Produktbilde

Suvi Jolla

Denne jolla kan brukes til det aller meste, og har vært barnas favoritt i alle år.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

11.990,-

inkl. mva Kontakt oss Varenummer: SUVIJOLLA

SE PRISLISTE FOR SUVI-MODELLENE HER

En allsidig og god lettbåt

En herlig, praktisk og god jolle

Denne jolla kan brukes til det aller meste, og har vært barnas favoritt i alle år.Suvi Jolla brukes til blant annet sjøvettopplæring, og det er ikke få som har tatt sine første åretak i denne båten.Suvi Jolla er overraskende lettrodd og stabil i forhold til størrelse og vekt. Jolla benyttes både på fjellvann, i elver, på sjøen eller på skogsvann. Dette er rett og slett en meget praktisk og funksjonell båt som egner seg til fiske, badeturer eller bare en rotur på et stille fjellvann. Suvi Jolla brukes også som slepebåt til større båter.Båten kan benyttes med motor opp til ca. 2,3 hk. Mange velger også en elektrisk motor til denne båten. Suvi Jolla veier bare 55 kg, og er derfor enkel og lett å bære, håndtere og sjøsette. Det er ingen problemer for en person å håndtere denne båten. Den er enkel å få ut på vannet, trekke opp på land eller få opp på en tilhenger. Dette er en fin liten jolle båt som man blir glad i.jolla3.jpgSuvi Jolla er god å ro og enkel og lett å håndtere

 

Ekstrautstyr:

 

ÅregaflerÅrer: 6 fot (kan utstyres for 2 par åresett)

Båten kan ros av både 1 og 2 personer

Suvi Jolla kan som de andre Suvi-båtene ros av en eller 2 personer på samme tid. Feste for 2 par åregafler følger med som standardutstyr.

Kjempefin lettbåt

Suvi Jolla kan brukes som slepebåt eller som fiske- og badebåt. Den er alltid like lett og grei å håndtere. Båten passer til alle som vil ha en ujålete, robust og solid lettbåt til lav pris.jolla2.jpgBåten er overraskende romslig til å være så liten som den er. Suvi Jolla egner seg også fint med en liten motor. Dette er en fin liten båt som overrasker de fleste!

Dimensjoner
Lengde 2,75 m
Bredde 1,27 m
Vekt 55 kg
Generelt
Antall personer 2 stk
Anbefalt motor ca 2 hk (kort stamme)
Fortøyningsøye Ja
Farge Hvit
Materiale Glassfiber
CE-godkjent Ja
Fartseksempel
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis