Produktbilde

Suvi Soutu-Palta 495

Noen vil kalle denne båten for 'verdens beste robåt'. Dette er en unik ”kombibåt” med mange gode egenskaper. Suvi 495 er en ypperlig robåt, men den er også konstruert og laget for motorer opp til 4 hk.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

18.990,-

inkl. mva Kontakt oss Varenummer: SUVI495SP

SE PRISLISTE FOR SUVI-MODELLENE HER

 

Suvi sitt ”flaggskip” innenfor robåtsegmentet

Dette er en svært populær ro- og motorbåt som mange setter meget stor pris på. Dette er helt klart en våre favoritter og en av våre bestselgere. Årsaken til dette er båtens funksjonalitet og brede bruksområde.

Det som gjør Suvi Soutu-Palta unik fra andre suvi modeller er at den kommer med motorbrønn, to låsbare oppbevaringsrom og batterikasse følger med.

 

Beskrivelse

Dette er kort sagt en suveren båt med alle de egenskaper en slik ro- og motorbåt skal ha.

En fantastisk båt som inneholder ”det beste av det beste” hva sjø- og roegenskaper angår.

Noen vil kalle denne båten for 'verdens beste robåt'. Dette er en unik ”kombibåt” med mange gode egenskaper. Suvi 495 er en ypperlig robåt, men den er også konstruert og laget for motorer opp til 4 hk.

 

495sp_02.jpgSuvi Soutu-Palta 495er godkjent for motor opp til 4 hk.

 

Ekstrautstyr:

  • Åregafler
  • Årer: 9 fot (kan utstyres for 2 par åresett)
  • Rekkesett i syrefast stål – 100 cm
  • Sittematter til tofter/sitteplasser 

 

En sann drøm å ro

Hvis du ønsker deg en supergod robåt som også skal kunne benyttes med liten motor, skal du velge denne båten. Vi har testet denne båten under alle forhold og kan ikke skryte nok av den. Man merker fort at den skyter stor fart når du legger kraft i åretakene. Det er godt sig i båten og den er enkel å styre.

Ingen båter i denne klassen er bedre

Båten er usedvanlig pen å se på og dette er virkelig en båt å bli glad i.

Hvis du ønsker deg en funksjonell og god robåt bør du virkelig vurdere denne båten. Etter vår mening finnes det ingen båter i dette segmentet som er bedre.

Legg merke til de pene linjene i skroget. Dette er en båt som er konstruert, tegnet og nøye designet på bakgrunn av mange års kunnskap og lange tradisjoner for gode robåter.

 

495sp_03.jpgBåten er en fryd å ro. Den lystrer det minste vink…

 

Robust og solid bruksbåt

Suvi 495 er en anvendelig båt for alle som vil ha en robust og god bruksbåt som både kan ros og kjøres med motor. Båten er romslig og den har suverene ro-egenskaper. Den er svært stabil på vannet og har en funksjonell innredning. Båten har vannrett (plan) dørk.

Suvi 495 er utstyrt med to låsbare oppbevaringsrom og motorbrønn.

Båten er usynkbar.

 

Enkel å manøvrere

Båten er som andre Suvi-modeller rask, retningsstabil og enkel å manøvrere. Den lystrer dine åretak og er en sann nytelse å ro. Båten kan utstyres med motor opp til 4 hk.

Suvi 510 veier 115 kg, og er derfor relativt enkel å håndtere på land og sjøsette. Det er ingen problemer for en person å håndtere denne båten. Den er lett å få ut på vannet, trekke opp på land eller få opp på en tilhenger.

Dette er en flott ro- og fiskebåt med klassiske former og design. Båten passer både på fjellvann, i elver, på sjøen eller på skogsvann.

 

Et unikt og solid skrog

Suvi Soutu-Palta har et svært godt og funksjonelt skrog, og er en videreføring og et sluttresultat av årelange tradisjoner og erfaringer med ro- og fiskebåter. Båtens form og design er nøye uttenkt og hver detalj bygger på mye kunnskap som er ervervet gjennom mange generasjoner.

Alle som er ombord i en Suvi vil merke båtens uovertrufne ro- og sjøegenskaper. Båten har en solid kjøl. Dette gjør at den kan trekkes opp på strand og sten uten at man trenger å være så redd for båten. Dette er en båt som er bygget for å brukes. 

495sp_04.jpgBåten er utstyrt med 2 stk åregaffel-fester på hver side slik at 2 personer kan ro den.

 

Kan ros av 1 eller 2 personer

Suvi 495 kan ros av en eller 2 personer på samme tid. Feste for 2 par åregafler følger med som standardutstyr. Når 2 personer ror denne båten på samme tid og man finner takt og rytme, ja, da går det virkelig unna.

 

God med motor

For de som ønsker å bruke motor på båten er ikke dette noe problem. Båten er beregnet for motor opp til 4 hk. Båten er overraskende rask.

I de låsbare rommene kan man oppbevare bensintank, tauverk, vester etc.

 

Kjempefin fiskebåt

Finere og mer funksjonell fiskebåt skal man lete lenge etter. Denne båten har alt man trenger!

Båten er ideell enten man vil fiske med stang, oter eller sette garn. Vi har erfaring med at mange Suvi-båter benyttes i lakseelver. Det vil helt sikkert denne nye modellen bli brukt til også. Man har god plass om bord til både fiskeutstyr og diverse remedier, og det er nok plass til å lande fisken trygt ombord og rett i fiskekassa.

Fordi båten er så lett å manøvrere og styre i den retningen man ønsker, synes mange at dette er den perfekte fiskebåten. Suvi 495 passer like godt på sjøen langs kysten som på innlandsvann.

 

Stødig og usynkbar

Båten leveres med fortøyningsbeslag foran i båten, låsbare oppbevaringsrom og lensepropp bak i dørken. Det følger også med en batterikasse slik at man kan plassere batteriet rett i båten hvis man ønsker å bruke elektrisk motor på den. Suvi 495 har flytelementer i skrogsidene. Dette sikrer stor stabilitet og trygge sjøegenskaper. Båten er utstyrt med gode og trygge håndtak langs begge sider på båten. Dette er med på å gi god trygghet ombord. Hvis man ønsker det, kan man også installere elektrisk lensepumpe i båten.

 

Du kan føle deg trygg i denne båten

I Suvi 495 kan du føle deg trygg og avslappet. Båten passer til alle som vil ha en ujålete, robust, solid og lettrodd båt til en lav pris. Denne båten anbefales på det varmeste.

 

Båten har fin og praktisk innredning:

495sp_11.jpg495sp_12.jpg

Dimensjoner
Lengde 4,95 m
Bredde 1,54 m
Vekt 115 kg
Generelt
Antall personer 4 stk
Anbefalt motor 4 hk (kort stamme)
Fortøyningsøye Ja
Farge Hvit/beige
Materiale Glassfiber
CE-godkjent Ja
Fartseksempel
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis