Produktbilde

Suvi 395

Suvi 395 veier bare 82 kg og er derfor enkel og lett å bære, håndtere og sjøsette. Det er ingen problemer for en person å håndtere denne båten.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

18.990,-

inkl. mva Kontakt oss Varenummer: SUVI395H

SE PRISLISTE FOR SUVI-MODELLENE HER

En praktisk ro- og motorbåt som planer med bare 4 hk

Dette er båten for alle som vil ha en anvendelig, hyggelig og liten båt til riktig pris.
Takket være sin lave vekt og sin riktige form er båten god å ro og går overraskende fint i sjøen med en liten motor opp til 5 hk (ca 11 knop/1 person).

Suvi 395 er både solid og robust, og er stabil og god på vannet til å ikke være mer enn 3,95 meter lang.
Båten er lettrodd, retningsstabil og enkel å manøvrere. Man skal ikke legge mye kraft i årene før man merker at båten skyter god fart. Dette er en kjempefin båt for de minste i familien, men også en brukervennlig fiske- og turbåt for de voksne.

Svært anvendelig

Båten kan benyttes både på fjellvann, i elver, på sjøen eller på skogsvann. Dette er rett og slett en meget praktisk og funksjonell båt som egner seg til fiske, badeturer eller bare en rotur på et stille fjellvann. Under midttoften finner du et praktisk, låsbart og tørt oppbevaringsrom.

Suvi 395 kan brukes med motor opp til ca. 5 hk. Mange velger også en elektrisk motor til denne båten. Det er i så fall både et stillegående og et miljøvennlig alternativ.

Suvi 395 veier bare 82 kg og er derfor enkel og lett å bære, håndtere og sjøsette. Det er ingen problemer for en person å håndtere denne båten. Den er enkel å få ut på vannet, trekke opp på land eller få opp på en tilhenger.
Dette er en flott liten ”allround” båt som man blir glad i.

 

Ekstrautstyr:

Åregafler
Årer: 7 fot (kan utstyres for 2 par åresett)
Rekkesett i syrefast stål – 100 cm
Sittematter til tofter/sitteplasser
Havnepresenning (beskytter og forhindrer at båten fylles med vann)

mg4711005b1005d.jpg
Kombinasjonen mellom bra kvalitet, svært gode sjøegenskaper og et lavt prisnivå gjør Suvi-båtene til et meget godt kjøp. Suvi 395 funger bra med både årer og motor.


Effekt/Hastighet

4 hk/1 person: ca. 8 knop
4 hk/2 person: ca. 5 knop

5 hk/1 person: ca. 11 knop
5 hk/2 person: ca. 9 knop


Båten kan ros av både 1 og 2 personer

Suvi 395 kan ros av en eller 2 personer på samme tid. Feste for 2 par åregafler følger med som standardutstyr. Når 2 personer ror denne båten sammen og man finner takt og rytme, da går det rimelig fort.


Suvi 395 er en fin liten motorbåt

Båten egner seg ypperlig til bruk sammen med motor. Båten er anbefalt for motor opp til 5 hk, men den går også fint i vannet med mindre motorer. Hvis man er alene ombord, og man ønsker å sitte et stykke framme i båten når man kjører med motor, kan man ganske enkelt sette på en rorkultforlenger på motorens styrepinne. Dette er ekstrautstyr vi alltid har på lager og kan levere.


Kjempefin ro, fiske- og lettbåt

Suvi 395 er en unik og praktisk båt for alle som vi ha en brukervennlig liten båt til mange slags formål. Båten kan brukes som slepebåt eller som fiske- og badebåt.
Man har relativt god plass om bord til både fiskeutstyr og andre remedier. Fordi båten er så lett å manøvrere og styre i den retningen man ønsker synes mange at dette er den ideelle fiskebåten.


Båten er stødig og usynkbar

Båten leveres med fortøyningsbeslag foran i båten og lensepropp bak i dørken.
Suvi 395 er stødig og trygg og har gode sjøegenskaper.


Trygg og avslappet

I Suvi 395 kan du føle deg trygg og avslappet. Båten passer til alle som vil ha en ujålete, robust og solid båt til en riktig pris.

dscn1784005b1005d.jpg
Til å være en såpass liten båt er Suvi 395 en båt som rommer mye plass. Den er svært praktisk innredet og båten egner seg både til fisking og andre hyggeturer på vannet.

Dimensjoner
Lengde 3,95 m
Bredde 1,42 m
Vekt 82 kg
Generelt
Antall personer 3 stk
Anbefalt motor 2-5 hk (kort stamme)
Fortøyningsøye Ja
Farge Hvit
Materiale Glassfiber
CE-godkjent Ja
Fartseksempel
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis