Produktbilde

Honwave T35-AE m/aluminiumsdørk

I forhold til tilsvarende gummibåter på markedet, får du virkelig mye båt for pengene her. Dette er gummibåten for de kresne.

12.190,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: T35-AE

anvendelig gummibåt med mange bruksområder

Dette er virkelig en ”allrounder”. Noen bruker den som lettbåt etter en stor båt og andre bruker den som en ren hyttebåt, enten ved sjøen eller på fjellet. Honda gummibåter skiller seg fra andre gummibåter ved at de er så sterke og solide. Derfor kan denne 3,5-metern og ”storebroren” på hele 4 meter trygt anbefales som hyttebåt/turbåt for hele familien. Dette er virkelig et rimelig og godt alternativ til mange glassfiberbåter.

honwavelogo.JPG

 

Denne båten egner seg godt som slepebåt, fiskebåt eller til fine turer i skjærgården. Markedets største flytepongtonger sikrer god stabilitet, overlegen flyteevne og god sikkerhet.

honwave04.JPG

NB! Båten er godkjent for hele 20 hk. Det sier noe om soliditeten!

Honda T35-AE er utstyrt med aluminiumsdørk, noe som gjør den svært robust og brukervennlig til alle typer aktiviteter, eksempel dykking, fisking etc. Dette er også drømmebåten for barna i familien! Båten gjør god fart, selv med en liten motor.

 

ENKEL OG PRAKTISK

Båten pakkes raskt ned eller pumpes fort opp av kun en person. Kort sagt, dette er en meget funksjonell, praktisk og prisgunstig kvalitetsbåt fra Honda. Lett og komfortabel, men allikevel trygg og robust. Her finner du smarte løsninger og detaljer som du ikke trodde var mulig å få til en så fordelaktig pris.

I forhold til tilsvarende gummibåter på markedet, får du virkelig mye båt for pengene her. Dette er gummibåten for de kresne.

 

UTSTYR

Kraftig beskyttelseslist rundt hele båten, dyp V-bunn demonterbare årer og gafler, bensintankfeste på dørken, dobbel duk på utsatte steder, innvendig enveis ventil for drenering, forsterket motorbrakett i glassfiber, markedets kraftigste flytepongtonger, fire kraftige løfteringer, solide håndtak til alle ombord, glassfibertofte, fotpumpe, reparasjonssett, transportveske.

 

ANDRE FAKTA

Alle skjøter er limt for hånd for å sikre maksimal tetting og holdbarhet.

Doble lag med PVC-duk. Meget solid duk, 1100 gr/m².

Trykkluftsutjevnere mellom luftkamrene.

Avansert 2-veis ventiler med to trinn for enklere og raskere luftfylling.

Båten er CE-godkjent.

honwave05.JPG 

Dimensjoner
Lengde 353 cm
Bredde 170,5 cm
Vekt 73 kg
Generelt
Mål - nedpakket 122 x 72 x 43
Maks motor 20 hk
Antall personer 5 stk
Lastekapasitet 700 kg
Dørk Aluminiumsdørk
Farge Lys grå/blå
Indre lengde 244 cm
Indre bredde 80,5 cm
Diameter tube 45 cm
Antall kammere 3 + kjøl
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis