Produktbilde

Outcast Trinity - Blå

Denne båten veier kun 3,4 kg! Outcast Trinity er vår desidert letteste og mest transportable båt.

4.290,-

inkl. mva På lager: 4 Varenummer: 200-000163

Ultralett og komplett fiskebåt – kun 3,4 kg!

Outcast Trinity er vår desidert letteste og mest transportable båt.

Denne båten veier kun 3,4 kg!

Dette er den ultimate ”float tube” for alle som ønsker en lettest mulig båt. Trinity er designet og konstruert for å være lettest mulig, men samtidig å ha alle de egenskapene en god bellybåt må ha for å fungere optimalt. Denne båten pakker du enkelt ned i sekken og tar med deg på tur, uansett hvor du skal. Den er perfekt for lengre fjellturer eller når man skal forflytte seg mye mellom fiskestedene. Enten bærer du båten på ryggen ved hjelp av Outcast bærestropper eller du pakker den enkelt ned i en liten sekk. Med denne fiskebåten er det ikke vanskelig å nå inn til de mest avsideliggende fiskevann langt inne på vidda eller høyt til fjells.

Outcast Trinity kombinerer kvalitet, funksjon og design på en utmerket måte.

 

Unik konstruksjon

Denne fiskebåten er spesialkonstruert for trygt, funksjonelt og behagelig fiske langs hele kysten, i vann og i elver. Båten er konstruert og laget for å ta bølger og sjø på best mulig måte. På grunn av sin ”U”-form med to pongtonger som buer seg forover og opp i baugen bryter den bølgene på en effektiv og god måte. Båtens konstruksjon reduserer vannmotstanden og hindrer at bølgene slår opp og inn i båten.

Trinity flyter stabilt i vannet og man føler seg alltid trygg om bord. Den er beregnet for både unge og eldre, nybegynnere og for de som er trenet og erfarne.

 

 

bilde25.jpg

Outcast Trinity er ekstremt lett, og er veldig enkel å pakke ned og bære med seg. Denne komplette fiskebåten veier kun 3,4 kg! (Foto over)

 

Enkel og rask montering

Outcast Trinity er en oppblåsbar fiskebåt. Den er derfor svært enkel og rask å montere. Det tar bare noen få minutter fra du pakker båten opp til du har montert den ferdig og kan starte fisketuren. Hele båten får plass i en bærbar bag.

 

En genial oppfinnelse

Hvem har ikke opplevd at de har blitt forhindret fra å hive flua dit de vil på grunn av tett vegetasjon eller vanskelige forhold langs land? Løsningen på problemet er en belly- eller pontongbåt.Bellybåten er en genial oppfinnelse for alle som vil fiske med flue eller sluk, både i salt- og ferskvann. Ved hjelp av denne fine farkosten kommer du deg ut akkurat til den plassen som du ønsker, nemmelig dit der fisken er! Du kan enkelt manøvrere og bevege deg akkurat dit du vil og være trygg på at du kan hive flua uten å være redd for å komme i konflikt med omgivelsene rundt. Båten er funksjonell, stødig og kjempegod å fiske fra.

 

TRYGG OG STABIL

Outcast Trinity består av 2 oppblåsbare pongtonger med 5 stk. separate luftkamre. Dette betyr at hvis uhellet skulle være ute og man punkterer båten (skjer sjelden), vil den alltid holde seg flytende. Dette er trygt å vite, særlig når det er kaldt i vannet.På grunn av båtens store pongtonger, er luftvolumet i Outcast Trinity langt større enn i andre bellybåter. Dette gir en svært god stabilitet og trygghet. Båtens form og store luftvolum medfører at man sitter behagelig og godt. I denne bellybåten kan du fiske i timevis uten å bli sliten og lei.

 

ENKEL Å MANØVRERE

På grunn av båtens konstruksjon og gode seteløsning er Trinity enkel, effektiv og rask å manøvrere. Ved hjelp av svømmeføttene (finnene) fra Outcast svinger og manøvrerer man båten ”på en 5-øring”. Båten forflytter seg raskt og presist dit du vil med bare noen få spark med svømmeføttene. Det fine med denne type båt er at man kan manøvrere og forflytte seg uten å måtte legge fra seg fiskestangen. Mens føttene dine manøvrerer båten kan du ha full konsentrasjon på å kaste flue og drive aktivt fiske der hvor fisken oppholder seg.

Som regel ønsker man et bevegelig fiske der man lar seg flyte med strømmen eller beveger båten i den retning man ønsker med finnene. Noen ganger kan det også være aktuelt å bruke et anker for å feste seg på et bestemt sted i en gitt posisjon. Fra seteposisjonen er det enkelt å trekke fisken inn, lande den og eventuelt slippe den ut igjen.

 

INNREDNING

Foruten et behagelig sete, er båten utstyrt med 2 praktiske oppbevaringslommer på hver av pongtongene. Bak ryggen er det plass til håv, fisk, matpakke og annet utstyr.

Hvis man ønsker kan man supplere båten med ekstrautstyr som bærestropper, ekkoloddholder, fiskestangholdere, stativ for oppbevaring av opp til 4 fiskestenger, anker etc.

 

EKSTREMT LAV VEKT – ENKEL Å FRAKTE

Outcast Trinity veier bare 3,4 kg, og er svært enkel og lett å bære med seg, også over lengre strekninger. Båten er lett og kompakt og kan uten problemer bæres inn på fjellet eller inn i skog og mark. Hvis man ønsker kan man enkelt montere bærestropper på båten, og bære båten med seg i oppblåst tilstand som en ryggesekk. På den måten får man raskt og effektivt fraktet båten fra ”Basecamp” til fiskeplassene.

 

bilde35.jpg

Rask å pumpe opp, lett å bære og en drøm å fiske fra!!

 

STERK KONSTRUKSJON – KVALITET I ALLE LEDD

En god bellybåt skal kjennes stabil og trygg når man bruker den. Dette er båt som du skal benytte i all slags vær og til alle årstider. Det er derfor viktig at du føler seg trygg og bekvem ombord, og at båten på alle måter holder god kvalitet.

Alle båtene fra Outcast er svært slitesterke. Trinity er produsert i materialer som holder høy kvalitet og som er laget for å vare i mange år. Pongtongene består av en ”luftpølse/tube” som er laget i sterk vinyl. Denne er igjen trukket og forsterket med et spesialtrekk i armert PVC. Dette gjør at man kan trekke båten opp på stein, fjell og sand uten å være redd for den. Alle skjøter og sveiser er kvalitetssjekket og ventilene holder på luften slik de skal.

Hos Outcast blir alle båtene nøye kvalitetssjekket før de forlater fabrikken. Båtene blir alltid fylt med luft og testet slik at man får sjekket at ventiler, sveiser og sømmer holder på luften slik de skal. Alle materialer og komponenter som brukes i båtene er omhyggelig testet og kvalitetssikret før de benyttes i produksjonen. Alt dette til sammen gjør at båtene fra Outcast er i en klasse for seg selv.

Det er svært viktig for oss at alle båtene som vi leverer alltid lever opp til den gode standarden de er ment å holde. Ved siden av funksjonalitet og brukervennlighet er det nettopp den gode kvaliteten på produktene som gjør at båtene fra Outcast er verdens mest solgte båter i sin klasse. Vi vet at fornøyde kunder er den beste markedsføringen for båtene våre. Slik fungerer det i dag og slik skal det også fungere i framtiden.

 

Anbefalt tilbehør:

• Svømmeføtter (finner)

• Luftpumpe

• Oppbevaringsbag

• Flytevest

• Bærestropper

• Ekkoloddholder

• Ekkolodd

• Fiskestangholdere

• Stativ for oppbevaring av fiskestenger

• Anker / dreggpose etc

• Lanterne (hvis fisking i skumring/mørket)

• Vadebukser etc.

 

BELLY- OG PONTONGBÅTER HAR REVOLUSJONERT FLUEFISKESPORTEN

Bellybåter er relativt nye her i landet og ble først tatt i bruk i USA på 80 tallet.Disse båtene har raskt blitt veldig populære og har på mange måter ”revolusjonert” fluefiskesporten.

Alle synes det selvfølgelig er veldig kjipt å stå på land med fiskestangen i hånden mens kompisen cruiser rundt på vannet med en bellybåt og trekker inn den ene fisken etter den andre.

Å gli fram, stille og rolig, i bellybåt er en ubeskrivelig og veldig god følelse. Flere og flere oppdager denne fantastiske måten å fiske på. Alle som har prøvd en bellybåt til flue- eller slukfiske blir ”frelst”.

Ved hjelp av en belly- eller pontongbåt åpner det seg helt nye muligheter som du før bare kunne drømme om. Å fiske fra en pontong- eller bellybåt er noe av det morsomste og mest spennende man kan gjøre. Bare tenk deg tanken på å ligge med båten utenfor sivet og hive flua eller wobbleren rett inn og foran snuten på de store og sultne gjeddene! Den følelsen er helt ubeskrivelig!

Når man har sett en slik båt i bruk, ønsker man ofte også å prøve en selv. De fleste skiller da etterpå mellom ”før jeg fikk bellybåten og etter at jeg fikk bellybåten”. Med en bellybåt fra Outcast åpner det seg opp en helt ”ny verden” med masse nye muligheter!

bilde45.jpgbilde55.jpgbilde65.jpgbilde75.jpg 

 

Uttalelse fra bruker av Outcast Trinity:

1)Uh, in my opinion the Outcast trinity is the BEST most durable and portable float tube in the world! Spendy, but worth a lifetime.

2)I have a Trinity....love it.Pros: Light, durable, quick to inflate, inflatable seats are comfy, seat height is above water, pockets on both sides, mesh platform in front for storage

3)I bought one discounted last year.  It is the typical fish/fat cat design but lighter weight – they say 6 lbs.  About half the weight of my fish cat.  I don't dread the walk in's any more.  It is ripstop nylon outside with a urethane coating inside.  I haven't had to patch it but someday I might have to.  Yeah, you can backpack it in - backpack and pump fit it there and make it easy.  You could even blow it up manually if you had to leave the pump behind.  Good weight capacity - I am 225 - it can hold more.  The tubes are long and low to the water and sometimes the pockets and contents get wet but not as much wind resistance.  It has a protruding nylon seam around it that seems to catch flies.  Minor issues.  Overall, I like it a lot.  It is my tube for those hike-in places.This wasn't a hike-in but brown heaven...  Oh, that bazooka is my latest attempt at a rod holder.  Notice the wristwatch depth finder - very handy for hike-in's too.

 

bilde84.jpg

Dette bildet viser hvor enkelt det er å bære med seg en Outcast bellybåt.

 

bilde95.jpg

Dimensjoner
Størrelse i oppblåst tilstand 104 x 137 cm
Pongtongdiameter 33 cm
Vekt 3,4 kg
Pontong-materialer UCN
Ramme
Årelengde
Fotstøtte
Oppbevaringslommer
Klargjort for motor
Generelt
Lastekapasitet 136 kg
Farge Navy-blå

Fiskestangholder til Outcast

Passer til alle Outcast Fish Cat pontongbåter.
279,-
Fiskestangholder til Outcast

Bærestropper for bellybåter

Praktiske oppheng for å plassere og feste årene.
349,-
Bærestropper for bellybåter
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis