Produktbilde

Honwave T25-AE m/aluminiumsdørk

Denne båten er utstyrt med aluminiumsdørk, noe som gjør den svært robust og brukervennelig, til alle typer aktiviteter, eksempel dykking, fisking etc. Dette er også drømmebåten for barna i familien! Båten gjør god fart, selv med en liten motor.

8.890,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: T25-AE

trygg, solid og god lettbåt

Dette er en sikker og fin liten gummibåt som egner seg godt som slepebåt, fiskebåt eller rett og slett til fine turer i skjærgården. Markedets største flytepongtonger sikrer god stabilitet, overlegen flyteevne og sikkerhet.

Merk: Denne båten er utstyrt med aluminiumsdørk, noe som gjør den svært robust og brukervennelig, til alle typer aktiviteter, eksempel dykking, fisking etc. Dette er også drømmebåten for barna i familien! Båten gjør god fart, selv med en liten motor.

honwavelogo.JPG

ENKEL OG PRAKTISK

Båten pakkes raskt ned eller pumpes fort opp av kun en person. Kort sagt, dette er en meget funksjonell, praktisk og prisgunstig kvalitetsbåt fra Honda! Lett og komfortabel, men allikevel trygg og robust. Her finner du smarte løsninger og detaljer som du ikke trodde var mulig å få til en så fordelaktig pris. Dette er gummibåten for de kresne!

 

UTSTYR

Kraftig beskyttelseslist rundt hele båten, dyp V-bunn demonterbare årer og gafler, bensintankfeste på dørken, dobbel duk på utsatte steder, innvendig enveis ventil for drenering, forsterket motorbrakett i glassfiber, markedets kraftigste flytepongtonger, fire kraftige løfteringer, solide håndtak til alle ombord, glassfibertofte, fotpumpe, reparasjonssett, transportveske.

ANDRE FAKTA

Alle skjøter er limt for hånd for å sikre maksimal tetthet og holdbarhet.

Doble lag med PVC-duk. Meget solid duk, 1100 gr/m².

Trykkluftsutjevnere mellom luftkamrene.

Avansert 2-veis ventiler med to trinn for enklere og raskere luftfylling.

Båten er CE-godkjent

 

Dimensjoner
Lengde 250 cm
Bredde 156 cm
Vekt 45 kg
Generelt
Mål - nedpakket 112 x 65 x 38
Maks motor 6 hk
Antall personer 3 stk
Lastekapasitet 440 kg
Dørk Aluminiumsdørk
Farge Lys grå/blå
Indre lengde 153 cm
Indre bredde 68 cm
Diameter tube 43,5 cm
Antall kammere 3 + kjøl
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis