Produktbilde

Outcast Fish Cat 4 Deluxe LCS - Orange

Mange kaller Fish Cat 4 DeLuxe for ”Kongen av bellybåter”. Dette er ikke uten grunn. Sammen med sin storebror ”Super Fat Cat” er dette en av markedets beste og mest funksjonelle Bellybåter.

4.290,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: 200-000133

Enkel og rask å blåse opp

Mange kaller Fish Cat 4 DeLuxe for ”Kongen av bellybåter”. Dette er ikke uten grunn. Sammen med sin storebror ”Super Fat Cat” er dette en av markedets beste og mest funksjonelle Bellybåter. Disse fiskebåtene kombinerer kvalitet, funksjon og design på en utmerket måte.

Fish Cat 4 Deluxe har samme spesifikasjoner som standardmodellen, bortsett fra at sete og seterygg er oppblåsbart - noe som gjør at den tar mindre plass nedpakket.

 

Unik konstruksjon

Denne unike fiskebåten er spesialkonstruert for trygt, funksjonelt og behagelig fiske langs hele kysten, i vann og i elver. Båten er konstruert og laget for å ta bølger og sjø på best mulig måte. På grunn av sin ”U”-form med to pongtonger som buer seg forover og opp i baugen bryter den bølgene på en effektiv og god måte. Båtens konstruksjon reduserer vannmotstanden og hindrer at bølgene slår opp og inn i båten. Når du studerer båten nærmere vil du se at båtens form og fasong er innspiret av Thor Heyerdahls fantastiske farkost RA. Fish Cat 4 DeLuxe flyter stabilt i vannet og man føler seg alltid trygg om bord. Den er beregnet for både unge og eldre, nybegynnere og for de som er trenet og erfarne.

bilde13.jpgbilde15.jpg

Å gli fram, stille og rolig, i bellybåt er en ubeskrivelig og veldig god følelse. Flere og flere oppdager denne fantastiske måten å fiske på. Alle som har prøvd en bellybåt til flue- eller slukfiske blir ”frelst”.

 

Enkel og rask montering

Fish Cat 4 DeLuxe er en oppblåsbar fiskebåt. Den er derfor svært enkel og rask å blåse opp og montere. Det tar bare noen få minutter fra du pakker båten opp til du har montert den ferdig og kan starte fisketuren. Hele båten får plass i en bærbar bag.

 

En genial oppfinnelse

Hvem har ikke opplevd at de har blitt forhindret fra å hive flua dit de vil på grunn av tett vegetasjon eller vanskelige forhold langs land? Løsningen på problemet er en belly- eller pontongbåt. Bellybåten er en genial oppfinnelse for alle som vil fiske med flue eller sluk, både i salt- og ferskvann. Ved hjelp av denne fine farkosten kommer du deg ut akkurat til den plassen som du ønsker, nemmelig dit der fisken er! Du kan enkelt manøvrere og bevege deg akkurat dit du vil og være trygg på at du kan hive flua uten å være redd for å komme i konflikt med omgivelsene rundt. Båten er funksjonell, stødig og kjempegod å fiske fra. 

bilde23.jpg

På grunn av sin ”U”-form med to pongtonger som buer seg forover og opp i baugen bryter båten bølgene på en effektiv og god måte. (Foto over)

 

TRYGG OG STABIL

Fish Cat 4 DeLuxe består av 2 oppblåsbare pongtonger med separate luftkammere. Dette betyr at hvis uhellet skulle være ute og man punkterer båten (skjer sjelden), vil den alltid holde seg flytende. Dette er trygt å vite, særlig når det er kaldt i vannet. På grunn av båtens store pongtonger, er luftvolumet i Fish Cat 4 DeLuxe langt større enn i andre bellybåter. Dette gir en svært god stabilitet og trygghet. Båtens form og store luftvolum medfører at man sitter høyere i denne bellybåten enn i andre tilsvarende farkoster. Da blir kasteradiusen større, enten man skal benytte flue- eller slukstang. Det at man sitter relativt høyt i båten betyr også at det bare er deler av bena som til enhver tid må være under vann. Dette gjør at det blir mye enklere å padle og manøvrere båten. Det oppblåsbare setet, den gode ryggstøtten og båtens utforming gjør at man sitter bekvemt og holder seg tørrere. Det betyr at man ikke fryser så fort på kjølige dager. I denne bellybåten kan du fiske i timevis uten å bli sliten og lei.

 

ENKEL Å MANØVRERE

På grunn av båtens konstruksjon og gode seteløsning er Fish Cat 4 DeLuxe enkel, effektiv og rask å manøvrere. Ved hjelp av svømmeføttene (finnene) fra Outcast svinger og manøvrerer man båten ”på en 5-øring”. Båten forflytter seg raskt og presist dit du vil med bare noen få spark med svømmeføttene. Det fine med denne type båt er at man kan manøvrere og forflytte seg uten å måtte legge fra seg fiskestangen. Mens føttene dine manøvrerer båten kan du ha full konsentrasjon på å kaste flue og drive aktivt fiske der hvor fisken oppholder seg. Som regel ønsker man et bevegelig fiske der man lar seg flyte med strømmen eller beveger båten i den retning man ønsker med finnene. Noen ganger kan det også være aktuelt å bruke et anker for å feste seg på et bestemt sted i en gitt posisjon. Fra seteposisjonen er det enkelt å trekke fisken inn, lande den og eventuelt slippe den ut igjen.

 

INNREDNING

Foruten et behagelig sete, er båten utstyrt med 2 praktiske oppbevaringslommer på hver av pongtongene. Bak ryggen er det plass til håv, fisk, matpakke og annet utstyr. Hvis man ønsker kan man supplere båten med ekstrautstyr som bærestropper, ekkoloddholder, fiskestangholdere, stativ for oppbevaring av opp til 4 fiskestenger, anker etc. 

 

bilde43.jpg

Båten er enkel å bære med seg når man forflytter seg mellom fiskeplassene (foto over)

 

LAV VEKT – ENKEL Å FRAKTE

Fish Cat 4 DeLuxe veier bare 6,35 kg, og er både enkel og lett å bære med seg, også over lengre strekninger. Båten er lett og kompakt og kan uten problemer bæres inn på fjellet eller inn i skog og mark. Hvis man ønsker kan man enkelt montere bærestropper på båten, og bære båten med seg i oppblåst tilstand som en ryggesekk. På den måten får man raskt og effektivt fraktet båten fra ”Basecamp” til fiskeplassene.

bilde14.jpg

Fish Cat 4 DeLuxe bæres enkelt på ryggen ved hjelp av Outcast bærestropper.

 

Praktiske oppbevaringslommer:

bilde63.jpg bilde73.jpg

Praktiske oppbevaringslommer på pongtongene sikrer deg enkel tilgang til utstyret som du har med deg

bilde83.jpg bilde93.jpg

Oppblåsbart sete og høy sitteposisjon holder deg tørrere og varmere

 

KVALITET

En god bellybåt skal kjennes stabil og trygg når man bruker den. Dette er båt som du skal benytte i all slags vær og til alle årstider. Det er derfor viktig at du føler seg trygg og bekvem ombord, og at båten på alle måter holder god kvalitet.

Alle båtene fra Outcast er svært slitesterke. Fish Cat 4 DeLuxe er produsert i materialer som holder høy kvalitet og som er laget for å vare i mange år. Pongtongene består av en ”luftpølse/tube” som er laget i sterk vinyl. Denne er igjen trukket og forsterket med et spesialtrekk i armert PVC. Dette gjør at man kan trekke båten opp på stein, fjell og sand uten å være redd for den. Alle skjøter og sveiser er kvalitetssjekket og ventilene holder på luften slik de skal.

Hos Outcast blir alle båtene nøye kvalitetssjekket før de forlater fabrikken. Båtene blir alltid fylt med luft og testet slik at man får sjekket at ventiler, sveiser og sømmer holder på luften slik de skal. Alle materialer og komponenter som brukes i båtene er omhyggelig testet og kvalitetssikret før de benyttes i produksjonen. Alt dette til sammen gjør at båtene fra Outcast er i en klasse for seg selv.

Det er svært viktig for oss at alle båtene som vi leverer alltid lever opp til den gode standarden de er ment å holde. Ved siden av funksjonalitet og brukervennlighet er det nettopp den gode kvaliteten på produktene som gjør at båtene fra Outcast er verdens mest solgte båter i sin klasse. Vi vet at fornøyde kunder er den beste markedsføringen for båtene våre. Slik fungerer det i dag og slik skal det også fungere i framtiden. 

 

bilde53.jpg

 

PRAKTISK OPPBEVARINGSBAG

Fish Cat 4 LCS DeLuxe kan leveres med ekstrautstyr som en robust bag (foto over) og luftpumpe. Med denne båtpakken og ditt eget fiskeutstyr har du alt du trenger for å oppleve uforglemmelige stunder på vannet. Båten monteres eller pakkes sammen på bare noen få minutter.

 

Anbefalt tilbehør:

 • Svømmeføtter (finner)
 • Luftpumpe
 • Oppbevaringsbag
 • Flytevest
 • Bærestropper
 • Ekkoloddholder
 • Ekkolodd
 • Fiskestangholdere
 • Stativ for oppbevaring av fiskestenger
 • Anker / dreggpose etc
 • Lanterne (hvis fisking i skumring/mørket)
 • Vadebukser etc.

 

BELLY- OG PONTONGBÅTER HAR REVOLUSJONERT FLUEFISKESPORTEN

Bellybåter er relativt nye her i landet og ble først tatt i bruk i USA på 80 tallet. Disse båtene har raskt blitt veldig populære og har på mange måter ”revolusjonert” fluefiskesporten. Alle synes det selvfølgelig er veldig kjipt å stå på land med fiskestangen i hånden mens kompisen cruiser rundt på vannet med en bellybåt og trekker inn den ene fisken etter den andre. Å gli fram, stille og rolig, i bellybåt er en ubeskrivelig og veldig god følelse. Flere og flere oppdager denne fantastiske måten å fiske på. Alle som har prøvd en bellybåt til flue- eller slukfiske blir ”frelst”.

Ved hjelp av en belly- eller pontongbåt åpner det seg helt nye muligheter som du før bare kunne drømme om. Å fiske fra en pontong- eller bellybåt er noe av det morsomste og mest spennende man kan gjøre. Bare tenk deg tanken på å ligge med båten utenfor sivet og hive flua eller wobbleren rett inn og foran snuten på de store og sultne gjeddene! Den følelsen er helt ubeskrivelig! Når man har sett en slik båt i bruk, ønsker man ofte også å prøve en selv. De fleste skiller da etterpå mellom ”før jeg fikk bellybåten og etter at jeg fikk bellybåten”. Med en bellybåt fra Outcast åpner det seg opp en helt ”ny verden” med masse nye muligheter!

bilde103.jpgbilde11.jpg

 

Uttalelser fra brukere av Outcast Fish Cat 4 DeLuxe:

 1. Fish Cat 4 Deluxe Float Tube Date: July 5, 2010 My sons and I have used U-Boat style float tubes for the past 6 years as they were the lightest to pack to remote locations. Although easy to pack, they offered very little stability and had the tendency to tip forward. Also, when the wind/chop kicked up on the lake, it felt as if we were going to flip over. Not good!I finally bucked-up and purchased three of the Fish Cat 4 Deluxe Float Tubes. Although they are heavier to pack, it was well worth it! The set-up/take-down time was a fraction of what we were used to and once on the water, we were fishing in luxury.These tubes are very stable in the water, and our fishing is no longer interrupted when the wind comes off the surrounding mountains. Sitting higher up in the water allows us to stay warmer, we have better visibility, and kicking around the lake is easy as the design of this tube allows them to glide effortlessly. These float tubes are built to last and are definitely worth the extra $$$.The only thing I would add is Velcro straps on top of the pockets to be used as rod holders and they should strengthen the thin plastic arms on the stripping tray.
 2. Great product Date: January 18, 2010 Above water float tubes are the best IMO. this tube is great, I tried this one, the cumberland, and another one where you sit in the water. The cumberland is very good, but I do like the inflatable seat a bit more for comfort (just a bit). However the seats air valves are different than what I've ever seen before and I had to hand pump them while carrying a blower for the rest of the tube. I can still get it ready in less than 10 minutes but a different valve might have made it 2 minutes with less baggage. I will be on a search for a better system for next year.
 3. Great Tube Date: August 24, 2009 This is my 4th tube and by far the best. Sturdy, stable, and comfortable. Pockets stay upright and out of the water. Seat and back fill with air to accomodate upright sitting for extended fishing. Great tube for the 200# flyfisherman.
 4. Best buy Date: May 11, 2009 I have used this float tube for over a year now and i mean used and abused it and it still works great.the only thing i would say can be improved apon would be to replace the cheap plastic things that hold the valve caps to the tube, with something a little stronger
 5. Portable and Comfortable Date: February 3, 2009 I strongly recommend this float tube. Im not a big fan of the pontoon style, however this personal watercraft exceeded all my expectations. Spend a little more on the Fish Cat 4 and get the Deluxe, the air up seats are so comfortable. Can't beat the price for the quality. Room in the back for small ice chest, sit with knees above the water, and great storage pockets on either side.
 6. Fish Cat 4 Deluxe Float Tube Date: December 1, 2008 I have been using float tubes for more than twenty years and this is by for the best that I have had. It is very easy to inflate and is very stable on the water. The seat is very comfortable and keeps you out of the water which extends time on the water in cold weather. It moves very easily in the water but a small anchor is sometimes needed in windy comditions. I highly recomend this tube to everyone.
 7. Best tube ever Date: October 16, 2008 I dont know if is dumb luck or not but Ive fished the same lake for over 20 years and never caught over a 3lb. bass there and then I got this tube that I sit higher out of the water and the first time I used it I caught a 3.5 and a 7lb. er. Both of them we on 10foot casts. I think its much more stealthy .
 8. Fish Cat 4 Deluxe Float Tube Date: August 18, 2008 Excellant float tube. Having left and right main fill bladders is great. The float seat is great for a long day out fishing. Lots of good storage room, but bring a dry bag for the storage area behind the seat. Easier to maneuver than the float tubes, that do not have an inflatable seat. Easy to inflate and deflate. Well worth the price.
 9. Great Little Boat Date: March 24, 2008 This craft is built to last, with an extremely tough shell and easy to maneuver in the wind.
 10. Fish cat 4 deluxe float tube (red) Date: March 19, 2008 I own sereral float tubes. The Fish Cat 4 Deluxe Float Tube is good float tube. Excellent color (red) has high visasbility in water. Air bladder seat keeps you up and out of the water. Plenty of storage. Drink holders a definate a plus. The only downfall I noticed is the adjustable apron pops off at will, my suggestion is to permanently attached it. Overall I would recommend this tube to all my fellow float tubers.
 11. Advantages: Ease of use, Performs well, Quality, Style/Design, Value for money
 12. "I don't have many float tubes to compare this too but the biggest thing I noticed thats different is where you sit in the water. In the Fish Cat your sitting much higher which definitely allows for more varied casting at greater distances with a much better view of the water.I found the folding lap table very handy and had no problems using it for removing hooks and tying on flies/lures. The tape measure was more handy then I would have thought. It was very easy to get a measurement of the fish while removing the hook which made the release time back into the water much faster.I think the above reviewer didn't realize it's meant to be a net on top of your lap not an actual table. Probably my favorite part of the whole setup.The seat is very comfortable and allows for lots of adjustment through out the day.
 13. After buying this i wouldn't even consider the other brands it's more then worth the extra money. The more expensive fat cat could be worth it.Be sure to look into the rod holder, carrying case and anchor. All very worthy investments."

 

Dimensjoner
Størrelse i oppblåst tilstand 112 x 137 cm
Pongtongdiameter 30,5 cm
Vekt 6,35 kg
Pontong-materialer Vinyl og PVC
Ramme -
Årelengde -
Fotstøtte -
Oppbevaringslommer -
Klargjort for motor -
Generelt
Lastekapasitet 113,5 kg
Farge Orange
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis