Produktbilde

Suvi 460

Suvi 460, Suvi 420 og Suvi 495 er en videreføring og et sluttresultat av årelange tradisjoner og erfaringer med ro- og fiskebåter. Båtens form og design er nøye uttenkt og hver detalj bygger på mye kunnskap som er bygget opp gjennom generasjoner.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

15.990,-

inkl. mva Kontakt oss Varenummer: SUVI460H

SE PRISLISTE FOR SUVI-MODELLENE HER

En unik ro- og fiskebåt med klassiske linjer

Suvi 460 er 42 cm lengre en sin lillesøster Suvi 420. Dette gjør den naturlig nok enda romsligere, men den har de samme fine egenskapene hva roing, stabilitet og funksjonalitet angår.Suvi 460 er som 420 en unik, solid og veldig populær båt. Båten har svært gode sjøegenskaper og er fantastisk fin å ro. Den er rask, retningsstabil og enkel å manøvrere.Båten kan utstyres med bensinmotor opp til ca. 3 hk. Mange velger også en elektrisk motor til denne båten. Man trenger ikke store motoren og mye kraft for å skyve denne båten.Suvi 460 veier bare 85 kg, og er derfor enkel og lett å bære, håndtere og sjøsette. Det er ingen problemer for en person å håndtere båten. Den er enkel å få ut på vannet, trekke opp på land eller få opp på en tilhenger.Dette er en flott ro- og fiskebåt med klassiske former og design. Suvi 460 er en av Nordens mest solgte båter. Dette er ikke uten grunn. Båten produseres i Finland, robåtens hjemland. Suvi 460 benyttes både på fjellvann, i elver, på sjøen eller på skogsvann.

 

Båten har et unikt skrog

Suvi 460, Suvi 420 og Suvi 495 er en videreføring og et sluttresultat av årelange tradisjoner og erfaringer med ro- og fiskebåter. Båtens form og design er nøye uttenkt og hver detalj bygger på mye kunnskap som er bygget opp gjennom generasjoner. Alle som ror en Suvi vil merke båtens uovertrufne ro- og sjøegenskaper. Båten har en solid kjøl.

 

 

Ekstrautstyr:

ÅregaflerÅrer: 8 fot (kan utstyres for 2 par åresett)Rekkesett i syrefast stål – 100 cmSittematter til tofter/sitteplassermg4621005b1005d.jpg

Båten kan ros av både 1 og 2 personer

Suvi 460 kan ros av 1 person eller 2 personer på samme tid. Feste for 2 par åregafler følger med som standardutstyr. Når 2 personer ror denne båten sammen og man finner takt og rytme, da går det virkelig unna.

Suvi 460 er fin å bruke med motor

For de som ønsker å bruke en liten motor på båten er ikke dette noe problem. Båtens rette akterspeil gjør det mulig å hekte på en motor på ca. 3 hk. Skrogets form og kjølegenskaper er konstruert for at båten skal gå fint i vannet med motor på hekken. Båten er konstruert med et lite ”step” i hekken som gir den et lite løft når man kjører. Dette sikrer at ikke hekken graver seg ned og man blir våt i rumpa.Mange benytter også en elektrisk motor, noe som gjør turen ut på vannet ekstra stille og behagelig. Hvis man ønsker å sitte et stykke framme i båten når man kjører kan man ganske enkelt sette på en rorkultforlenger på motorens styrepinne. Dette er noe vi alltid har på lager.

Effekt/Hastighet

3 hk/1 person: ca. 5 knop3 hk/2 person: ca. 5 knopmg4642005b1005d.jpg

Kjempefin fiskebåt

Båten er ideell som fiskebåt, enten man vil fiske med stang, oter eller sette garn. Man har relativt god plass om bord til både fiskeutstyr og andre remedier. Fordi båten er så lett å manøvrere og styre i den retningen man ønsker synes mange at dette er den ideelle fiskebåten.

mg4660005b1005d.jpgBåten er stødig og usynkbar

Båten leveres med fortøyningsbeslag foran i båten og lensepropp bak i dørken. Suvi 460 har god stabilitet og trygge sjøegenskaper.

Trygg og avslappet

I Suvi 460 kan du føle deg trygg og avslappet. Båten passer til alle som vil ha en ujålete, robust, solid og lettrodd båt til riktig pris. Denne båten anbefales på det varmeste.dscn1806005b1005d.jpg 

Dimensjoner
Lengde 4,60 m
Bredde 1,41 m
Vekt 85 kg
Generelt
Antall personer 3 stk
Anbefalt motor 2.5 hk (kort stamme)
Fortøyningsøye Ja
Farge Hvit
Materiale Glassfiber
CE-godkjent Ja
Fartseksempel 1 person opptil 5 knop med 2,5 hk

Relaterte produkter

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis