Produktbilde

Grand RIB 275 Base

Grand RIB Base tar sjø, bølger og slag godt. Båten er retningsstabil og stødig i vannet. Dette er ikke minst viktig når man benytter båten som slepejolle eller som robåt.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

SE PRISLISTE PÅ GRAND-MODELLENE HER

En ”RIB” er en båt med glassfiberskrog og gummipongtonger. Grand RIB kombinerer det beste fra to båttyper: Den har kjøreegenskapene til glassfiberbåter og vekt og stabilitet til gummibåter.

Grand Base er grunnmodellen i den lille Grand-serien. Base leveres som ren båt uten ekstra innredning. Du som bruker kan selv kan velge hvordan innredningen skal se ut, eller om det skal være noe innredning i det hele tatt. Her får man altså en helt åpen båt med mye plass. Hvis du ønsker kan du for eksempel oppgradere og innrede båten med jockey-konsoll, targabøyle, seter etc.

Grand RIB Base 275 er perfekt som jolle- og hyttebåt.

 

STANDARD UTSTYR

Aluminiumsårer

Fotpumpe

Reparasjonssett

Løftekroker/innvendige fester for daviter

1 stk tofte

Kraftig bærehåndtak i baug og akter

Fender- og sprutlist

grandlogo2.jpg

EKSTRAUTSTYR

Myk baugpute

Heltrekk (havnepresenning)

 

DOBBEL BUNN

Alle Base-modellene er produsert med dobbel bunn (innerliner). Dette gir en sterk konstruksjon, men også en flat og behagelig dørk (gulv).

Grand RIB Base tar sjø, bølger og slag godt. Båten er retningsstabil og stødig i vannet. Dette er ikke minst viktig når man benytter båten som slepejolle eller som robåt. Fordi båten har en V-formet kjøl vil den alltid ligge stabilt og fint etter "moderskipet" når den benyttes som slepebåt. Denne kjølkonstruksjonen gjør at den ikke så lett blir tatt av hekkbølgen og bølger fra siden.

 

RASK OG STABIL

Grand RIB Base er en perfekt ungdomsjolle som virkelig går unna selv med en relativt liten motor på hekken. Båten kan utstyres med jockey konsoll og fjernstyring eller ekstra tofte.

 

bilde 1.jpg

Det unike Grand skrog er designet for trygg og raskt fart på vannet.

 

12d3c4625067bb5b59c3.jpg

Grand er kvalitet tvers igjennom. De elegante håndtakene på hver side av pongtongen er både sikre og praktiske.

bilde 3.jpg

Solide årefester gjør at du trygt kan ro under alle forhold og du slipper å være redd for at ting skal gå i stykker hvis du bruker litt krefter.

16fc8ff6bbfabb48d1e2.jpg

Grand leveres med et forsterket og solid akterspeil.

 

Dimensjoner
Lengde 275 cm
Bredde 155 cm
Vekt 45 kg
Generelt
Maks motor 10 hk
Antall personer 3 stk
Dukmateriale Polyesterarmert PVC
Farge Hvit
Solution by DOTS as | Powered by Flexis