Produktbilde

Starcraft Alaskan Lux 15 fot

Båten veier kun 122 kg. Dette er ikke mye når man tar båtens soliditet, størrelse og soliditet i betraktning.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

SE PRISLISTE FOR ALUMINIUMSBÅTER HER

 

Stødig, solid og robust tur- og fiskebåt

Legg merke til båtens design og form. Denne båten er bygget for mye sjø og tøff behandling. Alaskan Lux 15 er virkelig en kraftplugg med identitet og særegne egenskaper.

 

Fordeler ved denne båten:

 • Lav vekt i forhold til størrelse, soliditet og skrogform
 • Meget stabil
 • Masse plass og stort lastevolum – praktisk innredet
 • Solid og robust
 • En uovertruffen fiskebåt
 • Rask – krever liten motor i forhold til båtens størrelse
 • Lite vedlikehold
 • Enkel å håndtere
 • Lang levetid
 • Miljøvennlig
 • Leveres med holdere for fiskestenger på begge sider i båten

 

12d79644d57834515be7.jpg

 

Vi menn Båt skriver om Alaskan lux 15:

”Denne femten-foteren fra Starcraft er både enkel, solid og veldig stødig. En god bruksbåt med andre ord, som ikke koster spesielt mye heller.”

”Det som skiller den fra konkurrentene er de forholdsvis høye skrogsidene som voluminøs følelse om bord. Den er også veldig stabil og føles veldig trygg å oppholde seg i.”

”Og når vi snakker om sikkerhet. Alaskan 15 har et teppelignende belegg på dørken med meget godt feste selv når det er vått.”

”Båten vi kjører på test har en Honda 20-hester montert, og det gir båten mer enn gode nok ytelser for normal bruk.”

”Ellers skal det nevnes at båten er synkefri, har praktisk farge innvendig og at innredningen med to tofter og to enkeltbenker føles fornuftig og gjennomtenkt. Alt i alt en praktisk, solid og rimelig bruksbåt som egner seg godt til fiske.”

 

Våre kunder skriver om Starcraft Alaskan Lux:

”Jomfruturen med Starcraft Alaskan Lux unnagjort på 71 grader nord i frisk sørlig bris med 15 hk Yamaha. Til de grader vellykket. Båten oversteg mine forventninger. Supert!”

”Har nå vært 5-6 turer to siste dager og prøvd ut båten ytterligere. Det viser seg at den er meget stabil og trygg ved meget krappe svinger ved fullt gasspådrag. Også stabil ved hurtige vektforskyvninger under fart.

Veldig fin og komme i land med på langgrunne steder grunnet skrogformen.

Båten vekte en viss oppsikt blant noen av de lokale yrkesfiskerne som hadde mange spørsmål å komme med og som sa at de rett og slett likte båten, både av utseende og det de hadde observert av båten under fart.

Som sagt, dette var en meget positiv opplevelse som nok oversteg mine forventninger til båten”

 

Beskrivelse

Alaskan Lux 15 er en kraftig og solid båt, men har allikevel en moderat vekt.

Båten veier kun 122 kg. Dette er ikke mye når man tar båtens soliditet, størrelse og soliditet i betraktning.

Dette er en allround fritid- og hyttebåt med mange bruksmuligheter. Båten er perfekt å fiske fra, men også ideell til bade- og koseturer blant holmer og skjær. Den egner seg også til vannsport hvis man utstyrer den med en 25 eller 30 hk.

 

Høyt fribord

Alaskan Lux 15 har et ekstra høyt fribord, og er svært robust laget. Dette betyr at båten er konstruert for å tåle mye sjø og høye bølger. Den er godkjent for 35 hk. Fordi båten veier så lite gir den overraskende høy fart, selv med en ganske liten motor. Båten er lettplanende og går pent i vannet.

1c10aee711efd9896fe6.jpg 1057f271edf8d17f33d6.jpg161e30bf55b7652777d6.jpg 181b00fe7ed00985aea5.jpg

Legg merke til båtens praktisk og funksjonelle innredning.Båten er utstyrt med 2 tofter (foran og bak) og to sittebenker midt i båten. Dette gir en optimal "romløsning" og skaper stor bruksplass midt i båten. Dette er veldig praktisk, enten man skal ha med seg mye bagasje, man er en familie med flere barn eller man skal fiske, trekke garn og ruser osv.Båten er utstyrt med flat dørk, og både dørken og sittebenkene er kledd med et sklisikkert, vanntett og pent belegg som gir båten et fint, praktisk og stilfullt preg.

 

Stilig og pen

Alaskan Lux 15 er stilig å se på og skrogsidene er malt i en pen og dus gråfarge med noen fargede pyntestriper. Hvis du ser på bildene er skroget buet oppover i baugen. Dette gjør båten pen, men også svært sjødyktig. Den er laget for å møte høye bølger. Dette er med andre ord en båt man trygt kan bruke langs hele norskekysten. Vi har blant annet solgt en del båter nordover, blant annet til Finmark. Der er ikke sjøen alltid kjent for å være flat, men Alaskan 15 mestrer også disse barske omgivelsene.

1f15b8e667f69fcde654.jpg

Båten er utstyrt med fiskestangsholdere på både styrbord og babord side.

 

Bedre og mer praktisk bruksbåt enn dette er det vanskelig å få tak i

Alaskan Lux 15 er en perfekt og svært funksjonell bruksbåt som anbefales på det varmeste.

Skroget er designet og utviklet for å gå lett med små motorer. Selv med en relativt liten motor (10-15 hk) går den bra i sjøen, også med last ombord. De fleste av våre kunder velger allikevel denne båten med en 20-30 hk. Da har man masse kraft til å dra båten opp i plan når det er flere personer og mye last om bord. Med en slik motorstørrelse er denne båten en virkelig ”økonomisk gunstig milsluker”.

 

En allround båt

Alaskan 15 er en superfin ”allround” hyttebåt som dekker mange behov. Med denne båten kan du stå på wakeboard og vannski, dra på holmetur og dra ut i havgapet for å ta storfisken. Båten er robust og tåler både bølger og ruskevær. Dette er en typisk ”bruksbåt som du ikke trenger å være så redd for”. Denne båten er svært stabil og stødig i vannet. Båten egner seg også godt på et fjellvann der det er mye stein og ellers tøffe klimatiske forhold.

 

Solid, sterk og holdbar

Alaskan Lux 15 fot er laget av den aller beste og mest solide sjøvannsbestandige aluminiumen

(AL-H36) som finnes i markedet. Dette er den samme kvaliteten som blant annet benyttes til produksjon av fly. Aluminium er lettere og dobbelt så sterkt som glassfiber, og varer i nærmest ubegrenset tid. Dessuten er aluminium miljøvennlig og 100 % resirkulerbart.

Denne båten trenger du ikke være redd for å dra opp på stein og sand. Den varer nesten evig!

 

Lite vedlikehold

Aluminium er nesten vedlikeholdsfritt. Denne båten trenger du ikke være redd for å etterlate deg på hytta ved fjellet eller i skogen. Trekk den opp på land og snu den rundt. Det er nok.

Når du eier en aluminiumsbåt som denne er du totalt fri for bekymringer.

 

Aluminium = Lav vekt og stor styrke

Aluminium er svært sterkt og holdbart, men er også langt lettere enn både tre, glassfiber, plast og stål. De fleste som anskaffer seg en aluminiumsbåt av denne typen blir overrasket over hvor robust og god den er.

 

Kvalitetsbåter

West System Norge AS tilbyr Norges bredeste og beste utvalg av små, funksjonelle og rimelige aluminiumsbåter. Etter mange år i bransjen har vi funnet fram til de aller beste og mest funksjonelle aluminiumsbåtene som finnes på markedet. Våre båter er produsert på fabrikker som alltid setter kvalitet, holdbarhet og soliditet i høysetet. Båtene går gjennom strenge kvalitetskontroller i alle produksjonsledd. Hver båt blir nøye kontrollert og sjekket før de pakkes og sendes til oss. De er laget for å holde i mange, mange år.

 

Vår visjon

Vår visjon og hovedmål er alltid å være best og billigst på små funksjonelle båter, og spesielt på aluminiumsbåter. Vår forretningsidé er å tilby et stort utvalg av gode, solide og funksjonsriktige båter til så lave priser at så mange mennesker som mulig har råd til å kjøpe dem. Dette er tankegangen bak alt vi gjør, fra vår egen produksjon til innkjøp av båter fra fabrikker fra hele verden.

Det tilbys mange ulike typer båter på det norske markedet og kvaliteten på det som tilbys varierer. Vi setter alltid kvalitet og soliditet i høysetet og når du kjøper en båt hos oss skal du vite at du har fått mye for pengene.

Til nå har vi lykkes med vårt mål. Ingen i Norge selger så mange båter som det vi gjør, og våre kunder er vår viktigste markedsføringskanal. Hvis man er fornøyd den båten man har kjøpt, så forteller man gjerne dette til naboen.

 

11674f5031a58cbb10e2.jpg

Alaskan Lux 15 er god å fiske fra. Den ligger fjellstøtt på vannet og en eller flere personer kan stå å fiske fra båten.

 

129d8757de8ff83416f2.jpg

Man kan hvis man ønsker også montere ekstra seter på de eksisterende toftene.

Dimensjoner
Lengde 4,55 m
Bredde 1,73 m
Vekt 122 kg
Generelt
Lastekapasitet -
Antall personer 4 stk
Maks motor 35 hk
Maks motorvekt -
Farge Lakkert skrogside utvendig
CE-godkjent Ja
Usynkbar Ja
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis