Produktbilde

Aluminiumspram - Jon 13 fot

Båten flyter høyt i vannet og kommer til over alt der man ønsker. Du trenger ikke være redd for å trekke den over steiner og den har en stor og stabil anleggsflate når du skal legge den inntil land.

Varenr. Variant Lager Pris inkl. mva
ME-13JONGR Jon 13 fot - Grønn Kontakt oss 16.990,-
ME-13JONSI Jon 13 fot - Silver Kontakt oss 15.990,-

En brukervennlig og god jakt, fiske og fritidsbåt.

Dette er en romslig og god fiske- og jaktbåt. Det er god plass i båten i forhold til størrelsen og båten er lett å manøvrere blant siv, steiner og ulendt farvann. Båten veier kun 40 kg.

Denne aluminiumsprammen er helt unik. Båten er svært lett, utrolig robust og veldig praktisk. Dette er en drøm av en båt når man skal ut for å fiske ørret, gjedde eller annet.

Båten flyter høyt i vannet og kommer til over alt der man ønsker. Du trenger ikke være redd for å trekke den over steiner og den har en stor og stabil anleggsflate når du skal legge den inntil land.

 

God og romslig i forhold til størrelsen

I denne båten har du god plass til fiskesaker og annet som du måtte trenge på turen.

 

1dc2f09ed976965ce73.jpg 15288725228a5e0dfe7.jpg
Båten er fin, lett og stabil å ro. Det er ikke mye kraft som skal til for å drive 40 kg aluminiumspram framover i vannet.

 

Lett og rask

Pga. av den lave vekten går båten overraskende fort, selv med en liten motor.

 

Enkel å frakte

Båten er lett å frakte, trekke opp på land, og ellers håndtere for en person. Dette er et viktig poeng når man er alene på hytta og skal ut på vannet for å fiske.


Ideell i kombinasjon med elektrisk motor

Båten egner seg ypperlig i kombinasjon med en liten elektrisk motor. I mange vann på fjellet er det forbudt med bensindrevet motor. Da er en elektrisk motor en fin løsning og en flott mulighet til å komme seg ut på vannet, både raskt, sikkert og ikke minst lydløst.

 

Fordeler med denne aluminiumsbåten:

  • Svært lav vekt - lett å løfte
  • Solid og robust
  • Rask
  • Lite vedlikehold
  • Enkel å håndtere, både på land og i vannet
  • Lang levetid - svært solide og varige
  • Miljøvennlig

 

Solid og sterk 

Jon 14 fot pram er laget av den aller beste og mest solide sjøvannsbestandige aluminiumen (AL-H36) som finnes i markedet. Aluminium er svært sterkt og holdbart, men er også langt lettere enn både tre, glassfiber, plast og stål. Aluminium er dobbelt så sterkt som glassfiber, og varer i nærmest ubegrenset tid. Dessuten er aluminium miljøvennlig og 100 % resirkulerbart.

Denne båten trenger du ikke være redd for å dra opp på stein og sand. Den varer nesten evig.

 

Lite vedlikehold

Aluminium er nesten vedlikeholdsfritt. Denne båten trenger du ikke være redd for å etterlate deg på hytta ved fjellet eller i skogen. Trekk den opp på land og snu den rundt. Det er nok.

Når du eier en aluminiumsbåt er du totalt fri for bekymringer.

Spør oss også om en god pakkepris på både båt og motor! Vi har også fine elektriske motorer som vil passe til denne båten.

 

14d11e03be62c4417e72.jpg

Kvalitet i alle ledd

West System Norge AS tilbyr Norges bredeste og beste utvalg av små, funksjonelle og rimelige aluminiumsbåter. Etter mange år i bransjen har vi funnet fram til de aller beste og mest funksjonelle aluminiumsbåtene som finnes på markedet.

Alle våre aluminiumsbåter er produsert med strenge kvalitetskontroller i alle produksjonsledd og holder alltid høy kvalitet. De er laget for å holde i mange, mange år.

Dimensjoner
Lengde 396 cm
Bredde 120 cm
Høyde 41 cm
Vekt 40 kg
Generelt
Lastekapasitet 278 kg
Maks personer 3
Maks motor 6 hk
Maks motorvekt 32 kg
Lengde motorstamme Kort
Aluminiumstykkelse bunn 1,2 mm
Aluminiumstykkelse side 1,2 mm
CE-Kategori D
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis