6 cm
Lastekapasitet ca 160 kg
Materiale Polyetylen
Anbefalt vekt på padler
Ror eller Skeg
Relaterte produkter

  • Necky Eliza

    Necky Eliza er konstruert av kvinner med masse kajakkerfaring. Dette er en optimal tur, trenings- og rekerasjonskajakk. Den har alt! Den er rask, reagerer fort og den er veldig morsom å padle.
    8.490,-
    Necky Eliza
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis