Produktbilde

Starcraft Voyager DeLuxe 14 fot

Voyager DeLuxe 14 fot er laget av den aller beste og mest solide sjøvannsbestandige aluminiumen.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

SE PRISLISTE FOR ALUMINIUMSBÅTER HER

En solid hyttebåt med mange bruksområder!

En perfekt hytte, tur- og fiskebåt

Voyager DeLuxe 14 fot er den perfekte båten for alle som vil ha en ujålete båt som kan brukes til absolutt alt: vannsport, badeturer, fiske, transport og frakt. Båten passer like godt på fjell- og innlandsvann som ved kysten. Båten har ypperlige kjøreegenskaper og er stødig og god i sjøen.
 

1fa59d85e237ae8771210.jpg

Fordeler ved denne båten:

• Lav vekt i forhold til størrelse, soliditet og skrogform

• Meget stabil

• Masse plass og stort lastevolum – praktisk innredet

• Solid og robust

• En uovertruffen fiskebåt

• Rask – krever liten motor i forhold til båtens størrelse

• Lite vedlikehold

• Enkel å håndtere

• Lang levetid

• Miljøvennlig

• Leveres med holdere for fiskestenger på begge sider i båten

 

Beskrivelse

Stabiliteten og den gode plassen om bord gjør dette til en familiebåt i ordets beste forstand. Båten er stiv og retningsstabil, og dermed svært behagelig å kjøre, uansett fartsområde. Båten blir likt av alle, både unge og gamle.

Voyager 14 er en kraftig og solid båt, men veier kun 104 kg.

Dette betyr at det ikke er noen problemer med å håndtere denne båten også på land.

Båten er malt i en dyp mørkeblå farge, og framstår som svært pen og strøken.

Dette er båten for de som vil ha en solid, trygg, lett og pen båt.

15c9d6fbee994fe47649.jpg

Allsidig og bruksvennlig

Dette er en allround fritid- og hyttebåt med mange bruksmuligheter. Båten er perfekt å fiske fra, men også ideell til bade- og koseturer blant holmer og skjær. Voyager DeLuxe 14 har et høyt fribord, og er solid laget. Dette betyr at båten er konstruert for å tåle mye og den er godkjent for hele 35 hk. Fordi båten veier så lite gir den overraskende høy fart, selv med en liten motor. Båten er lettplanende og går pent i vannet.

Båten leveres med fiskestangholdere både på babord og styrbord side som standard.

 

Praktisk innredning

Voyager DeLuxe 14 er overraskende stor og romslig, og man får følelsen av å være i en større båt enn det det egentlig er. Båten er utstyrt med kraftige og funksjonelle bærehåndtak både foran og bak på båten.

Båten har 3 store og gode tofter. Dette gir en god "romløsning" og skaper en fin komfort for de som er om bord.

106a0caa13f3eaee0629.jpg 166fd858ea88d3531038.jpg

En funksjonell flerbruksbåt

Voyager DeLuxe 14 er en perfekt og svært funksjonell bruksbåt som anbefales på det varmeste.

Skroget er designet og utviklet for å gå lett med små motorer. Selv med en relativt liten motor (9,8-15 hk) går den bra i sjøen. De fleste velger allikevel denne båten med en 20-30 hk. Da har man masse kraft til å dra båten opp i plan når det er flere personer og mye last om bord.

Voyager 14 er en superfin ”allround” hyttebåt som dekker mange behov. Med denne båten kan du dra på holmetur og kjøre ut i havgapet for å ta storfisken. Båten har et høyt fribord, er robust og tåler både bølger og ruskevær langs kysten.

Dette er en typisk ”bruksbåt som du ikke trenger å være så redd for”. Samtidig er den både pen og strøken båt og se på. Båten er svært stabil og stødig i vannet. Båten egner seg også godt på et fjell- eller skogsvann der det er mye stein og sand langs land.

1bcc93007fe69b4b70e7.jpg
Vi selger mange Voyager 14 med Honda 20 hk. Dette er en meget god kombinasjon. Med en 20 hk får man utnyttet båtens gode potensial. Ønsker man ikke så mye kraft og styrke, er det heller ingen ting i veien med å sette på en mindre motor.

 

Solid, sterk og holdbar

Alaskan Lux 15 fot er laget av den aller beste og mest solide sjøvannsbestandige aluminiumen

(AL-H36) som finnes i markedet. Dette er den samme kvaliteten som blant annet benyttes til produksjon av fly. Aluminium er lettere og dobbelt så sterkt som glassfiber, og varer i nærmest ubegrenset tid. Dessuten er aluminium miljøvennlig og 100 % resirkulerbart.

Denne båten trenger du ikke være redd for å dra opp på stein og sand. Den varer nesten evig!

 

Lite vedlikehold

Aluminium er nesten vedlikeholdsfritt. Denne båten trenger du ikke være redd for å etterlate deg på hytta ved fjellet eller i skogen. Trekk den opp på land og snu den rundt. Det er nok.

Når du eier en aluminiumsbåt som denne er du totalt fri for bekymringer.

1f169b467d16a5a25416.jpg 1f4612764640bc9a0f96.jpg
11db4588f7581c133536.jpg 17f1f46525eb122dc1b5.jpg
Legg merke til de praktiske fiskestangholderne som er festet i siden på hver side av båten. Ved hjelp av disse kan man oppbevare stengene trygt og oversiktlig når man foretar transportetapper. Voyager 14 De Luxe har et høyt fribord, noe mange barnefamilier setter pris på.

 

Aluminium = Lav vekt og stor styrke

Aluminium er svært sterkt og holdbart, men er også langt lettere enn både tre, glassfiber, plast og stål. De fleste som anskaffer seg en aluminiumsbåt av denne typen blir overrasket over hvor robust og god den er.

 

Kvalitetsbåter

West System Norge AS tilbyr Norges bredeste og beste utvalg av små, funksjonelle og rimelige aluminiumsbåter. Etter mange år i bransjen har vi funnet fram til de aller beste og mest funksjonelle aluminiumsbåtene som finnes på markedet. Våre båter er produsert på fabrikker som alltid setter kvalitet, holdbarhet og soliditet i høysetet. Båtene går gjennom strenge kvalitetskontroller i alle produksjonsledd. Hver båt blir nøye kontrollert og sjekket før de pakkes og sendes til oss. De er laget for å holde i mange, mange år.

 

Vår visjon

Vår visjon og hovedmål er alltid å være best og billigst på små funksjonelle båter, og spesielt på aluminiumsbåter. Vår forretningsidé er å tilby et stort utvalg av gode, solide og funksjonsriktige båter til så lave priser at så mange mennesker som mulig har råd til å kjøpe dem. Dette er tankegangen bak alt vi gjør, fra vår egen produksjon til innkjøp av båter fra fabrikker fra hele verden.

Det tilbys mange ulike typer båter på det norske markedet og kvaliteten på det som tilbys varierer. Vi setter alltid kvalitet og soliditet i høysetet og når du kjøper en båt hos oss skal du vite at du har fått mye for pengene.

Til nå har vi lykkes med vårt mål. Ingen i Norge selger så mange båter som det vi gjør, og våre kunder er vår viktigste markedsføringskanal. Hvis man er fornøyd den båten man har kjøpt, så forteller man gjerne dette til naboen.

1cab94dbbdab1e99d994.jpg
Det er stor og god lasteplass om bord.

1bfd0475fc8f05333093.jpg
Du trenger ikke være redd for å dra på langtur med Voyager 14. Den er bygget for å tåle mye sjø og høye bølger.

 

Dimensjoner
Lengde 4,32 m
Bredde 1,73 m
Vekt 104 kg
Generelt
Lastekapasitet -
Antall personer 5 stk
Maks motor 35 hk
Maks motorvekt -
Farge Lakkert skrogside utvendig
CE-godkjent Ja
Usynkbar Ja
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis