Produktbilde

Suvi 520 Kala-Palta

Denne båten er garnfiskerens favorittbåt over alle. Den er stabil og robust, og båten har en dyp kjøl. Suvi 520 er romslig og stor innvendig.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

37.990,-

inkl. mva Kontakt oss Varenummer: SUVI52KP

SE PRISLISTE FOR SUVI-MODELLENE HER

Garnfiskerens favorittbåt Nr. 1

Leveres med og uten styrekonsoll

Modell 520: uten styrekonsoll
Modell 520 C: med styrekonsoll


Denne båten er garnfiskerens favorittbåt over alle. Den er stabil og robust, og båten har en dyp kjøl. Suvi 520 er romslig og stor innvendig. Båten er konstruert med et kraftig og høyt ”forskip”, noe som gjør det mulig å fiske og være på vannet, selv med ganske mye vind og høye bølger. Av alle åpne båter i 5-meters klassen er Suvi 520 et svært godt alternativ som vi anbefaler på det varmeste. Det er ingen skarpe kanter på båten. Det gjør den ekstra godt egnet til garnfiske.

Suvi 520 er en ”allround”-båt som er bygget for å tilfredsstille både yrke- og fritidsbruk. Et solid skrog og en dyp kjøl gjør denne båten til en sikker og stabil sjøbåt. Båten er relativt hurtiggående og den vil ta deg raskt ut til fiskeplassen. Mange familier benytter Suvi 520 også som en trygg og hyggelig kosebåt på hytta. Den er helt topp å bruke til badeturer ut til holmer og skjær. Dette er med andre ord en ”kombibåt” med mange gode egenskaper. Suvi 520 er utstyrt med et låsbart oppbevaringsrom og motorbrønn. I det låsbare rommet kan man oppbevare bensintank, tauverk, vester etc.

Båten oppnår en hastighet på ca. 21 knop med en motor på 15 hk.


Leveres med eller uten konsoll

Suvi 520 kan leveres med eller uten styrekonsoll. Hvis du velger båten uten konsoll, vil du ha ekstra god plass om bord. Hvis du velger å kjøpe den med styrekonsoll vil du alltid sitte beskyttet og komfortabelt i all slags vær når du styrer båten. Konsollen er fint konstruert, og stjeler ikke for mye plass i båten.

dsc1255.jpg
Suvi 520 er en praktisk og god sjøbåt. Båten tåler relativt mye sjø, og man opplever at man sitter trygt og godt om bord selv om det er litt ruskevær.


Enkel å bruke – enkel å eie

Båten er som andre Suvi-modeller rask, retningsstabil og enkel å manøvrere, også bare for en person. Båten kan utstyres med motor opp til 15 hk.

Suvi 520 veier 153 kg, og er derfor relativt enkel å sjøsette og håndtere på land. Båten kan ros, og passer både på fjellvann, i elver, på sjøen eller på skogsvann.


Et trygt kjøp

Suvi 520 (Kala-Palta) har et svært godt og funksjonelt skrog, og er en videreføring og et sluttresultat av årelange tradisjoner og erfaringer med ro- og fiskebåter. Båtens form og design er nøye uttenkt og hver detalj bygger på mye kunnskap som er ervervet gjennom generasjoner. Alle som er ombord i en Suvi vil merke båtens uovertrufne sjøegenskaper.


Ekstrautstyr:

Åregafler
Årer: 9 fot (kan utstyres for 2 par åresett)
Rekkesett-bøyle – foran
Rekkesett i syrefast stål – 100 cm
Rekkesett i syrefast stål – 200 cm
Rekke – akter/bak på båten
Sittematter til tofter/sitteplasser
Havnepresenning (beskytter og forhindrer at båten fylles med vann)
Styrekonsoll m/ratt, styreklokke og styrekabel
Vindskjerm for styrekonsoll
Vindskjermbøyle i syrefast stål
Styrekabel – 2,75 m
Gir og gasskabel – 2,10 m

ipu6950.jpg
Her ser du båten med rekkesett både på siden og bak samt bøyler foran. Dette leveres i syrefast stål. Som du ser på bildet kan man også få vindskjermbøyle. Dette er med på å heve båtens utseende. Dessuten er det trygt og godt å holde seg til.


Effekt/Hastighet

10 hk/1 person: ca. 17 knop
10 hk/2 person: ca. 16 knop

15 hk/1 person: ca. 21 knop
15 hk/2 person: ca. 19 knop


Kjempefin fiskebåt

Finere og mer funksjonell fiskebåt skal man lete lenge etter. Denne båten har alt man trenger!
Båten er ideell enten man vil fiske med stang, oter eller sette garn. Suvi 520 brukes til ulikt fiske over hele landet. Man har god plass om bord til både fiskeutstyr og andre remedier, og det er nok plass til å dra garn og fisk trygt om bord.
Suvi 520 passer like godt på sjøen langs kysten som på innlandsvann.


Stødig og usynkbar

Båten leveres med fortøyningsbeslag foran i båten, låsbart oppbevaringsrom og lensepropp bak i dørken. Suvi 520 har god stabilitet og trygge sjøegenskaper. Hvis man ønsker, kan man også installere elektrisk lensepumpe i båten. Denne vil da starte momentant hvis vannstanden stiger over et gitt nivå. Båten vil da aldri stå med noe mer enn noen få liter vann ombord, uansett hvor mye det regner. Dette gjør at du trygt kan forlate båten i flere uker av gangen uten å være redd for at den skal synke eller ta skade av det. Hvis du ønsker det, kan du også benytte en havnepresenning på båten.

Båten er utstyrt med gode og trygge håndtak langs begge sider på båten. Dette er med på å gi god komfort ombord.

ipu6814.jpgipu6835.jpg


Trygg og bekvem

I Suvi 520 kan du føle deg trygg og avslappet. Båten passer til alle som vil ha en ujålete, robust og solid båt til lav pris. Dette er en båt som vi anbefaler på det varmeste.


Snakk med våre fagfolk

Hos oss arbeider det voksne fagfolk som har mange års erfaring med båter. Du er alltid velkommen til å snakke med en av oss. Vi vil veilede deg og hjelpe deg til å velge den beste båten for ditt formål.

ipu6853.jpg
Suvi 520 oppnår en hastighet på ca. 21 knop med en motor på 15 hk.

Dimensjoner
Lengde 5,18 m
Bredde 1,62 m
Vekt 153 kg
Generelt
Antall personer 4 stk
Anbefalt motor 3-15 hk (kort stamme)
Fortøyningsøye Ja
Farge Hvit/beige
Materiale Glassfiber
CE-godkjent Ja
Fartseksempel
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis