Produktbilde

Starcraft Canadian 12 fot

Veldig mange ønsker seg en lett og solid båt på hytta som kan håndteres av en person. For alle som ønsker seg en slik båt, vil dette trolig være et førstevalg.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

SE PRISLISTE FOR ALUMINIUMSBÅTER HER

Kun 51 kg!

Dette er en prisgunstig og solid båt som vi anbefaler på det varmeste.

Det første man kan si om denne båten er følgende: Lett, solid, rask og prisgunstig.

Starcraft Canadian kommer i 12 (51 kg) og 14 fot (59 kg).


Båten veier kun 51 kg.
Båten planer med 4-5 hk!
 

Stikkord for denne båten:

• Svært lav vekt – lett å løfte

• Solid og robust

• Rask – krever liten motor

• Lite vedlikehold

• Veldig enkel å håndtere, både på land og i vannet

• Lang levetid

• Miljøvennlig

 

139fc6d96e1991f077b16.jpg 114d53139b7d2795b2516.jpg
Båten er praktisk innredet og rommer mye til å være bare 12 fot.

 

Veldig praktisk i bruk

Canadian 12 har mange fordeler. Båten veier mindre enn alle glassfiberbåter i samme størrelse, og er veldig praktisk å håndtere både på land og ikke minst i vannet. Båten har uvanlig stor utnyttelsesplass i forhold til størrelsen. Denne båten er enkel å håndtere for en person pga den lave vekten.

Veldig mange ønsker seg en lett og solid båt på hytta som kan håndteres av en person. For alle som ønsker seg en slik båt, vil dette trolig være et førstevalg.

 

Lett og overraskende rask

Pga. av lav vekt og båtens unike konstruksjon går båten enkelt og raskt opp i plan. Båten skyter en overraskende stor fart, selv med en liten motor. Til denne båten selger vi alt fra 2,3 hk til 10 hk, men man vil merke at båten går riktig så bra med en 6 hk på hekken. En del velger også en elektrisk motor.

Båten flyter høyt i vannet og kommer til der andre tilsvarende båter må melde pass. Båten er perfekt å ro, også for de minste barna!

 

Enkel å frakte

Båten er lett å frakte, trekke opp på land, og ellers håndtere for en person. Dette er et viktig poeng når man er alene på hytta og skal ut på vannet for å fiske.

Båten er godkjent for hele 10 hk, men egner seg også ypperlig i kombinasjon med en mindre bensinmotor eller en liten elektrisk motor. Dette er kort sagt den ideelle båten både ved kysten, fjorder, vann og innsjøer.

 

Solid, sterk og holdbar

Canadian 12 er laget av den aller beste og mest solide sjøvannsbestandige aluminiumen

(AL-H36) som finnes i markedet. Dette er den samme kvaliteten som blant annet benyttes til produksjon av fly. Aluminium er lettere og dobbelt så sterkt som glassfiber, og varer i nærmest ubegrenset tid. Dessuten er aluminium miljøvennlig og 100 % resirkulerbart.

Denne båten trenger du ikke være redd for å dra opp på stein og sand. Den varer nesten evig!

1668561b0d5b12d54e514.jpg 1c2bb15f9d4ab3f56f714.jpg
11b3795b75c5037a22112.jpg 1180343c21e31c387cf11.jpg
På disse bildene ser man Canadian 12 fot med en Tohatsu 6 hk på hekken. Båten skyter enkelt opp i plan og gjør god fart, selv med en så liten motor.

 

Lite vedlikehold

Aluminium er nesten vedlikeholdsfritt. Denne båten trenger du ikke være redd for å etterlate deg på hytta ved fjellet eller i skogen. Trekk den opp på land og snu den rundt. Det er nok.

Når du eier en aluminiumsbåt som denne er du totalt fri for bekymringer.

 

Aluminium = Lav vekt og stor styrke

Aluminium er svært sterkt og holdbart, men er også langt lettere enn både tre, glassfiber, plast og stål. De fleste som anskaffer seg en aluminiumsbåt av denne typen blir overrasket over hvor robust og god den er.

 

Kvalitetsbåt

West System Norge AS tilbyr Norges bredeste og beste utvalg av små, funksjonelle og rimelige aluminiumsbåter. Etter mange år i bransjen har vi funnet fram til de aller beste og mest funksjonelle aluminiumsbåtene som finnes på markedet. Våre båter er produsert i USA på en familieeid fabrikk som har produsert kvalitetsbåter i over 100 år.

Båtene fra Starcraft går gjennom strenge kvalitetskontroller i alle produksjonsledd og holder alltid høy kvalitet. De er laget for å holde i mange, mange år.

Aluminiumsbåter er svært utbredt i USA, og i USA er Starcraft alltid synonymt med kvalitet og soliditet.

1a21ab258f1126fcbc19.jpg 1d53f6b5a2937f3bd079.jpg

Vår visjon

Vår visjon og hovedmål er alltid å være best og billigst på små funksjonelle båter, og spesielt på aluminiumsbåter. Vår forretningsidé er å tilby et stort utvalg av gode, solide og funksjonsriktige båter til så lave priser at så mange mennesker som mulig har råd til å kjøpe dem. Dette er tankegangen bak alt vi gjør, fra vår egen produksjon til innkjøp av båter fra fabrikker fra hele verden.

Det tilbys mange ulike typer båter på det norske markedet og kvaliteten på det som tilbys varierer. Vi setter alltid kvalitet og soliditet i høysetet og når du kjøper en båt hos oss skal du vite at du har fått mye for pengene.

Til nå har vi lykkes med vårt mål. Ingen i Norge selger så mange båter som det vi gjør, og våre kunder er vår viktigste markedsføringskanal. Hvis man er fornøyd den båten man har kjøpt, så forteller man gjerne dette til naboen.

1102f9ebcc88e2920d98.jpg
Aluminiumsbåtene som vi leverer er svært solide. Det betyr at du ikke trenger å være redd for å trekke dem opp på stein, sand og grus. Canadian 12 er utstyrt med 3 stk behagelige tofter som alle er skumfylt slik at båten holder seg flytende selv om uhellet skulle være ute og den skulle fylles med vann.

Perfekt i kombinasjon med en elektrisk motor

Spør oss gjerne om hvilken elektrisk motor vi anbefaler til denne båten. Båten egner seg nemmelig ypperlig i kombinasjon med en elektrisk motor. I mange vann på fjellet er det forbudt med bensindrevet motor. Da er en elektrisk motor en fin løsning og en flott mulighet til å komme seg ut på vannet, både raskt, sikkert og ikke minst lydløst.

196b9d0234de764c0352.jpg
Canadian 12 fot er godkjent for motorer opp til 10 hk.

 

Dimensjoner
Lengde 3,58 m
Bredde 1,42 m
Vekt 51 kg
Generelt
Lastekapasitet -
Antall personer 3 stk
Maks motor 10 hk
Maks motorvekt -
Farge Lakkert skrogside utvendig
CE-godkjent Ja
Usynkbar Ja
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis